Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

τιμες ATTO 2

https://www.newsauto.gr/news/to-neo-byd-atto-2-stin-ellada-times/

ακομα και με την επιδοτηση οι τιμες ειναι λιγακι αλμυρες. χωρις αυτην ακουμπαει τα 30κ η βασικη εκδοση...

Και με μικρότερη μπαταρία σε σχέση με dolphin. Τρώει άκυρο από τα αποδυτήρια. Αν δεν είναι κάποιος κολλημένος με τα suv, γιατί να το προτιμήσει έναντι του dolphin?

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, basilis_k6 said:

τιμες ATTO 2

https://www.newsauto.gr/news/to-neo-byd-atto-2-stin-ellada-times/

ακομα και με την επιδοτηση οι τιμες ειναι λιγακι αλμυρες. χωρις αυτην ακουμπαει τα 30κ η βασικη εκδοση...

είναι λίγο ακριβό πράγματι, γιατί ναχει 29 χιλιάρικα με την μπαταρία την 60αρα του atto3 ή του dolphin ναπεις οκ.

αλλά όχι και μικρότερη μπαταρία.. όταν έρθει η έκδοση με την μεγαλύτερη μπαταρία σαν του atto3 τότε η τιμή του θα φτασει αρκετά κοντά στο atto3.

Επεξ/σία από h3342
  • Like 1
Δημοσ.

Fail. Ίδιο σχεδόν μήκος με το δελφίνι και χώρεσαν μόνο 45kWh μπαταρία με αργή μάλιστα φόρτιση (max 65kW). Crossover για την πόλη και πολύ κοντινές εξορμήσεις. Ως εκεί.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δεν θα το έλεγα αποτυχία, θέλουμε τέτοια μοντέλα στην Ευρώπη (δλδ Crossover για την πόλη και πολύ κοντινές εξορμήσεις. Ως εκεί).

Απλά στην παρούσα η BYD δεν μπορεί να το φέρει στην τιμή που πρέπει και του αρμόζει. Στην Κίνα είναι καταφανώς φθηνότερο σε σχέση με το atto3 (Το Υuan UP δλδ έχει 7000 ευρώ διαφορά από το Yuan PLUS με ίδια μπαταρία),

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, korakios είπε

γιατί απλά θέλουν SU

Γιατί τα χαμηλά αυτοκίνητα στην Ελλάδα βρίσκουν σε κάθε ευκαιρία κάπου από κάτω ...

Έχω χαμηλό αυτοκίνητο και βλέπω το επόμενο να είναι ποιο ψηλό...

Επεξ/σία από atpanos
Δημοσ.
20 hours ago, jaguar13 said:

Και με μικρότερη μπαταρία σε σχέση με dolphin. Τρώει άκυρο από τα αποδυτήρια. Αν δεν είναι κάποιος κολλημένος με τα suv, γιατί να το προτιμήσει έναντι του dolphin?

suv οπως ειναι στην ελλαδα πλεον μονοδρομος ειναι χαμηλο εχω και παω σαν κοτα της περρισοτερες φορες στα στενα στους περιεργους δρομους κλπ....... γενικος δεν ειμαστε για χαμηλα αυτοκινιτα δρομοι καταστρεφονται κανεις δεν τους κανει τα μπαλωματα δημηουργουν συνθηκες για αυτοκινιτα εκτος δρομου ουτε καν suv

Δημοσ.
6 ώρες πριν, atpanos είπε

Γιατί τα χαμηλά αυτοκίνητα στην Ελλάδα βρίσκουν σε κάθε ευκαιρία κάπου από κάτω ...

Έχω χαμηλό αυτοκίνητο και βλέπω το επόμενο να είναι ποιο ψηλό...

Μια ζωή χαμηλά είχα και ποτέ δεν έχω βρει από κάτω. Που ζείτε; Στην Ινδία; Είπαμε καροδρομοι αλλά όχι και έτσι...

• Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Μια ζωή χαμηλά είχα και ποτέ δεν έχω βρει από κάτω. Που ζείτε; Στην Ινδία; Είπαμε καροδρομοι αλλά όχι και έτσι...

lol. Για πήγαινε λίγο στα στενά στους Αμπελόκηπους όπως Κεδρηνού, Αλφειού και μετά έλα πες μου για Ινδία.. :P 

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, chek2fire είπε

lol. Για πήγαινε λίγο στα στενά στους Αμπελόκηπους όπως Κεδρηνού, Αλφειού και μετά έλα πες μου για Ινδία.. :P 

Κάποιοι μάλλον ζούνε σε γιάλα ή δεν έχουν πατήσει ποτέ στο κέντρο της Αθήνας. Μένουν επαρχία ή σε κάποιο προάστιο με ιδιωτικό γκαράζ  νομίζουν ότι παντού είναι έτσι και ελπίζουν ότι η ηλεκτροκίνηση κάποτε θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα.

Ειλικρινά με εκπλήσουν κάποιοι που πιστεύουν ότι έστω σε 15-20 χρόνια θα μπορούν οι Αθηναίοι να κυκλοφορούν με ηλεκτρικά και να τα φορτίζουν φτηνά στο σπίτι τους.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Κάποιοι μάλλον ζούνε σε γιάλα ή δεν έχουν πατήσει ποτέ στο κέντρο της Αθήνας. Μένουν επαρχία ή σε κάποιο προάστιο με ιδιωτικό γκαράζ  νομίζουν ότι παντού είναι έτσι και ελπίζουν ότι η ηλεκτροκίνηση κάποτε θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα.

Ειλικρινά με εκπλήσουν κάποιοι που πιστεύουν ότι έστω σε 15-20 χρόνια θα μπορούν οι Αθηναίοι να κυκλοφορούν με ηλεκτρικά και να τα φορτίζουν φτηνά στο σπίτι τους.

καλά το έχασες στην μετάφραση αλλά δεν βαριέσαι.....για το ύψος των αυτοκινήτων λέγαμε και για την άποψη ότι το κέντρο της Αθήνας θέλει ψηλό SUV λες και θα πάνε στην ορεινή Ευρυτανία....

• Like 4
Δημοσ.
14 ώρες πριν, chek2fire είπε

Εγω παντως με το micra, μονο σε ραμπες παρκινγκ εχω βρει.

Και ειναι τοσο χαμηλωμενο που αν εχω ανοιχτο παραθυρο, με το χερι φτανω να πιασω το πεζοδρομιο :P

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...