Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Morosana είπε

Πίστεψέ με γνωρίζω πολύ καλά τα εσωτερικά των 4Τ και τον Σουχου

Δεν μπορώ να σε πιστέψω. Λυπάμαι.

18 λεπτά πριν, Morosana είπε

πάρε και ενά λινκ με την άποψη του ΚΚ 

https://www.zougla.gr/automoto/reportaz-apopsis/salo-prokalese-i-sinentefksi-tou-kosta-kava8a/

Αυτό είναι πριν 11 χρόνια στον Σαρημπαλίδη και τη ζούγκλα. Πες μας αν της συνέντευξης προηγήθηκε λανθασμένα κάποιου είδους παρεξήγησης μεταξύ των 2 και ενός τρίτου και τι έγινε και μετά.

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Δεν μπορώ να σε πιστέψω. Λυπάμαι.

Αυτό είναι πριν 11 χρόνια στον Σαρημπαλίδη και τη ζούγκλα. Πες μας αν της συνέντευξης προηγήθηκε λανθασμένα κάποιου είδους παρεξήγησης μεταξύ των 2 και ενός τρίτου και τι έγινε και μετά.

Ένας άνθρωπος 70 κάτι χρόνων όταν έγινε η συνέντευξη δεν θα απαντούσε έτσι για κάποιον με τόσα χρόνια κοινής πορείας για μια απλή παρεξήγηση. Την ίδια άποψη για το πρόσωπο του είχε και χρόνια μετά

https://4drivers.gr/gnomes/xaztipanagiotou-karoto-mastigio/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω οδηγήσει και ενδιαφέρομαι για το αυτοκίνητο μπορω να πω ότι:

1.Για το άνοιγμα κλείσιμο του κλιματισμού υπάρχει Διακόπτης δίπλα από τον επιλογέα ταχύτητας όπως επίσης και η επιλογή για αυτόματη ρύθμιση. 

2.Μπορεί να γίνει και με φωνητική εντολή. 

3.Μπορει να γίνει και πατώντας ένα κουμπί στην δεξιά πλευρά του τιμονιού όπου σου εμφανίζει στην οθόνη του οδηγού ένα μενού όπου το ρυθμίζεις από εκεί. 

4.Εχει ασύρματο android auto. 

Αυτα! 

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Επειδή έχω οδηγήσει και ενδιαφέρομαι για το αυτοκίνητο μπορω να πω ότι:

1.Για το άνοιγμα κλείσιμο του κλιματισμού υπάρχει Διακόπτης δίπλα από τον επιλογέα ταχύτητας όπως επίσης και η επιλογή για αυτόματη ρύθμιση. 

2.Μπορεί να γίνει και με φωνητική εντολή. 

3.Μπορει να γίνει και πατώντας ένα κουμπί στην δεξιά πλευρά του τιμονιού όπου σου εμφανίζει στην οθόνη του οδηγού ένα μενού όπου το ρυθμίζεις από εκεί. 

4.Εχει ασύρματο android auto. 

Αυτα! 

Απ οτι φαινεται η BYD παει σε πιο συντηρητικο εσωτερικο, που ειναι πολυ κοντα στα συμβατικα ΙΧ, αρα θεωρω θα κερδισει ολο τον κοσμο που δε γουσταρει τεσλα για το υπερβολικα μινιμαλ εσωτερικο.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Απ οτι φαινεται η BYD παει σε πιο συντηρητικο εσωτερικο, που ειναι πολυ κοντα στα συμβατικα ΙΧ, αρα θεωρω θα κερδισει ολο τον κοσμο που δε γουσταρει τεσλα για το υπερβολικα μινιμαλ εσωτερικο.

Ακριβώς. Προσωπικά δεν μου κάθεται το εσωτερικό του tesla. Επίσης δεν μου κάθονται και διάφορες αλλαγές (πχ απ οτι είδα έβγαλε τον διακόπτη φλας απο την κολώνα και τον έχει στο τιμόνι αριστερά σε κουμπιά αν δεν κάνω λάθος)

Δεν είμαστε όλοι για tesla, τι να κάνουμε Elon!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, @pnea1973 είπε

Ακριβώς. Προσωπικά δεν μου κάθεται το εσωτερικό του tesla. Επίσης δεν μου κάθονται και διάφορες αλλαγές (πχ απ οτι είδα έβγαλε τον διακόπτη φλας απο την κολώνα και τον έχει στο τιμόνι αριστερά σε κουμπιά αν δεν κάνω λάθος)

Δεν είμαστε όλοι για tesla, τι να κάνουμε Elon!!!!!!

Πηγα και εκανα τεστ drive το τελευταιο Model 3 (highland) και παρολο που οδηγικα μου αρεσε παρα πολυ.

Τα φλας στο τιμονι, και το DPR σε slide στην οθονη απο εμενα ειναι ενα τεραστιο ΟΧΙ.

• Like 4
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Πηγα και εκανα τεστ drive το τελευταιο Model 3 (highland) και παρολο που οδηγικα μου αρεσε παρα πολυ.

Τα φλας στο τιμονι, και το DPR σε slide στην οθονη απο εμενα ειναι ενα τεραστιο ΟΧΙ.

Τι είναι το DPR ?

Δημοσ.
3 hours ago, cthulhucarbide said:

Τι είναι το DPR ?

Drive - Parking - Reverse. 
To έχουν ενσωματώσει στην οθόνη αν και νομίζω εχει και touch κουμπιά κάπου στην πλαφονιέρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έχει το silder στην οθόνη και έχει και απο πάνω ανάμεσα στα φώτα.

Εγώ πάντως το συνήθισα αμέσως. Σίγουρα είναι πιο βολικό να έχεις τους μοχλούς στο πλάι αλλά δεν είναι τόσο τεράστιο θέμα. Άλλωστε στο παρκάρισμα είναι που θα αλλάξεις αρκετές φορές απο drive σε όπισθεν.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Λογικά κλείνω προς το seal awd indigo με γαλάζιο εσωτερικό. 

Ετοιμοπαραδοτο 

To Indigo που το ειδα στην εκθεση δεν με εντυπωσίασε, προτιμώ το Ice Blue ή το Atlantis grey. Και οπωσδήποτε με μαυρο εσωτερικό. Γούστα του καθένα ειναι αυτά. Καλορίζικο εφ όσον το αποφασίσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, @pnea1973 said:

Λογικά κλείνω προς το seal awd indigo με γαλάζιο εσωτερικό. 

Ετοιμοπαραδοτο 

Πόσο πάει αυτο ?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tzampatzis είπε

ισως με χαλανε οι οθονες που γενικα δεν μου αρεσουν αλλα εδω και το υπολοιπο εσωτερικο ειναι αθλιο. πολύ ακριβο αμαξι για να ειναι τοσο κακο μεσα. βεβαια γουστα ειναι αυτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...