Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Έχει κανένας τη συγκεκριμένη τηλεόραση; Αξίζει γενικά;

https://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=F%26U+FLQ6522UH+65''+QLED+4K+Smart+TV+Τηλεόραση

Θέλω να αγοράσω μεγαλύτερη τηλεόραση (65") από αυτή που έχω (έχω μια Samsung Q60 series 49" του 2019).

Το να πάω σε αντίστοιχη 65" γνωστών εταιριών θέλω 900+€, λεφτά  που δεν μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή.

Αν πάω σε τέτοια φτηνή λύση (κάτω από 500€) θα δω τρελές διάφορες σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με τη Samsung; Φοβάμαι μη ξενερώσω με τα χρώματα κτλ.

Βέβαια από την άλλη έχει και 100Hz+ η F&U που ως κάτοχος PS5 σίγουρα θα εκτιμήσω.

Τι λέτε;

Επεξ/σία από fousekis21
Δημοσ.
Στις 15/4/2023 στις 5:32 ΜΜ, fousekis21 είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Έχει κανένας τη συγκεκριμένη τηλεόραση; Αξίζει γενικά;

https://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=F%26U+FLQ6522UH+65''+QLED+4K+Smart+TV+Τηλεόραση

Θέλω να αγοράσω μεγαλύτερη τηλεόραση (65") από αυτή που έχω (έχω μια Samsung Q60 series 49" του 2019).

Το να πάω σε αντίστοιχη 65" γνωστών εταιριών θέλω 900+€, λεφτά  που δεν μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή.

Αν πάω σε τέτοια φτηνή λύση (κάτω από 500€) θα δω τρελές διάφορες σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με τη Samsung; Φοβάμαι μη ξενερώσω με τα χρώματα κτλ.

Βέβαια από την άλλη έχει και 100Hz+ η F&U που ως κάτοχος PS5 σίγουρα θα εκτιμήσω.

Τι λέτε;

φυσικα και δεν αξιζει σε αυτα τα λεφτα

και υπαρχουν πολλες αλλες αξιολογες 65αρες με 400-550 ευ. αναλογως των πολλων προσφορων

ανα τακτα χρονικα διαστηματα

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 17/04/2023 at 12:16, ioannischr said:

φυσικα και δεν αξιζει σε αυτα τα λεφτα

και υπαρχουν πολλες αλλες αξιολογες 65αρες με 400-550 ευ. αναλογως των πολλων προσφορων

ανα τακτα χρονικα διαστηματα

Υπάρχουν 65άρες ένα 500άρικο με 120Hz;

Δημοσ.

Για τα χρήματα της η F&U μια χαρά φαίνεται αλλά για την αξιοπιστία της έχω αμφιβολίες. Αν θες να πάρεις κάτι καλύτερο πήγαινε στην TCL 65C735 πιστεύω αξίζουν τα παραπάνω χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...