dtk-386 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό είναι τα εμπρος φωτιστικά (δείχνει λίγο χαζό) και το Build Your Dreams ολογράφως πίσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Bear Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το Σαββατο το εκανα test drive για τριτη φορα, (και τελικα το παρηγγειλα) Αυτη τη φορα ειχα αρκετο χρονο να το επεξεργαστω, και ανακαλυψα αρκετα πραγματα που θελουν χρονο στο μενου για να τα δεις και να τα ρυθμισεις. 1ον, οι ελληνικες μεταφρασεις στο μενου ειναι ΓΕΛΟΙΕΣ. Μαλλον τις εχει κανει αυτιστικος πιθηκος μετα απο MDMA, ή google translate σε 486DX2. ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ! Το πρωτο πραγμα που εκανα οταν εκατσα ειναι να το γυρισω σε english. 2ον, το traction control ειναι παρα πολυ παρεμβατικο, και καλα κανει, γιατι αλλιως θα χρειαζοσουν αλλαγη ελαστικων καθε μηνα. Αν το εχεις ενεργο, δεν σπινιαρει με τιποτα. Το εκλεισα (η το περιορισα μαλλον) και το αυτοκινητο απογειωθηκε. Συνολικα το αυτοκινητο μου αρεσε παρα πολυ. Ιδανικα θα ηθελα να εχει μια λιιιγο πιο σπορ εκδοση πιο χαμηλο και με λιιιγο πιο σκληρη αναρτηση, αλλα ας μην ειμαι υπερβολικος. Σε ενα review στο ΥΤ ειδα που ελεγαν πως εχει μετρια προς κακα φρενα, αλλα δεν παρατηρησα κατι τετοιο. Δεν εχει τοσο μαλακη αναρτηση ωστε να βυθιζεται η μουρη πολυ. Ισως τα ελαστικα του να ειναι μαπα, καθως διαβασα πως αυτα τα ling long ειναι μετρια. Με γειά, καλορίζικο, καλοτάξιδο. Έκανες πολύ καλή επιλογή, μπράβο. Περιμένουμε εντυπώσεις. Με αυτά που μας έδειξες και εγώ στα Αγγλικά θα το γύριζα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από Red_Bear 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Το Σαββατο το εκανα test drive για τριτη φορα, (και τελικα το παρηγγειλα) Αυτη τη φορα ειχα αρκετο χρονο να το επεξεργαστω, και ανακαλυψα αρκετα πραγματα που θελουν χρονο στο μενου για να τα δεις και να τα ρυθμισεις. 1ον, οι ελληνικες μεταφρασεις στο μενου ειναι ΓΕΛΟΙΕΣ. Μαλλον τις εχει κανει αυτιστικος πιθηκος μετα απο MDMA, ή google translate σε 486DX2. ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ! Το πρωτο πραγμα που εκανα οταν εκατσα ειναι να το γυρισω σε english. 2ον, το traction control ειναι παρα πολυ παρεμβατικο, και καλα κανει, γιατι αλλιως θα χρειαζοσουν αλλαγη ελαστικων καθε μηνα. Αν το εχεις ενεργο, δεν σπινιαρει με τιποτα. Το εκλεισα (η το περιορισα μαλλον) και το αυτοκινητο απογειωθηκε. Συνολικα το αυτοκινητο μου αρεσε παρα πολυ. Ιδανικα θα ηθελα να εχει μια λιιιγο πιο σπορ εκδοση πιο χαμηλο και με λιιιγο πιο σκληρη αναρτηση, αλλα ας μην ειμαι υπερβολικος. Σε ενα review στο ΥΤ ειδα που ελεγαν πως εχει μετρια προς κακα φρενα, αλλα δεν παρατηρησα κατι τετοιο. Δεν εχει τοσο μαλακη αναρτηση ωστε να βυθιζεται η μουρη πολυ. Ισως τα ελαστικα του να ειναι μαπα, καθως διαβασα πως αυτα τα ling long ειναι μετρια. Καλοτάξιδο να το χαρείς με υγεία...!!!!!!!!! Εκανες την καλύτερη επιλογή ιδίως σε αυτά τα χρήματα.!!!!!!! Που να δείς και όταν πάς να ρυθμίσεις το πότε θα φορτίσει στην έξυπνη φόρτιση, τι γράφουν για μετάφραση. Υστερα απο επικοινωνία μου, το θέμα είναι γνωστό στην αντιπροσωπεία και σε επόμενο update θα διορθωθεί!!!! ΥΓ.. Είμαστε 2 τώρα στο forum!!! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από @pnea1973 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoszavra Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Στις 16/10/2024 στις 12:36 ΠΜ, @topos είπε Οδήγησα το byd dolphin σήμερα, Καλή "απτή" ποιότητα κατασκευής(καμία σχέση με Dacia duster που πέρασα και είδα μετά), πολύ ελαφρύ τιμόνι, βαρύ αμάξι(το αναφέρω ως γεγονός, ούτε ως θετικό, ούτε ως αρνητικό), αλλά δεν ειδα/ένιωσα την ροπή/επιτάχυνση που θα περίμενα. Και εδώ θέλω μια βοήθεια στους πιο έμπειρους σε σχέση με τα ηλεκτρικά. Μιας και δεν έχω ξαναοδηγησει ηλεκτρικό α)μηπως η έλλειψη αισθησης της "επιτάχυνσης" είχε να κάνει και με το οτι δεν κάνει θόρυβο ο κινητηρας? β)Μήπως επειδή έκανα το test drive μέσα στην πόλη σε σχετικά ολισθηρό δρόμο επιανε το esp και έκοβε δύναμη/ταχύτητα? Από εκεί και πέρα θα έλεγα πως το βρήκα αξιόλογο αυτοκίνητο αλλά μάλλον πιστεύω πως εμενα δεν μου πολύ ταιριάζει. Βρήκα πολύ "φουσκωτό" όλο το ταμπλό, η θέση οδήγησης ήταν οκ αλλά δεν "κουμπωσα"(λόγο ύψους έχω θέμα με αυτό σε αρκετά αυτοκίνητα), το όλο design μέσα και εξω δεν μου πολυπηγαινε, βρήκα πολύ απότομα τα φρένα, δεν είδα καθόλου re-gen όταν άφηνα το γκάζι(σαν να μην είχε) και μάλιστα όταν σταμάτησα στο φανάρι και άφησα στιγμιαία το φρένο το αμάξι προχωρούσε μπροστά(είναι αναμενόμενο αυτό με τα ηλεκτρικά?) Οδήγησα και εγώ προχθές το Dolphin.Πρώτη φορά σε ηλέκτικό. Για την επιτάχυνση έχω να σου πώ πως στο sport mode το dolphin ''πετάει''. Μάλλον το οδήγησες σε eco ή normal mode. Βέβαια έχει ένα μικρό lag στην απόκριση του γκαζιού. Όχι κάτι τραγικό βέβαια. Η ανάρτηση του αρκετά μαλακή. Το εσωτερικό του είναι πολύ προσεγμένο. Άνετος ο χώρος των καθισμάτων τόσο εμπρός όσο και πίσω. Αρνητικό σημείο ο ανύπαρκτος χώρος για τα δάκτυλά των ποδιών κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Και αυτό γιατί το κάθισμα του συνοδηγού δεν ρυθμίζεται σε ύψος ,όπως αυτό του οδηγού, και το έχουν τέρμα κάτω. Ο χώρος των αποσκευών μέτριος. Έχουν δώσει έμφαση στην άνεση της καμπίνας των επιβατών. Δυστυχώς το σαλόνι του είναι μόνο σε γκρι - μαύρες αποχρώσεις δίχως δυνατότητα άλλης χρωματικής επιλογής. Η οθόνη με πολύ καλή απόκριση. Δεν μπόρεσα να τεστάρω την ηχομόνωση (αεροδυναμικούς θορύβους) που διαβάζω ότι πάσχει σε μέτριες κιόλας ταχύτητες. Θα το κάνω όμως όταν ξανακάνω test drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Ribopaido είπε Οτι και αν ειναι τα BYD, το οτι η τογιοτα παει να δοκιμάσει το DM-i λεει πολλα.. Προσωπικά με γιαρις 2024 hybrid εχω ανετα 3.5 λτ /100 χλμ μεση κατανάλωση και περιμενω να δω τι καλυτερο μπορεί να πετυχει η εταιρια Για να πάει το γιαρις 3.5lt πας με 60 χλμ μαξ .. το έχω και ξέρω από πρώτο χέρι.. με αυτές τις ταχύτητες με το τεσλα εχω αυτονομία καμια 900αρια χλμ ή 1€ τα 100χλμ. Καλή η υπερβολή αλλα ήταν λύσσα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου καλά με 60 χιλιόμετρα την ώρα σε ηλεκτρικό απλά ξεχνάς να το φορτίσεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, dtk-386 είπε Μεγιά! Λίζιγκ ή τα σκασες? Χρώμα? Αναμονή? Για δικο μου το πηρα Εκδοση comfort σε skiing white. Το μωβ ηθελα, αλλα δεν το φερνουν καν. Μου παν για τελη νοεμβρη. Δεν βιαζομαι ,καθως υπαρχουν κι αλλα αυτοκινητα, αλλα ενα αγχος το εχω για το αν θα προλαβω την επιδοτηση. Α , επισης τρελαθηκα με τα καθισματα. Το καθισμα του οδηγου μου φανηκε τοοοοοοσο ανετο... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από Ntinaras 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 4 hours ago, Ntinaras said: Για δικο μου το πηρα Εκδοση comfort σε skiing white. Το μωβ ηθελα, αλλα δεν το φερνουν καν. Μου παν για τελη νοεμβρη. Δεν βιαζομαι ,καθως υπαρχουν κι αλλα αυτοκινητα, αλλα ενα αγχος το εχω για το αν θα προλαβω την επιδοτηση. Α , επισης τρελαθηκα με τα καθισματα. Το καθισμα του οδηγου μου φανηκε τοοοοοοσο ανετο... φορτιστή στο σπίτι σου έχεις σκεφτεί τι θα βάλεις? ή από.. απλή σουκο θα φορτίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, h3342 είπε φορτιστή στο σπίτι σου έχεις σκεφτεί τι θα βάλεις? ή από.. απλή σουκο θα φορτίζεις? Θα βαλω καποια στιγμη, περιμενω τον ηλεκτρολογο να βρει ελευθερο χρονο. Πιθανοτατα θα παρω της Tesla, ειναι και φτηνος και δοκιμασμενος και 22kw. Προς το παρον το phev το φορτιζω με σουκο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 22 γιατί; μέχρι 11 kW δεν είναι το BYD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, NT1G είπε 22 γιατί; μέχρι 11 kW δεν είναι το BYD; To Tesla θα είναι η επόμενη αγορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, NT1G είπε 22 γιατί; μέχρι 11 kW δεν είναι το BYD; Η διαφορα στη τιμη ειναι ανυπαρκτη μεταξυ 11kw και 22kw φορτιστων. Επισης καπου πηρε το ματι μου πως αν βαλω να φορτισω αυτοκινητο σε 11kw και ειναι μονοφασικο η φορτιση δεν παει πχ 7Kw αλλα 3.6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Η διαφορα στη τιμη ειναι ανυπαρκτη μεταξυ 11kw και 22kw φορτιστων. Επισης καπου πηρε το ματι μου πως αν βαλω να φορτισω αυτοκινητο σε 11kw και ειναι μονοφασικο η φορτιση δεν παει πχ 7Kw αλλα 3.6 Που είδες κάτι τέτοιο; Μονοφασικό max 7,4kw μπορούμε να έχουμε αρκεί να εχουμε ασφάλεια 32Α και κατάλληλο καλώδιο! Οντως καλή τιμή ο φορτιστής της Tesla. Φαντάζομαι συνδέεται και σε μονοφασικό σωστά; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από @pnea1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, @pnea1973 είπε Που είδες κάτι τέτοιο; Μονοφασικό max 7,4kw μπορούμε να έχουμε αρκεί να εχουμε ασφάλεια 32Α και κατάλληλο καλώδιο! Σε wallbox 11kw, αν συνδεσεις αυτοκινητο που φορτιζει μονοφασικα, ποσα kw θα βγαλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Σε wallbox 11kw, αν συνδεσεις αυτοκινητο που φορτιζει μονοφασικα, ποσα kw θα βγαλει? Αν πάς απο ασφάλεια 32Α 7,4... Αυτός που έχω, ρυθμίζεις σε τι ασφάλεια το συνδέεις και ανάλογα φορτίζεις..Πχ 16Α φορτίζω με 3.1 ! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από @pnea1973 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα