@pnea1973 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Πάνε χάλασαν και οι συνομήλικοι😁 Έλα και εσύ.. Είναι ωραία!!!!! 2
h3342 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 33 minutes ago, Ntinaras said: Ήρθε ο BYDές. Πρώτο πράγμα με το που πάρκαρα : πολύ ωραίο ρε, καλά χιλιόμετρα, οπότε μπορείς να μας πεις τιμή-εξοπλισμο,πως φορτίζεις και αν πήρες τα λεφτά από το κινουμε 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, h3342 είπε πολύ ωραίο ρε, καλά χιλιόμετρα, οπότε μπορείς να μας πεις τιμή-εξοπλισμο,πως φορτίζεις και αν πήρες τα λεφτά από το κινουμε Το comfort πηρα. Σε skiing white. Δεν μου αρεσε καθολου η διχρωμια ( και η τριχρωμια στις ζαντες)του design και το απερριψα. 26380 εσκασα συν 200 για εξοδα μεταβιβασης, και για επιδοτηση δε ξερω ακομα, εκανα την αιτηση και βλεπουμε... Προς το παρον θα το φορτιζω με τον σουκο που ειχε μαζι. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Ntinaras 4
Red_Bear Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Kαλοταξιδο, με Υγεία να το χαρείς για πολλά και καλά χιλιόμετρα 💚 2
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Στο σωστό χρώμα το πήρες. Ωραίος ο μπιντες. Και άλλο πράγμα να φορτίσεις και να αναβαθμίζεις μετά το κινητό, υπολογιστή, ρολόι, ακουστικά και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.😄 1
h3342 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου ναι πραγματικά πολύ ωραίο χρώμα, εδώ στα Χανιά βλέπω αρκετά dolphin, εγώ προσωπικά έχω ιδιωτικό χώρο καιθα μπορούσα να βάλω και 1 σούκο, το θέμα είναι ότι είναι ανοιχτός χώρος από πάνω,δεν είναι κλειστόςόπως εσάς και πως θα φορτίζει όταν βρέχει είναι το θέμα... τεσπα
@pnea1973 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Ήρθε ο BYDές. Πρώτο πράγμα με το που πάρκαρα : Καλοτάξιδο. Με υγεία να το χαρείς.... 5 λεπτά πριν, h3342 είπε ναι πραγματικά πολύ ωραίο χρώμα, εδώ στα Χανιά βλέπω αρκετά dolphin, εγώ προσωπικά έχω ιδιωτικό χώρο καιθα μπορούσα να βάλω και 1 σούκο, το θέμα είναι ότι είναι ανοιχτός χώρος από πάνω,δεν είναι κλειστόςόπως εσάς και πως θα φορτίζει όταν βρέχει είναι το θέμα... τεσπα Κανονικά θα φορτίζεις. Εγώ στο εξοχικό έχω φορτιστή στον κήπο. . Και πίστεψε με πριν μια εβδομάδα έριχνε καρέκλες... Αλλά η φόρτιση μια χαρά!! 3
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, h3342 είπε και πως θα φορτίζει όταν βρέχει είναι το θέμα... τεσπα δεν παει νερο εκει 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, kalmik είπε Tην επιδότηση πρόλαβε να την πάρει ο φορουμίτης? Οπως εγραψα και πιο πανω, καταφερα με πατεντα να στειλω την αιτηση. Αν θα τη δεχτουν, και τι θα γινει δεν ξερω. 2
basilis_k6 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Αν με τη μεγαλη μπαταρια (γιατι πρωτα θα ερθει με μια 47αρα) κάνει 20-22 με επιδοτηση ειναι ΠΟΛΥ δυνατη προταση. 170 αλογα αντι 204 του dolphin τουλαχιστον στην μικρη μπαταρια. λένε για κατω απο 30κ αλλα διαβασα και κατω απο 27κ. στα 30 με τη μικρη μπαταρια ειναι doa αλλα μεχρι να το δουμε ελπιζω πως θα ειναι πιο φθηνο. 400 λιτρα χωρος πισω και με κανονικα χερουλια στις πορτες. βαρεθηκα να βλεπω χερουλια που θελουν ταχυδαχτυλουργικα κολπα να ανοιξεις την πορτα. 2
gbras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου On 11/01/2025 at 18:19, h3342 said: το θέμα είναι ότι είναι ανοιχτός χώρος από πάνω,δεν είναι κλειστόςόπως εσάς και πως θα φορτίζει όταν βρέχει είναι το θέμα... H πριζα στον τοιχο να ειναι προστατευμενη ( ευκολο) στο οχημα δεν σε απασχολει.. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Στις 30/12/2024 στις 3:36 ΜΜ, QuantumWanderer είπε Πάντως και η BYD του Σφακιανάκη, που είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τέλος του 2024 θα είχε φτάσει σε όλες τις μεγάλες πόλεις (τουλάχιστον πρωτεύουσες Περιφερειών) με τοπική αντιπροσωπεία, τζίφος. Έχουμε που έχουμε πολλαπλά προβλήματα υποδομών ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, αν δεν ανοίγουν και δίκτυο, απλά δεν θα πιάσουν το ταβάνι που μπορούν. Έβλεπα πάλι λίγο το: https://bydauto.gr/stores/ . Όπως άνοιξαν πριν από περίπου 1 χρόνο με τις πρώτες, έτσι έχει μείνει. Είχε υποσχεθεί ότι θα άνοιγαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις μέχρι τέλος του 2024. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καταφέρει να πάει τουλάχιστον στις πρωτεύουσες Περιφερειών. Δεν έχει παρουσία σε Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Κομοτηνή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα