sargyrop81 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:26 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, doctorkostis said: Το δικό μου (ATTO 3 design) έχει. Μέσα από το μενού μπορείς να επιλέξεις να κάνει purification ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ζω επαρχία οπότε δεν το έχω χρησιμοποιήσει να πω την αλήθεια. Απλη εκδοση comfort ειναι; ακυρο, τωρα ειδα οτι ειναι design εκδοση, ισως παιζει ρολο. Dash video recording εχει; Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:36 μμ από sargyrop81
Give-me-a-hit Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ πετυχα το πρωτο μου ΒΥD εδω σαλονικα. ειναι ενα γελοιο ΜΑΚΕ YOUR DREAMS COME TRUE απο πισω γραμμενο.. ποσο cringe... 1
kostasgr78 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:33 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:33 μμ 1 λεπτό πριν, Give-me-a-hit είπε πετυχα το πρωτο μου ΒΥD εδω σαλονικα. ειναι ενα γελοιο ΜΑΚΕ YOUR DREAMS COME TRUE απο πισω γραμμενο.. ποσο cringe... Είναι μαρκεταρισμένο για τη γενιά του Tik Tok. 🤓
@pnea1973 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:03 μμ 30 λεπτά πριν, Give-me-a-hit είπε πετυχα το πρωτο μου ΒΥD εδω σαλονικα. ειναι ενα γελοιο ΜΑΚΕ YOUR DREAMS COME TRUE απο πισω γραμμενο.. ποσο cringe... Σε ποιο μοντέλο είναι όλο αυτό γραμμένο;;;;
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ 35 λεπτά πριν, Give-me-a-hit είπε πετυχα το πρωτο μου ΒΥD εδω σαλονικα. ειναι ενα γελοιο ΜΑΚΕ YOUR DREAMS COME TRUE απο πισω γραμμενο.. ποσο cringe... εννοείς αυτό.... 1
Ntinaras Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ 4 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Σε ποιο μοντέλο είναι όλο αυτό γραμμένο;;;; Νομιζω μονο το dolphin ειναι ετσι.
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Νομιζω μονο το dolphin ειναι ετσι. και το Atto 3 1
@pnea1973 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:13 μμ (επεξεργασμένο) build your dreams.... Αυτο ναι... Είπα και εγώ που χώρεσε όλο το άλλο!!! Το είχε και το seal αλλά το έβγαλαν για τα ευρωπαϊκά μοντέλα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:14 μμ από @pnea1973 1
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:21 μμ (επεξεργασμένο) αν έπαιρνα και το είχε θα το έβγαζα προσωπικά. ή θα έπαναχρησιμοποιούσα τα αρχικά BYD Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:21 μμ από dtk-386 1
basilis_k6 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε εννοείς αυτό.... να δειτε που αυτο θα ξεκινησει νεο τρεντ να πληρωνεις εξτρα να γραφει οτι θες. αντι για τατουαζ στο μπρατσο θα γραφουνε στο αμαξι ατακες του τύπου "ζησε για σενα, οχι για τους αλλους" ή "you get what you give" και αλλες τετοιες αηδιες 1 6
P_M Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Στις 22/11/2024 στις 6:26 ΜΜ, sargyrop81 είπε Dash video recording εχει; στα dolphin δεν υπάρχει ούτε η καλωδίωση μέσα για να μπει η dashcam 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 ώρες πριν, P_M είπε στα dolphin δεν υπάρχει ούτε η καλωδίωση μέσα για να μπει η dashcam Γινεται να την βαλεις. Υπαρχει βιντεο με οδηγιες, αλλα ειναι ταλαιπα. Η αλλη λυση ειναι να παρεις aftermarket dashcam, που θα γραφει και ηχο. Οι Viofo ειναι κορυφαιες. Το θεμα ειναι απο που παιρνεις ρευμα?
4saken Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 45 minutes ago, Ntinaras said: Το θεμα ειναι απο που παιρνεις ρευμα? Πρακτικα αδυνατο σε ηλεκτρικο οχημα. 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 12 λεπτά πριν, 4saken είπε Πρακτικα αδυνατο σε ηλεκτρικο οχημα. Γιατι? θες ειτε αναπτηρα ειτε usb βυσμα.
gbras Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Η καμερα μπαινει κανονικα οπως μπαινει και στα υπολοιπα οχηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα