Miami5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Όταν λέμε ότι τα λάστιχα του ποδηλάτου έχουν ξεραθεί λόγω ακινησίας σημαίνει ότι έχει ξεραθεί και η σαμπρέλα;; Έχω ένα ποδήλατο το οποίο είναι σε ακινησία γύρω στα 10 χρόνια. Τα λάστιχα έχουν ξεραθεί. Το ίδιο ισχύει και για τη σαμπρέλα;; Θα με βοηθούσε οποίος μου απαντήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Λογικά δεν θα έχει πάθει κάτι όμως είναι εύκολο να το διαπιστώσεις αν την φουσκωσεις χωρίς το λάστιχο, φούσκωσε την χωρίς λάστιχο και δες αν έχει ρωγμές αν δεν έχει τότε είναι εντάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, Miami5 είπε Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Όταν λέμε ότι τα λάστιχα του ποδηλάτου έχουν ξεραθεί λόγω ακινησίας σημαίνει ότι έχει ξεραθεί και η σαμπρέλα;; Έχω ένα ποδήλατο το οποίο είναι σε ακινησία γύρω στα 10 χρόνια. Τα λάστιχα έχουν ξεραθεί. Το ίδιο ισχύει και για τη σαμπρέλα;; Θα με βοηθούσε οποίος μου απαντήσει Καλημέρα.. Καλύτερα να τα αλλάξεις και τα δύο μαζί.. Σιγά το ποσό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miami5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Ναι ναι. Φυσικά και θα τα αλλάξω και τα 2. Απλά γενικά αυτή είναι μια απορία μου. Σημαίνει ότι είναι ξερες και οι σαμπρέλες όταν τα λάστιχα είναι ξερά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 @Miami5.... πρακτικά όχι δεν σημαίνει το ίδιο. Παρόλα αυτά, όπως διάβασες κ παραπάνω, καλό θα είναι/ήταν να τα αλλάξεις μαζί κ αφού το κόστος είναι χαμηλό. Σίγουρα τα χρόνια είναι πολλά (ακόμα κ σε ακινησία, στο μεγαλύτερο διάστημα) επίσης ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να συμβεί οποιοδήποτε άσχημο σενάριο που οφείλεται σε αυτό. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Πέταμα. Ακόμα και σε ακινησία να μην έχουν ανοίξει, με την πρώτη βόλτα έξω θα αρχίσουν οι τρύπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miami5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Κατάλαβα. Μου κάνει εντύπωση επίσης γιατί έδωσα ένα ποδήλατο σε δικό μου άτομο που ξέρει τα στοιχειώδη όσον αφορά το κομμάτι ποδήλατο. Είναι περίπου 6-7 χρόνια σε ακινησία. Μου είπε ότι τα λάστιχα είναι ξεραμένα και ότι τα άλλαξε. Για τις σαμπρέλες όμως μου είπε ότι ήταν οκ και μου κάνει εντύπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 δεν ειναι μονο οι σαμπρελλες που θα πρεπει να σε απασχολουν. Ισως θελει καθαρισμα/λαδωμα η αλυσιδα και κασσετα. Επισης εναν ελεγχο για τα φρενα μην εχουν θεμα οι ντιζες (δες επισης για ιχνη σκουριας). Συμβουλη: ποδηλατο αν θελουμε να το αφησουμε στην ακρη για μεγαλο διαστημα μονο σε στεγασμενο χωρο και οχι σε μπαλκονια/αυλες που το βλεπουν χιονια/βροχιες/υγρασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miami5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Φίλε μου το συγκεκριμένο ποδήλατο που του εδώσα ήταν σε ισόγειο. Άρα σε κλειστό χώρο. Τώρα δε ξέρω τι να πω. Ελπίζω να έχει δίκιο και να μην έχουν θέμα όντως οι σαμπρέλες όπως λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 τα λαστιχα και οι σαμπρελες φτιαχνονται απο φυσικα ή τεχνιτα υλικα. Και ως γνωστο, ολα τα υλικα εχουν διαρκεια ζωης. Στην αρχη εχουν μεγαλες αντοχες και μετα σκανε πολυ ευκολα. Μπορει μια σαμπρελα να εχει μικροτερες καταπονησεις, αφου βρισκεται εσωτερικα, ομως μετα απο τα 5-7 χρονια και αναλογα την χρηση και τις συνθηκες αποθηκευσης, πρεπει να την αλλαζουμε. https://www.mbike.gr/σαμπρέλα-ο-αφανής-ήρωας-της-απόδοσης/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) απολα οσα εγραψα ο αλλος κολλησε για το στεγασμενο χωρο (που ηταν γενικη συμβουλη): βρε ανθρωπε πηγαινε και αλλαξε τις σαμπρελες (βρισκεις και με 8 ευρ το σετ) για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο. Αν τωρα εσυ δε θες, μην ανοιξεις αλλο θεμα: "εμεινα στη μεση του πουθενα απο σαμπρελα 6ετιας" ή " "χτυπησα με το ποδηλατο, μηπως φταιει η σαμπρελα 6ετιας;" Επεξ/σία 17 Απριλίου 2023 από vamvakoolas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα