vassilis018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2167920/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/xdefiant-closed-beta-giveaway απλά κάνεις ένα account και τσιμπάς ένα κλειδί για να παίξεις το παιχνιδάκι. 60.5 GB Ευχαριστώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους --- H closed beta θα διεξάγεται από 13 Απρ 8:00 μμ έως 24 Απρ 9:00 πμ (ώρες Ελλάδος). To XDefiant είναι ένα αναπτυσσόμενο multiplayer FPS από την Ubisoft, όπου οι φατριές (factions) είναι εμπνευσμένες από διάφορα άλλα παιχνίδια της Ubisoft. Στην closed beta θα είναι playable 4 φατριές (Cleaners (The Division), Phantoms (Ghost Recon), Echelon (Splinter Cell), Libertad (Far Cry6)), 5 game modes και 14 maps. "Deep Dive" Trailer: Starter Guide: Ανακοίνωση για την closed beta σε PC, PS5 και Xbox Series X|S: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/xdefiant/news/2EO8kG6NJ97sLjLwLiNWGI/closed-beta-announcement Twitch drops για την closed beta: https://www.ubisoft.com/en-us/game/xdefiant/news/1AJXOGCtsldKa6OthruYGh/closed-beta-twitch-drop-program Επίσημη σελίδα: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/xdefiant Επεξ/σία 16 Απριλίου 2023 από Praetorian Περισσότερο info για το XDefiant και την closed beta 1
vassilis018 Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου 8 το βράδυ ξεκινάει το XDefiant, όσοι πιστοί προσέλθετε
BlueBlade Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Ειναι κανονικό release; Ή τύπου open beta κτλ; Όπως και να έχει, το περιμένω πως και πως. Το Gameplay του δείχνει 100% Call Of Duty από τα παλιά (αρκετά arcade gameplay) και κάτι αντίστοιχο αυτήν την στιγμή απλά δεν υπάρχει στην αγορά. Μόλις πάω σπίτι ξεκινάω το Pre Load. Επειδή βέβαια μιλάμε για Ubisoft, ελπίζω μην τα σκατώσουν με Pay 2 win στοιχεία.
vassilis018 Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου 3 hours ago, BlueBlade said: Ειναι κανονικό release; Ή τύπου open beta κτλ; Όπως και να έχει, το περιμένω πως και πως. Το Gameplay του δείχνει 100% Call Of Duty από τα παλιά (αρκετά arcade gameplay) και κάτι αντίστοιχο αυτήν την στιγμή απλά δεν υπάρχει στην αγορά. Μόλις πάω σπίτι ξεκινάω το Pre Load. Επειδή βέβαια μιλάμε για Ubisoft, ελπίζω μην τα σκατώσουν με Pay 2 win στοιχεία. κανονικό release, το pre load ήταν εδώ και 2 μέρες. την beta που έπαιξα καλό έδειχνε. Τώρα αν τα σκατώσει η ubi αυτό δεν το ξέρω 1
BlueBlade Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, vassilis018 είπε κανονικό release, το pre load ήταν εδώ και 2 μέρες. την beta που έπαιξα καλό έδειχνε. Τώρα αν τα σκατώσει η ubi αυτό δεν το ξέρω Για πες μιας και το έπαιξες, έχω πέσει μέσα στο ότι όντως θυμίζει πολύ τα παλιά CoD;
vassilis018 Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου 2 hours ago, BlueBlade said: Για πες μιας και το έπαιξες, έχω πέσει μέσα στο ότι όντως θυμίζει πολύ τα παλιά CoD; Θυμίζει ναι, αλλά για κάποιο λόγο με τράβηξε πιο πολύ από το COD
Vigilante1319 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου ηθελα λιγο καλυτερα γραφικα και υφος πιο ωριμο . το μπατλ πασ ολο κλειδωμενο σχεδον .
BlueBlade Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Αρχικά, mega fail της Ubisoft το launch. Ευτυχώς πρόλαβα να παίξω 2-3 παιχνίδια αργά το βράδυ που επανήλθαν οι servers. Σαν πρώτη εντύπωση, μου άρεσε πολύ. Όπως είπα μου θυμίζει υπερβολικά (οριακά δε το λες κλώνο) τα παλιά - καλά CoD, κάτι που απλά δεν βρίσκεις πια ούτε καν στα ίδια τα CoD με την πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο gameplay που έχουν πάρει η οποία δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Αν παραμείνει κανονικό F2P και δεν δούμε στοιχεία P2W, τότε θα μιλάμε νομίζω για έναν νέο και μεγάλο παικτη στον χώρο.
vassilis018 Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 22 Μαϊου 2 hours ago, BlueBlade said: Αρχικά, mega fail της Ubisoft το launch. Ευτυχώς πρόλαβα να παίξω 2-3 παιχνίδια αργά το βράδυ που επανήλθαν οι servers. Σαν πρώτη εντύπωση, μου άρεσε πολύ. Όπως είπα μου θυμίζει υπερβολικά (οριακά δε το λες κλώνο) τα παλιά - καλά CoD, κάτι που απλά δεν βρίσκεις πια ούτε καν στα ίδια τα CoD με την πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο gameplay που έχουν πάρει η οποία δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Αν παραμείνει κανονικό F2P και δεν δούμε στοιχεία P2W, τότε θα μιλάμε νομίζω για έναν νέο και μεγάλο παικτη στον χώρο. καλό είναι, αλλά εμένα με χαλάει που σχεδόν όλοι πηδάνε σαν τα κατσίκια 1
BlueBlade Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 10 λεπτά πριν, vassilis018 είπε καλό είναι, αλλά εμένα με χαλάει που σχεδόν όλοι πηδάνε σαν τα κατσίκια χαχα ε οκ πάντα έτσι ήταν αυτά τα arcade shooters. Έχω συνηθίσει.
BlueBlade Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Έπεσε τρελό κάψιμο το Σ/Κ και έχω να πω ότι είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος με το παιχνίδι. Το Gameplay του με έχει ταξιδέψει σε εποχές Modern Warfare 2, Black ops κτλ. Αυτό το πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο διασκεδαστικό shooting. Είδα ότι ο producer ειναι ο Mark Rubin, ο οποίος ήταν στέλεχος της Infinity Ward στην OG τριλογία των Modern Warfare άρα βγάζει νόημα πως βγήκε "διαμαντάκι" Το κερασάκι στην τούρτα το ότι δεν είδα πουθενά καμία ένδειξη περί Pay to Win και το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα το κρατήσουν έτσι ή θα τα κάνουν σκατά αργότερα. Το προτείνω πολύ εύκολα σε όλους. 2
vassilis018 Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου 4 hours ago, BlueBlade said: Έπεσε τρελό κάψιμο το Σ/Κ και έχω να πω ότι είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος με το παιχνίδι. Το Gameplay του με έχει ταξιδέψει σε εποχές Modern Warfare 2, Black ops κτλ. Αυτό το πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο διασκεδαστικό shooting. Είδα ότι ο producer ειναι ο Mark Rubin, ο οποίος ήταν στέλεχος της Infinity Ward στην OG τριλογία των Modern Warfare άρα βγάζει νόημα πως βγήκε "διαμαντάκι" Το κερασάκι στην τούρτα το ότι δεν είδα πουθενά καμία ένδειξη περί Pay to Win και το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα το κρατήσουν έτσι ή θα τα κάνουν σκατά αργότερα. Το προτείνω πολύ εύκολα σε όλους. εμένα δεν μ άρεσε το movement, το θεωρώ αργό σε σχέση με άλλα fps που παίζω. Πρέπει να ξηλώσουν το φλογοβόλο ή να νερφάρουν το χρόνο του ability. Το heal που κάνει η χαρακτήρας με το biovide θέλει 35 δεύτερα για refill. Aς το κάνουν 20 δεύτερα, τα 35 τα θεωρώ υπερβολικά. Τα όπλα είναι λίγο unbalanced αν δεν κάνω λάθος. Γενικά καλό παιχνίδι και έχει τα φόντα για παραπάνω. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα