Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω USB Hub για να μπορώ να συνδέω αρκετές συσκεύες απάνω.

Τι μάρκα να αγοράσω και τι πρέπει να προσέξω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω περάσει από διάφορα 4αρια hubακια, αυτό που θα σου πω είναι ότι εάν έχεις πολλές συσκευές -παρολο που είναι ακριβο- σίγουρα αξίζει τον κόπο->

https://www.skroutz.gr/s/20696914/TP-LINK-UH700-v3-USB-3-0-Hub-7-Θυρών-με-σύνδεση-USB-A-Θύρα-Φόρτισης-και-Εξωτερική-Παροχή-Ρεύματος.html

Έχει και εξωτερική παροχή ρεύματος που σημαίνει ότι δεν ξεμένουν από ρεύμα οι συσκευές(αυτό κυρίως εάν βάζεις 2,5αρηδες hdd) και φορτίζεις και το κινητό/tablet(εάν σε απασχολεί το τελευταίο έχει και έκδοση με 2.4amp)

Εάν ψάχνεις για κάτι πιο απλο κοίτα πάλι για tp link η για orico και u-green.

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω για το παραπανω, το εχω και ειμαι ευχαριστημενος. Καλη κατασκευη, κουμπι master on off, εξωτερικη τροφοδοσια και δυνατοτητα φορτισης σε 3 θυρες απο τις 7.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.tp-link.com/gr/home-networking/computer-accessory/uh700/#specifications

αυτη ειναι η επισημη σελιδα με τις προδιαγραφες

αρνητικα

- εισοδος USB 3.0 Micro B

- 12V & 2A Power Adapter = 12χ2=24W

η συσκευη εχει 7 Ports > 3 x 1.5Α = 4.5Α και αλλες 4x 0.9Α = 3.6Α συνολο 4,5+3,6=8,1Α (ampre ) Αρα στα 5V x 8.1A = 40W

με τροφοδοτικο εντος της συσκευης 24W δεν καλυπτει ταυτοχρονα ολες τις υποδοχες. Βαλτε και την δικη του καταναλωση

- ειναι πολυ μεγαλο, δεν υπαρχουν USB C υποδοχες. Νομιζω πως καποιο με 4 υποδοχες ειναι βολικο.

- μην ξεχναμε πως ολες οι υποδοχες μοιραζονται ενα βυσμα εισοδου (bandwidth)

- νομιζω πως ειναι USB 5Gbits

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, lneam είπε

https://www.tp-link.com/gr/home-networking/computer-accessory/uh700/#specifications

αυτη ειναι η επισημη σελιδα με τις προδιαγραφες

αρνητικα

- εισοδος USB 3.0 Micro B

- 12V & 2A Power Adapter = 12χ2=24W

η συσκευη εχει 7 Ports > 3 x 1.5Α = 4.5Α και αλλες 4x 0.9Α = 3.6Α συνολο 4,5+3,6=8,1Α (ampre ) Αρα στα 5V x 8.1A = 40W

με τροφοδοτικο εντος της συσκευης 24W δεν καλυπτει ταυτοχρονα ολες τις υποδοχες. Βαλτε και την δικη του καταναλωση

- ειναι πολυ μεγαλο, δεν υπαρχουν USB C υποδοχες. Νομιζω πως καποιο με 4 υποδοχες ειναι βολικο.

- μην ξεχναμε πως ολες οι υποδοχες μοιραζονται ενα βυσμα εισοδου (bandwidth)

- νομιζω πως ειναι USB 5Gbits

Γιατί είναι αρνητική η USB micro b?Δεν είναι ότι το βαζοβγαζεις συνέχεια..

Μια φορά θα μπει εκεί που θα το αφήσεις στο γραφείο.

Τι συγκρίνουμε με την τροφοδοσία?Είναι απλά σαφέστατα καλύτερο από το να μην είχε και είναι υπεραρκετη για 4-5 συσκευές μικρής ισχύος(ποντίκι/πληκτρολόγιο/USB drives κτλ) και 2-3 σχετικά ενερβορες (π.χ 2,5hdd/ηχεία/κινητο-εαν δεν βιαζεσαι-).

Και προφανώς καλύτερα που υπάρχει παρά 4αρη που δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία.

Το usb-c θα ήταν θετικό να υπάρχει και όντως είναι λίγο ογκώδες.Αλλα εάν δεν σε φτάνουν οι 4 θυρες η έχεις περιφερειακά που πιάνουν χώρο και πρακτικά αχρηστεύουν την διπλανή θέση είναι οκ.

Ναι, όλες έχουν να κάνουν με max 500~550mb.Αλλα και πάλι εάν βάλεις 2-3 hdd 2.5(πες max 150 ο καθένας) και υπόλοιπες συσκευές ποντίκια/πληκτρολόγια αρκούν.

Τώρα εάν θέλει να συνδέσει 7 nvme σίγουρα δεν κάνει.Αλλα εάν ήταν αυτή η εξεζητημένη περίπτωση νομίζω πως θα το είχε αναφέρει ο ts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...