gbras Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 hour ago, @pnea1973 said: Μόλις γύρισα απο ενα γρήγορο test drive με το seal... Δεν εχω ξαναμπεί σε ηλεκτρικό. Θα πώ απλά: Σκέφτομαι να το αγοράσω!!!!!! Απλο εξοπλισμό είναι υπερπληρες. Απο επιδόσεις επίσης. Ανετο σαν χώρους (εκτός απο αποσκευών). Πραγματικά ενθουσιάστηκα... Περισσότερα αύριο!!! Δοκιμασε και κανενα αλλο παντως... Οχι επειδη το seal ειναι κακο αλλα για να εχεις καλυτερη αποψη. 1
Black Demis Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 13 minutes ago, gbras said: Δοκιμασε και κανενα αλλο παντως... Οχι επειδη το seal ειναι κακο αλλα για να εχεις καλυτερη αποψη. δεν εχει και τρέλες επιλογές , γερμανος δεν βγάζει τπτ τα ηλεκτρικά τους ειναι για κλοτσιές...... μόνο tesla mg και byd
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 10 ώρες πριν, Black Demis είπε δεν εχει και τρέλες επιλογές , γερμανος δεν βγάζει τπτ τα ηλεκτρικά τους ειναι για κλοτσιές...... μόνο tesla mg και byd Διαβαζω πως τα bmw κατι κανουν. Αλλα ναι, ειδικα VW για πεταμα ειναι.
@pnea1973 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Παιδιά λοιπόν: -Το αυτοκίνητο όσο μπόρεσα να δώ εχει πολύ καλή ποιότητα εσωτερικά. Απο εξοπλισμό δεν λέω τίποτα, απλά υπερπλήρες. Καμερα 360 δείχνει απόσταση απο εμπόδιο, όλα τα συστήματα ασφαλείας κλπ. Οσον αφορά την συμπεριφορά επειδή οδηγήθηκε λίγο δεν μπορώ να πώ πολλά απλά ενα: η επιτάχυνση είναι αλλού!!!!! Τι νομίζω ότι δεν έχει καλό...Έλλειψη φυσικών διακοπτών πχ για κλιματισμό. Και άλλο ένα μείον είναι οτι δεν είναι εκμεταλλεύσιμο ο χώρος των αποσκευών επειδή έχει σταθερή εταζέρα!!! Αλλά για τα 50.000 δεν νομίζω να έχει σοβαρό αντίπαλο όσον αφορά εξοπλισμό επιδόσεις κλπ. Τεσπά. Μακάρι να ανοίξει τη πλατφόρμα επιδότησης!!!!! 1
gbras Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 14 minutes ago, @pnea1973 said: Μακάρι να ανοίξει τη πλατφόρμα επιδότησης!!!!! Αυριο ανοιγει 1
@pnea1973 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι. 1ον .Εκανα αίτηση για το κινούμαι ηλεκτρικά. Η αίτηση πέρασε και είναι υπο έγκριση. 2ον.Ξαναπήγα και είδα το BYD για λεπτομέρειες. Καταρχάς όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Το θεωρώ πιο όμορφο απο το Tesla. Ειδα κάποια πράγματα πρακτικά. Πχ μπορεί να μην έχει φυσικά πλήκτρα για τον κλιματισμό αλλά έχει δίπλα στο κουμπί ταχυτήτων on/off του κλιματισμού και πληκτρο auto. Οπότε μπορείς να το χειρίζεται κάποιος χωρίς να μπεί στην οθόνη. Επίσης στην οθόνη έχει κουμπί συντόμευσης που σε βγάζει κατευθείαν στον κλιματισμό. Βεβαια εν κινήση δεν ξέρω κατα πόσο είναι ευχρηστο, αλλά όπως το είδα πρέπει να είναι, γιατί ειναι σαν να πατάς κουμπί απλά στην οθόνη. Θα ξαναπάω βέβαια πάλι. Επίσης σήμερα εκανα δοκιμή και βρήκα την θέση οδήγησης που με βολεύει (γιατί και εγώ θεματάκι στην μέση!). Απλά είναι τύπου sedan εχει χαμηλό ύψος στον χώρο αποσκευών. Επεξ/σία 4 Απριλίου από @pnea1973 1
gbras Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 37 minutes ago, @pnea1973 said: Επανέρχομαι. 1ον .Εκανα αίτηση για το κινούμαι ηλεκτρικά. Η αίτηση πέρασε και είναι υπο έγκριση. 2ον.Ξαναπήγα και είδα το BYD για λεπτομέρειες. Καταρχάς όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Το θεωρώ πιο όμορφο απο το Tesla. Ειδα κάποια πράγματα πρακτικά. Πχ μπορεί να μην έχει φυσικά πλήκτρα για τον κλιματισμό αλλά έχει δίπλα στο κουμπί ταχυτήτων on/off του κλιματισμού και πληκτρο auto. Οπότε μπορείς να το χειρίζεται κάποιος χωρίς να μπεί στην οθόνη. Επίσης στην οθόνη έχει κουμπί συντόμευσης που σε βγάζει κατευθείαν στον κλιματισμό. Βεβαια εν κινήση δεν ξέρω κατα πόσο είναι ευχρηστο, αλλά όπως το είδα πρέπει να είναι, γιατί ειναι σαν να πατάς κουμπί απλά στην οθόνη. Θα ξαναπάω βέβαια πάλι. Επίσης σήμερα εκανα δοκιμή και βρήκα την θέση οδήγησης που με βολεύει (γιατί και εγώ θεματάκι στην μέση!). Απλά είναι τύπου sedan εχει χαμηλό ύψος στον χώρο αποσκευών. Ειναι ακομα πιο μακρυ παντως απο το Tesla αλλα εχει και λιγο μεγαλυτερη αποσταση απο το εδαφος που εγω το θεωρω σημαντικο και ας ειναι 1 εκατοστο μονο. Επισης στην Τεσλα παιρνεις ανωτερο λογισμικο και το αριστο δικτυο φορτιστων. Νομιζω και εγω οτι ειναι λιγο πιο ωραιο το seal. Σημαντικο , ρωτα με το service τι γινεται . Καθε ποτε χρειαζεται ποσο κοστιζει και κυριως τι γινεται με τα ανταλλακτικα σε περιπτωση που χρειαστουν . Τι διαθεσιμοτητα υπαρχει. Μετα απο αυτα που εχωπερασει με το Hyundai πλεον μονο αυτοκινητο που εχει καλη υποστηριξη. 2
@pnea1973 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 41 λεπτά πριν, gbras είπε Ειναι ακομα πιο μακρυ παντως απο το Tesla αλλα εχει και λιγο μεγαλυτερη αποσταση απο το εδαφος που εγω το θεωρω σημαντικο και ας ειναι 1 εκατοστο μονο. Επισης στην Τεσλα παιρνεις ανωτερο λογισμικο και το αριστο δικτυο φορτιστων. Νομιζω και εγω οτι ειναι λιγο πιο ωραιο το seal. Σημαντικο , ρωτα με το service τι γινεται . Καθε ποτε χρειαζεται ποσο κοστιζει και κυριως τι γινεται με τα ανταλλακτικα σε περιπτωση που χρειαστουν . Τι διαθεσιμοτητα υπαρχει. Μετα απο αυτα που εχωπερασει με το Hyundai πλεον μονο αυτοκινητο που εχει καλη υποστηριξη. Για service θα ρωτήσω στην επόμενη επίσκεψη. Όσον αφορά διαθεσιμότητα μου είπαν αν παραγγείλω τώρα σε 10 ημέρες το έχω! 2
@pnea1973 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Απο οτι μου είπανε το service θα είναι max 200... Ξέρει κάποιος πόσο κυμαίνονται οι μικτές ασφάλειες;
gbras Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 41 minutes ago, @pnea1973 said: Απο οτι μου είπανε το service θα είναι max 200... Και αν κατι χαλασει σε ποσο καιρο θα εχουν ανταλλακτικο? Σε δυο μερες σε δυο εβδομαδες η σε δυο μηνες? Στην Hyundai περιμενω προφυλακτηρα εδω και 1.5 μηνα και απο εμπειρια ξερω θα παρει αλλο τοσο. Ευτυχως που κινειται το αυτοκινητο. 43 minutes ago, @pnea1973 said: Ξέρει κάποιος πόσο κυμαίνονται οι μικτές ασφάλειες; Απο 700 τον χρονο να υπολογιζεις 1
papoys1 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 16/4/2023 στις 11:35 ΠΜ, Black Demis είπε μακαρι να εβγαζαν κανα μικρο hatchback 4 4,2m κλπ ολο τέρατα βλεπω τελευταια κατι suv και οχήματα 5 μέτρων ποιος θα αγόραζε μεγάλο τότε;;; όλοι θα κρατούσαν το συμβατό μεγάλο που έχουν για ταξίδια και θα αγόραζαν μικρά για μικρές αποστάσεις εντός πόλης τα οποία θα φόρτιζαν και τζάμπα από το οικιακό τους ρεύμα. Μόνο έτσι έχεις κέρδος και ενδεχομένως κάποια στιγμή απόσβεση αν δεν τα παίξει η μπαταρία.Τώρα τους τα παίρνουν διπλά. Και κατά την αγορά αλλά και για τη φόρτιση γιατί αντε να φορτώσεις το θηρίο από τη πρίζα του οικιακού ρεύματος. Μέχρι να μπεί στην αγορά ο κινέζος με μικρά θα έχουν ξεφορτωθεί τα παλιά μεγάλα οπότε θα είναι αργα.
doctorkostis Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Around the corner είναι τα Renault 5, Citroen e-C3. Λογικά θα έρθει Ευρώπη και το BYD seagull που αν δεν το τσακίσουν στους δασμούς και έρθει ως αυτοκίνητο πόλης κάτω από τα 18Κ (Κίνα έχει 12Κ) θα ζορίσει πολύ τον ανταγωνισμό.
Black Demis Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 hour ago, papoys1 said: ποιος θα αγόραζε μεγάλο τότε;;; όλοι θα κρατούσαν το συμβατό μεγάλο που έχουν για ταξίδια και θα αγόραζαν μικρά για μικρές αποστάσεις εντός πόλης τα οποία θα φόρτιζαν και τζάμπα από το οικιακό τους ρεύμα. Μόνο έτσι έχεις κέρδος και ενδεχομένως κάποια στιγμή απόσβεση αν δεν τα παίξει η μπαταρία.Τώρα τους τα παίρνουν διπλά. Και κατά την αγορά αλλά και για τη φόρτιση γιατί αντε να φορτώσεις το θηρίο από τη πρίζα του οικιακού ρεύματος. Μέχρι να μπεί στην αγορά ο κινέζος με μικρά θα έχουν ξεφορτωθεί τα παλιά μεγάλα οπότε θα είναι αργα. γιατι ποιος αγοράζει τωρα τα μεκ? πλειοψηφία παιρνει μικρα προσιτα καθώς αυτα μπορει και οποιος εχει παραπάνω παιρνει τα ποιο μεγάλα τωρα πρακτικα τρωνε πορτα απο τα αποδιτιρια ενα 70% πλιθησμου οσο αφορά φόρτιση τζαμπα με οικιακό ρεύμα μην ξεχνάς οτι 8 στους 10 στην πόλη παρκάρουν όπου βρουν και δεν εχουν σπίτι παρκινγ ετσι κάτι τέτοιο απλά δεν παιζει (δλδ το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μικρών ειναι η χρήση στην πόλη ........ η οποία προϋποθέτει να εχεις και παρκινγ δικο σου....... το οποιο απλα δεν γινεται στην μεγαλη πολη)
papoys1 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 9 ώρες πριν, Black Demis είπε γιατι ποιος αγοράζει τωρα τα μεκ? πλειοψηφία παιρνει μικρα προσιτα καθώς αυτα μπορει και οποιος εχει παραπάνω παιρνει τα ποιο μεγάλα τωρα πρακτικα τρωνε πορτα απο τα αποδιτιρια ενα 70% πλιθησμου Φίλε στην φτωχοποιημένη Ελλάδα του 2024 με βασικό μισθό 700 ευρώ σίγουρα ενα ελάχιστο ποσοστό μπορεί να αγοράσει μεγάλο αλλα το παγκόσμιο σύστημα χ......νη μας έχει. Αλλού στοχεύει.
Black Demis Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 hours ago, papoys1 said: Φίλε στην φτωχοποιημένη Ελλάδα του 2024 με βασικό μισθό 700 ευρώ σίγουρα ενα ελάχιστο ποσοστό μπορεί να αγοράσει μεγάλο αλλα το παγκόσμιο σύστημα χ......νη μας έχει. Αλλού στοχεύει. αυτό ακριβώς λέω με τα ηλεκτρικά πρακτικά θα αλλαξει η αγορά πολύ διαφορετικά απο την στηγμη που δεν θα υπάρχει φτηνα οχήματα χρήση μμμ και ενοικιαζόμενον θα παει στον θεο σε τέτοιες χώρες καθώς δεν θα ειναι σε θέση για την αγορά τέτοιο οχήματος........+ και να μαζεψει καποιος δεν θα πάρει καθώς όταν δεν εχεις μια κρατάς αμάξι καμία 20 χρονια και δυστιχος (για μας) τόσο δεν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα