Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Choronzoon είπε

τίποτα παραπάνω , το ότι θάβω το συγκεκριμένο δε πάει να πει ότι επικροτω τα υπόλοιπα . ( εκτός και αν θες τηλέφωνο φωτογραφική μηχανή η βίντεο καμερα πχ  οπου εκεί το χιλιάρικο ίσως έχει νόημα )

επί του θέματος ο συγκεκριμένος καρναβαλος  λανσάρεται ως gaming κινητό , τη στιγμή που με ένα κινητό των 250-300 ευρώ παίζεις σχεδόν τα πάντα , δεν αναφέρομαι καν σε φορητές κονσόλες όπως το switch κ;ι το ντεκ 

ναι μπορεί τα κινητά των 300€ να παίζουν σχεδόν τα πάντα.. αλλά μετά από 15 λεπτά χρήσης θα ανέβει η θερμοκρασία στα ύψη και θα πάρουν φωτιά.. γιατί τα κινητά των 300€ δεν έχουν ούτε σύστημα ψύξης, ούτε και κονσόλες.. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 hours ago, poulinos said:

να σου παραγγειλω ενα αν θες παλι

Ο λογος σου μου φτανει. Χριστος Ανεστη με ΥΓΕΙΑ και οτι καλυτερο🙏

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, TROIDX said:

Ο λογος σου μου φτανει. Χριστος Ανεστη με ΥΓΕΙΑ και οτι καλυτερο🙏

σοβαρα το λεω παντως.λογικα προλαβαινουμε.χρονια πολλα (off topic=off)

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα gaming τηλ δεν μου φανηκαν σχεδον ποτε χρησημα το μονο που μας ενδιαφερει στην τελικη ειναι να εχει καλη καμερα σχετικα καλα χαρακτηριστηκα και το βασικοτερο απο ολα να κανει κλησεις😂

Δημοσ.

ετσι ελεγα και γω, ποιο το νοημα..αλλα σε ασιατικες χωρες που πηγα τα τελευταια χρονια ειδα πολλους νεους να μαζευονται και να καθονται με τις ωρες να παιζουν mmo, προφανως υπαρχει κοινο για τετοιες συσκευες εκει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...