Προς το περιεχόμενο

BYD ηλεκτρικά οχήματα

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, afterhours είπε

Στο αμαξι επειδη βγαζω γουστα θελω φασαρια και μουγγρητα.

Όλα αυτά στη πίστα των Σερρών. Τι όχι? 

Επεξ/σία από aionnou
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρα από την πλάκα όποιο Tesla έχω πετύχει το πρωί που πηγαίνω στην δουλειά μου πάνε απίστευτα γρήγορα και με σφήνες. Οι 2 που βλέπω καθημερινά με Υ μάλιστα σε κόκκινο φανάρι που περιμένουμε όλοι πρωινιατικο με την τσίμπλα στο μάτι και χωρίς καφέ :lol: φεύγουν δίχως αύριο. Για να ξυπνήσουν , για να φλεξάρουν δεν ξέρω. Θέλω να πω ότι δεν είναι θέμα θερμικού ή ηλεκτρικού η σύνεση στην οδήγηση. Είναι θέμα μπιπ οδηγού. Ασχετο απλά ευκαιρίας δοθείσης από πίστες κτλ που λέτε είπα να το γράψω.

• Like 3

39 minutes ago, dtk-386 said:

Πέρα από την πλάκα όποιο Tesla έχω πετύχει το πρωί που πηγαίνω στην δουλειά μου πάνε απίστευτα γρήγορα και με σφήνες. Οι 2 που βλέπω καθημερινά με Υ μάλιστα σε κόκκινο φανάρι που περιμένουμε όλοι πρωινιατικο με την τσίμπλα στο μάτι και χωρίς καφέ :lol: φεύγουν δίχως αύριο. Για να ξυπνήσουν , για να φλεξάρουν δεν ξέρω. Θέλω να πω ότι δεν είναι θέμα θερμικού ή ηλεκτρικού η σύνεση στην οδήγηση. Είναι θέμα μπιπ οδηγού. Ασχετο απλά ευκαιρίας δοθείσης από πίστες κτλ που λέτε είπα να το γράψω.

οχι ακριβός πάρα πολλά άτομά στης μέρες μας κρατάνε οργή μεσα τους (λόγο καταστάσεων που βιώνουν αν παρατηρήσεις ολοι ειναι έτοιμοι να βγάλουν "όπλο" με το παραμικρό που λέει ο λόγος)
Έτσι ξεσπάνε στην οδήγησή....... εμ που τα ηλεκτρικά αρπάζουν με το πρώτο άγγιγμά του γκαζιού έτσι εκεί φαίνεται έντονα το φαινόμενο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Πως αλλιώς θα προωθήσουν τα προϊόντα τους.. 

Και καλά κάνουν.. Όπως έκαναν όλοι εξάλλου! 

Θέλω να πώ οτι όταν ένα σαιτ ή περιοδικό προσπαθει να ενημερώσει με αντικειμενικά στοιχεία τους αναγνώστες του, τότε τετοια αρθρα , με ΤΟΣΟ κραυγαλέο τίτλο και τρόπο, φωνάζουν οτι ειναι κατευθυνόμενη γκρίζα διαφήμιση. Δεν γράφουν για ΚΑΝΕΝΑ μειονέκτημά του αυτοκινήτου, ούτε φαίνεται κάπου οτι είναι "Ξένη δημοσίευση" δλδ διαφήμιση, που αυτό θα μπορούσα να το καταπιώ. Ο ψόγος μου δλδ πάει στο "Car and Motor" (αντίο αντικειμενική δημοσιογραφία) και όχι στην BYD, και δεν αναιρεί φυσικά την πολύ καλή εικόνα που έχω για το συγκεκριμένο μοντέλο. Απλά δεν μου αρέσει τέτοιου είδους διαφήμιση.

Επεξ/σία από Red_Bear

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Πέρα από την πλάκα όποιο Tesla έχω πετύχει το πρωί που πηγαίνω στην δουλειά μου πάνε απίστευτα γρήγορα και με σφήνες. 

..για αυτο μαλλον το απογευμα πανε σαν κυρατσες..

Επεξ/σία από mellodos
  • Like 1
  • Haha 1

10 hours ago, dtk-386 said:

Μα πως θα φλεξαρουν αλλιώς την διαστημική επιταχυνση που τους υποσχέθηκε ο Μασκ;

Ένα μαμημενο οδηγικό χαρακτηριστικό έχει όλο κι όλο αυτό το παιχνιδάκι,όλα τα άλλα είναι features του στυλ παίζει Witcher στην οθόνη 

• Like 2

30 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Μα πως θα φλεξαρουν αλλιώς την διαστημική επιταχυνση που τους υποσχέθηκε ο Μασκ;

Ένα μαμημενο οδηγικό χαρακτηριστικό έχει όλο κι όλο αυτό το παιχνιδάκι,όλα τα άλλα είναι features του στυλ παίζει Witcher στην οθόνη 

Για τα φανάρια και τις ευθείες καλοί είναι. Για κανα κρεμασμένο λαγό ή Διόνυσο δουλεύει το στοπ υπερωρία 😛

33 λεπτά πριν, Morosana είπε

Για τα φανάρια και τις ευθείες καλοί είναι. Για κανα κρεμασμένο λαγό ή Διόνυσο δουλεύει το στοπ υπερωρία 😛

Αν θες φανάρια και ευθεία αλλά και Διόνυσο, παίρνεις Hyundai Ioniq 5N. Kαι μούγκα τα θερμικά. Ολα.

• Like 3

ποιος παιρνει ηλεκτρικο για επιδοσεις/οδηγικη ευχαριστηση?

Οι μεν Τεσλακιδες το παιρνουν για πουλ μουρ (ακομη), οι δε λοιποι  με τους Κινεζους, για οικονομια

2 λεπτά πριν, tutuyo είπε

ποιος παιρνει ηλεκτρικο για επιδοσεις/οδηγικη ευχαριστηση?

Οι μεν Τεσλακιδες το παιρνουν για πουλ μουρ (ακομη), οι δε λοιποι  με τους Κινεζους, για οικονομια

Η απάντηση στο προηγούμενο ποστ. Γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε ότι η Εποχή των Θερμικών είναι στη Δύση της? Σε όλους τους τομείς υπερτερούν τα ηλεκτρικά πλην της ταχύτητας ανεφοδιασμου και του βάρους. Αλλά και σ' αυτά η ψαλίδα θα μικρύνει, όσο εξελίσσονται οι μπαταρίες 

• Like 2

1 minute ago, Red_Bear said:

Η απάντηση στο προηγούμενο ποστ. Γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε ότι η Εποχή των Θερμικών είναι στη Δύση της? Σε όλους τους τομείς υπερτερούν τα ηλεκτρικά πλην της ταχύτητας ανεφοδιασμου και του βάρους. Αλλά και σ' αυτά η ψαλίδα θα μικρύνει, όσο εξελίσσονται οι μπαταρίες 

Φυσικα τα θερμικα μοτερ πεθαινουν, ποιος ειπε το αντιθετο?

Η ταχυτητα ανεφοδιασμου/range δεν ειναι μικρο μειονεκτημα. Ειναι ισως το κυριοτερο. Απο εκει και περα τωρα πλεον ολοι οι πορου του RnD πηγαινουν στην εξιλιξη των μπαταριων, οποτε λογικο ειναι στα επομενα χρονια να δουμε τους καρπους

9/10 αμα του ρωτησεις γιατι (αν) θα επαιρναν ηλεκτρικο, θα ηταν για την απεξαρτηση απο το βενζιναδικο και τα συμβατικα κοστη του αυτοκινητου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...