Red_Bear Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Και οι αναφορές του Drive.gr και Gocar.gr για το νέο Seal. Για την αυτονομια δεν υπάρχει ομοφωνία και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πάντως αν δείς στο yt, λένε για μπαταρία 80,6kw και λίγο λιγότερη αυτονομία. Βέβαια είναι στοιχεία για την Κίνα. Θα δούμε μόλις κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές. Αυτό που έχει διαφορές στο τωρινό μοντέλο, φαντάζομαι και στο καινούργιο, είναι το software. Το κινέζικο εχει περισσότερες επιλογές. ΥΓ. Προτιμώ το εσωτερικό του δικού μου. Θα μου άρεσε στο καινούργιο, μόνο εαν είχαν βάλει στον συνοδηγό ξεχωριστή οθόνη!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 14 Αυγούστου από @pnea1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Bear Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) . 2025 BYD Seal VS 2024 BYD Seal Comparison - Brutal Tesla Rival in Details! Ενδιαφέρουσα συγκριση μοντελων 2024 κ 2025 Στο βιντεο λεει οτι η έκδοση με τα 530 άλογα θα εχει αυτονομια 600 km (βλ 6.52 του βιντεο) Επεξ/σία 14 Αυγούστου από Red_Bear 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Κινέζοι ειναι δε σταματανε πουθενα. 1-2 μοντέλα θα βγάζουν κάθε χρόνο οπότε κάποιος που το αγόρασε πέρισυ ας πουμε σε 4-5 χρόνια θα είναι τόσο απαρχαιωμένο που θα είναι εκθεμα για μουσείο.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Βλέπω ότι άνοιξε BYD στη Θεσσαλονίκη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, papoys1 είπε Κινέζοι ειναι δε σταματανε πουθενα. 1-2 μοντέλα θα βγάζουν κάθε χρόνο οπότε κάποιος που το αγόρασε πέρισυ ας πουμε σε 4-5 χρόνια θα είναι τόσο απαρχαιωμένο που θα είναι εκθεμα για μουσείο.🤣 Αμα είναι έκθεμα τότε θα αξίζει παραπάνω. Ενώ αυτά που κυκλοφορούν 20 χρόνια είναι κούτα!!! Η BYD μέχρι στιγμής στο κομμάτι της υποστήριξης είναι άψογη. Επεξ/σία 15 Αυγούστου από @pnea1973 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Αμα είναι έκθεμα τότε θα αξίζει παραπάνω. Ενώ αυτά που κυκλοφορούν 20 χρόνια είναι κούτα!!! Για τo opel το δικο μου λες αλλά το vectra ειναι διαχρονική αξια.🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, papoys1 είπε Για τo opel το δικο μου λες αλλά το vectra ειναι διαχρονική αξια.🤣 Χαχαχα και το δικό μου, θα είναι σε μουσείο σε λίγο οπότε μαζί σου!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 17 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Στις 15/8/2024 στις 11:40 ΠΜ, kostasgr78 είπε Βλέπω ότι άνοιξε BYD στη Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε τυχόν αν άνοιξε εκεί και Service ή προς το παρόν εξυπηρετεί μόνο Πωλήσεις/Έκθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Bear Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου . BYD Seal official video, Top Speed of 240 km/h . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα ένα λευκό ATTO 3 design. Έκανα τη διαδρομή Κηφισός - παραλία Καλαμάτας, 235 χλμ σύνολο. Στην Εθνική το cc στα 110 σταθερά, με ελάχιστα βυθίσματα του γκαζιού. Από 99% μπαταρία στην αντιπροσωπεία, έφτασα με 26% χωρίς φυσικά να σταματήσω πουθενά για φόρτιση. Άνετο μου φάνηκε στη χαλαρή οδήγηση, δεν είναι Rallye φυσικά αλλά στην Εθνική με αυτές τις ταχύτητες σταθερό ήταν. Ικανοποιητική λοιπόν η πρώτη εντύπωση στο ταξίδι, νωρίς ακόμα για πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από doctorkostis 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, doctorkostis είπε Σήμερα παρέλαβα ένα λευκό ATTO 3 design. Έκανα τη διαδρομή Κηφισός - παραλία Καλαμάτας, 235 χλμ σύνολο. Στην Εθνική το cc στα 110 σταθερά, με ελάχιστα βυθίσματα του γκαζιού. Από 99% μπαταρία στην αντιπροσωπεία, έφτασα με 26% χωρίς φυσικά να σταματήσω πουθενά για φόρτιση. Άνετο μου φάνηκε στη χαλαρή οδήγηση, δεν είναι Rallye φυσικά αλλά στην Εθνική με αυτές τις ταχύτητες σταθερό ήταν. Ικανοποιητική λοιπόν η πρώτη εντύπωση στο ταξίδι, νωρίς ακόμα για πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Σήμερα παρέλαβα ένα λευκό ATTO 3 design. Έκανα τη διαδρομή Κηφισός - παραλία Καλαμάτας, 235 χλμ σύνολο. Στην Εθνική το cc στα 110 σταθερά, με ελάχιστα βυθίσματα του γκαζιού. Από 99% μπαταρία στην αντιπροσωπεία, έφτασα με 26% χωρίς φυσικά να σταματήσω πουθενά για φόρτιση. Άνετο μου φάνηκε στη χαλαρή οδήγηση, δεν είναι Rallye φυσικά αλλά στην Εθνική με αυτές τις ταχύτητες σταθερό ήταν. Ικανοποιητική λοιπόν η πρώτη εντύπωση στο ταξίδι, νωρίς ακόμα για πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Τι μεση καταναλωση ειχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 6 minutes ago, Ntinaras said: Τι μεση καταναλωση ειχες? Ξεχάστηκα και έκανα reset μετά τα διόδια της Ελευσίνας, δε μέτρησα τα πρώτα χιλιόμετρα με την κίνηση. 19kwh/100 έγραψε μ.ο. με 32-35 βαθμούς έξω, το AC στους 22 με τον ανεμιστήρα στο 50% και όπως είπα 110 στο cc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 5 minutes ago, doctorkostis said: Ξεχάστηκα και έκανα reset μετά τα διόδια της Ελευσίνας, δε μέτρησα τα πρώτα χιλιόμετρα με την κίνηση. 19kwh/100 έγραψε μ.ο. με 32-35 βαθμούς έξω, το AC στους 22 με τον ανεμιστήρα στο 50% και όπως είπα 110 στο cc. Aναμενομενη καταναλωση. ACC χρησιμοποιησες? Αν ναι ηταν ενταξει? Ο κλιματισμος πως ηταν ? Ρωταω γιατι εγω που τον δοκιμασα σε ενα τεστ ηταν πολυ αδυναμος. Νομιζω στους 24 με εξωτερικη 34. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα