Προς το περιεχόμενο

Ξεραμένα λάστιχα.

Miami5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Όταν λέμε ότι τα λάστιχα του ποδηλάτου έχουν ξεραθεί λόγω ακινησίας σημαίνει ότι έχει ξεραθεί και η σαμπρέλα;; Έχω ένα ποδήλατο το οποίο είναι σε ακινησία γύρω στα 10 χρόνια. Τα λάστιχα έχουν ξεραθεί. Το ίδιο ισχύει και για τη σαμπρέλα;; Θα με βοηθούσε οποίος μου απαντήσει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά  δεν θα έχει πάθει κάτι όμως είναι εύκολο να το διαπιστώσεις αν την φουσκωσεις χωρίς το λάστιχο, φούσκωσε την χωρίς λάστιχο και δες αν έχει ρωγμές αν δεν έχει τότε είναι εντάξει 

6 ώρες πριν, Miami5 είπε

Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Όταν λέμε ότι τα λάστιχα του ποδηλάτου έχουν ξεραθεί λόγω ακινησίας σημαίνει ότι έχει ξεραθεί και η σαμπρέλα;; Έχω ένα ποδήλατο το οποίο είναι σε ακινησία γύρω στα 10 χρόνια. Τα λάστιχα έχουν ξεραθεί. Το ίδιο ισχύει και για τη σαμπρέλα;; Θα με βοηθούσε οποίος μου απαντήσει 

Καλημέρα.. Καλύτερα να τα αλλάξεις και τα δύο μαζί.. Σιγά το ποσό.. 

Ναι ναι. Φυσικά και θα τα αλλάξω και τα 2. Απλά γενικά αυτή είναι μια απορία μου. Σημαίνει ότι είναι ξερες και οι σαμπρέλες όταν τα λάστιχα είναι ξερά;;

@Miami5.... πρακτικά όχι δεν σημαίνει το ίδιο. Παρόλα αυτά, όπως διάβασες κ παραπάνω, καλό θα είναι/ήταν να τα αλλάξεις μαζί κ αφού το κόστος είναι χαμηλό. 

Σίγουρα τα χρόνια είναι πολλά (ακόμα κ σε ακινησία, στο μεγαλύτερο διάστημα) επίσης ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να συμβεί οποιοδήποτε άσχημο σενάριο που οφείλεται σε αυτό. 

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.

• Like 1

Κατάλαβα. Μου κάνει εντύπωση επίσης γιατί έδωσα ένα ποδήλατο σε δικό μου άτομο που ξέρει τα στοιχειώδη όσον αφορά το κομμάτι ποδήλατο. Είναι περίπου 6-7 χρόνια σε ακινησία. Μου είπε ότι τα λάστιχα είναι ξεραμένα και ότι τα άλλαξε. Για τις σαμπρέλες όμως μου είπε ότι ήταν οκ και μου κάνει εντύπωση 

δεν ειναι μονο οι σαμπρελλες που θα πρεπει να σε απασχολουν. Ισως θελει καθαρισμα/λαδωμα η αλυσιδα και κασσετα. Επισης εναν ελεγχο για τα φρενα μην εχουν θεμα οι ντιζες (δες επισης για ιχνη σκουριας). Συμβουλη: ποδηλατο αν θελουμε να το αφησουμε στην ακρη για μεγαλο διαστημα μονο σε στεγασμενο χωρο και οχι σε μπαλκονια/αυλες που το βλεπουν χιονια/βροχιες/υγρασια

Φίλε μου το συγκεκριμένο ποδήλατο που του εδώσα ήταν σε ισόγειο. Άρα σε κλειστό χώρο. Τώρα δε ξέρω τι να πω. Ελπίζω να έχει δίκιο και να μην έχουν θέμα όντως οι σαμπρέλες όπως λεει

τα λαστιχα και οι σαμπρελες φτιαχνονται απο φυσικα ή τεχνιτα υλικα. Και ως γνωστο, ολα τα υλικα εχουν διαρκεια ζωης. Στην αρχη εχουν μεγαλες αντοχες και μετα σκανε πολυ ευκολα. Μπορει μια σαμπρελα να εχει μικροτερες καταπονησεις, αφου βρισκεται εσωτερικα, ομως μετα απο τα 5-7 χρονια και αναλογα την χρηση και τις συνθηκες αποθηκευσης, πρεπει να την αλλαζουμε.

https://www.mbike.gr/σαμπρέλα-ο-αφανής-ήρωας-της-απόδοσης/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απολα οσα εγραψα ο αλλος κολλησε για το στεγασμενο χωρο (που ηταν γενικη συμβουλη): βρε ανθρωπε πηγαινε και αλλαξε τις σαμπρελες (βρισκεις και με 8 ευρ το σετ) για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο. Αν τωρα εσυ δε θες, μην ανοιξεις αλλο θεμα:

"εμεινα στη μεση του πουθενα απο σαμπρελα 6ετιας" ή " "χτυπησα με το ποδηλατο, μηπως φταιει η σαμπρελα 6ετιας;"

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...