vasilllis Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αγόρασα ένα μεταχερισμένο αυτοκίνητο στο οποίο έχουν τοποθετήσει ενα alpine radio cd με σύνδεση κινητού. Το πρόβλημα είναι ότι το start-stop ,όπου σε κάθε άναψε σβήσε το ηχοσύστημα κάνει restart,κόβει την σύνδεση, καθιστώντας έτσι την συνομιλία σε έναν κάτοικο της αθήνας άχρηστη. Ετσι λειτουργούν όλα τα aftermarket? Υπάρχει κάποιο μοντέλο συγκεκριμένο για αυτά?
georgiouu Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 σε ολα τα αυτοκινητα το ραδιοφωνο δεν κλεινει οταν γυρναμε την μιζα;
vasilllis Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, georgiouu είπε σε ολα τα αυτοκινητα το ραδιοφωνο δεν κλεινει οταν γυρναμε την μιζα; Υποθέτω ναι.Αυτο σημαινει σε ολα τα start-stop δεν μπορει να λειτουργησει?
NTC Labs Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, georgiouu είπε σε ολα τα αυτοκινητα το ραδιοφωνο δεν κλεινει οταν γυρναμε την μιζα; κανένα start stop δεν κλείνει το ράδιο. 54 λεπτά πριν, vasilllis είπε Υποθέτω ναι.Αυτο σημαινει σε ολα τα start-stop δεν μπορει να λειτουργησει? Μήπως έχουν κάνει βλακεία με την καλωδίωση? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2023 από NTC Labs 1
divnt Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Μήπως έχουν κάνει βλακεία με την καλωδίωση? Αυτό. Πήγαινε σε κάποιον ηλεκτρολόγο να το ελέγξει.
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε κανένα start stop δεν κλείνει το ράδιο. Μήπως έχουν κάνει βλακεία με την καλωδίωση? Ναι, αν αλλαξεις καποια καλωδια, πρακτικα μενει μονιμα ανοιχτο αλλη λυση ειναι αν κοτσαρεις πυκνωτη για να μη χανει το ρευμα
Haldol Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Έχουν κάνει βλακεία με την καλωδίωση. Το μηχάνημα πρέπει να σβήνει μαζί με το αμάξι, ή με το που αφαιρέσεις το κλειδί. Προφανώς και όχι με το start - stop, αλλά ούτε και να μένει μόνιμα ανοιχτό, γιατί κάποια στιγμή θα το ξεχάσεις ανοιχτό.
agnostos13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάνοντας λίγο hijacking στο θέμα του φίλου να αναφέρω και εγώ κάτι παρόμοιο με aftermarket πηγή. Πιο συγκεκριμένα στη δική μου περίπτωση οταν δίνει μιζιά μετά από σβήσιμο του Start&Stop κόβει τον ήχο στιγμιαία χωρίς να κλείνει βέβαια τελειώς η πηγή. Πράγμα που δεν γινόταν όμως με την εργοστασιακή πηγή. Να φταίει η καλωδίωση και σε εμένα; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2023 από agnostos13
Black Demis Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 βλακεία έχουν κάνει στην καλωδίωση ......... η το αυτοκίνητο έχει πολύ περίεργο ηλεκτρικό σύστημα και θελει μαμά ηχο που δινει εγκέφαλός οδηγια και δεν κοβει τα 12 είχα βαλει και after market σε μένα ολτα ηταν οκ (προφανώς με ένα μικρο εγκεφαλακι για να μην χάσω καμία λειτουργεια από μαμά εγκεφαλακι κανα 100 ευρω έκανε) γενικος δεν βλεπω καποια διαφορα με σταρτ ανδ στοπ οταν ανοίγει κλείνει χαμπαρι δεν παιρνω
vasilllis Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 ευχαριστω παιδια.Θα το κοιταξω .Δεν πιστευω οτι παιρνει καμια εντολη για να κλεισει.Στιγμιαια πεφτει μάλλον ταση για 1-2 δευτ και κανει restart,to οποιο βεβαια ειναι πολυ ενοχλητικο.Το εχω δει αυτο με τον πυκνωτη αλλα δεν μπορει να μην το εχει σκεφτει κανενας κατασκευαστης αυτο το πραγμα.
Black Demis Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 16 minutes ago, vasilllis said: ευχαριστω παιδια.Θα το κοιταξω .Δεν πιστευω οτι παιρνει καμια εντολη για να κλεισει.Στιγμιαια πεφτει μάλλον ταση για 1-2 δευτ και κανει restart,to οποιο βεβαια ειναι πολυ ενοχλητικο.Το εχω δει αυτο με τον πυκνωτη αλλα δεν μπορει να μην το εχει σκεφτει κανενας κατασκευαστης αυτο το πραγμα. πριν βάλω τον εγκέφαλο τι δεν μου δούλευε 1. όταν έμπαινε το σταρτ and stop έκλεινε το στερεο 2. δεν δούλευαν κουμπα στο τημονι κλπ 3. δεν δούλευε αυτοματη ενταση 4. δεν εχα σωστά fm (χαμηλη δυναμη) και κατι άλλα πουυ δεν θυμαμαι... με τον εγκέφαλο ολα λύθηκαν μετα απο καποιο καιρο εκανα mod στο μαμα του προσθεσα bluetooth (που έκανε οτι κάνει και μια μαμά πηγή) και ξανα έβαλα μαμά αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία
vasilllis Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 εγκεφαλο can bus για το ραδιο λες?Δωσε πληροφοριες (αμαξι,ραδιο κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα