nikos121 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Προσφατα σε πρατηριο της περιοχης μου, μου ειπανε οτι δεν κοβουνε τιμολογιο σε υγραεριο παρα μονο σε βενζινη. Σε αλλο πρατηριο μου κοψανε κανονικα. Δεν τους ενδιεφερε ο τυπος καυσιμου. Γνωριζει καποιος γιατι γινεται αυτο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μαλακιες σου ειπαν.....Σε επαγγελματια ειναι υποχρεωμενοι να κοψουν τιμολογιο ασχετα με το καυσιμο Δεν ξέρω αν το σύστημα με το ΑΦΜ βλέπει αν πρόκειται για επαγγελματία ή όχι αλλά αυτό δεν έχει σημασία . Επεξ/σία 15 Απριλίου 2023 από Γιάννης Platano
JakeKaufman Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Εμένα ακόμα και με βενζίνη μου είχαν κάνει μανούρα για το τιμολόγιο. Εννοείται δεν ξαναπατήσα και ενημέρωσα και τον υπόλοιπο εταιρικό στολο
rose from hell Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 εγω περναω τις αποδειξεις βενζινη/υγραεριο στα εξοδα δεν ζηταω τιμολογιο
lector Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Κανονικα κοβεται τιμολογιο και για βενζινη και για υγραεριο και για παραφλου και για οτιδηποτε. Αν καποιο βενζιναδικο αρνειται ή δυσανασχετει να κοψει, ειτε βαριουνται ειτε βιαζονται λογω φορτου ειτε κατι βρωμαει. 1
james01gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δεν γνωρίζω τι κατανάλωση κάνεις τον μήνα αλλά για νορμάλ χρήση μου φαίνεται πως δεν είναι απαραίτητο το τιμολόγιο εκτός και εάν σου έχει ο λογιστής ξεκάθαρα πως πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός κυκλοφορίας πάνω στην απόδειξη.
nikos121 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, james01gr είπε Δεν γνωρίζω τι κατανάλωση κάνεις τον μήνα αλλά για νορμάλ χρήση μου φαίνεται πως δεν είναι απαραίτητο το τιμολόγιο εκτός και εάν σου έχει ο λογιστής ξεκάθαρα πως πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός κυκλοφορίας πάνω στην απόδειξη. Τι εννοεις δεν ειναι απαραιτητο; περναει στα εξοδα κανονικα ειτε εχεις καταναλωση 10 λιτρα το μηνα ειτε 50 αναλογως και τα εισοδα
james01gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, nikos121 είπε Τι εννοεις δεν ειναι απαραιτητο; περναει στα εξοδα κανονικα ειτε εχεις καταναλωση 10 λιτρα το μηνα ειτε 50 αναλογως και τα εισοδα Εννοώ πως για αυτοκίνητο πχ διαχειριστή εταιρείας αρκεί η απόδειξη του πρατηρίου. Δεν χρειάζεται τιμολόγιο. Και περνάει στα έξοδα ανάλογα το αυτοκίνητο. Δεν περνάει ολόκληρο το ποσό στα έξοδα εκτός και εάν το αυτοκίνητο είναι εταιρικό-επαγγελματικό. Στα leasing που δεν είναι επαγγελματικά, δεν περνάει ολόκληρη η αξία του καυσίμου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα