galois Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Geia sas paidia.Edw kai ligo kairo exw ena logariasmo hotmail kai adimetwpizw to eksis provlima.Katarxhn mou erxode kapoia mail diafimistika kai ta kanw ola block alla auta sinexizoun ..Auto vevaia apoti katalavenw prepei na einai diko mou la8os giati prepei na edwsa se kanena asxeto site to mail mou ok. To allo pou de borw na katalavw einai oti mou erxetai munhma me: Subject : Delivery Notification: Delivery has failed Egw omws den exw steilei kanena message se kanenan.Pws ginetai auto?? http://www.maths-n-coffee.com/piforum/
Aligator21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Καλά όλα αυτά, το πρόβλημα σου δεν ξέρω το πώς λύνετε, αλλά έχω μια απορία... Το λινκ για το φορουμ (σου; τι σχέση έχει;
xaotikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Και εγώ έχω πάθει το ίδιο στο yahoo.com. Μου ήρθε failed mail σε κάτι που δεν έστειλα ποτέ...μάλλον κάποιο είδος spamming παίζει. Από το spamming στο hotmail γλύτωσα αφήνοντας τον λογαριασμό πάνω από μήνα χωρίς να μπω (δεν τον χρησιμοποιώ σαν mail μόνο σαν account για άλλες δουλειές) και με το που το ξαναενεργοποίησα σταματήσαν και τα spam. Μαλλον βλέπουν αν εκεί που στέλνουν είναι ενεργοποιημένο ή όχι ο λογασιασμός και αν δεν είναι σε βγάζουν από την λίστα (μακάρι δηλαδή)
ntsili Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Παιδιά θα σας πω πώς γίνεται αυτό...υπάρχουν κάποια προγράμματα με τα οποία μπορείς να στείλεις mail σε κάποιον χρησιμοποιώντας ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διεύθυνση αποστολέα. Δηλαδή έστω ότι έχετε ένα λογαρισμό στο yahoo πχ: [email protected] Μπορεί κάποιος άλλος να στείλει mail μέσα από αυτά τα προγράμματα και να φαίνεται σαν να στάλθηκε από τον [email protected] !!! Το πιο απλό είναι να ψαρώσεις κάποιον(όπως στην περίπτωση που αναφέρει ο Galois), ενώ το χείροτερο είναι ότι μπορούν να δημουργηθούν πολυ άσχημες παρεξηγήσεις... δηλαδή να σας κατηγορήσουν ότι πχ βρίσατε κάποιον χωρίς να το έχετε κάνει! Στην περίπτωση του Galois κάποιος έστειλε ένα τέτοιο μήνυμα χρησιμοποιώντας την διεύθυνσή του Galois σαν αποστολέα, η διεύθυνση του παραλήπτη όμως ήταν λάθος, οπότε ο server έστελε μήνυμα ότι δεν υπάρχει τέτοια διεύθυνση (στον υποτιθέμενο αποστολέα, δηλαδή τον Galois)
galois Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Και μενα το μυαλο μου εκει πηγε...αλλα δεν ειναι λιγο υποπτο αυτο??(ολα υποπτα ειναι πλεον).Αλλα δεν εγινε μονο μια φορα.Γινετε αρκετα συχνα .Και τι γινετε αν εγς βαλω συνδεση με χωροχρεωση??Μπορει ο αλλος πχ να στελνει απο τη παρτη μου και να κανει downloads και να χρεωνομαι εγω?? Παιδιά θα σας πω πώς γίνεται αυτό...υπάρχουν κάποια προγράμματα με τα οποία μπορείς να στείλεις mail σε κάποιον χρησιμοποιώντας ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διεύθυνση αποστολέα. Δηλαδή έστω ότι έχετε ένα λογαρισμό στο yahoo πχ: [email protected] Μπορεί κάποιος άλλος να στείλει mail μέσα από αυτά τα προγράμματα και να φαίνεται σαν να στάλθηκε από τον [email protected] !!! Το πιο απλό είναι να ψαρώσεις κάποιον(όπως στην περίπτωση που αναφέρει ο Galois)' date=' ενώ το χείροτερο είναι ότι μπορούν να δημουργηθούν πολυ άσχημες παρεξηγήσεις... δηλαδή να σας κατηγορήσουν ότι πχ βρίσατε κάποιον χωρίς να το έχετε κάνει! Στην περίπτωση του Galois κάποιος έστειλε ένα τέτοιο μήνυμα χρησιμοποιώντας την διεύθυνσή του Galois σαν αποστολέα, η διεύθυνση του παραλήπτη όμως ήταν λάθος, οπότε ο server έστελε μήνυμα ότι δεν υπάρχει τέτοια διεύθυνση (στον υποτιθέμενο αποστολέα, δηλαδή τον Galois)[/quote']
galois Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Καταρχην το forum δεν ειναι δικο μου..ειναι καινουριο και χρειαζεται διαφημιση.Εισαι μαθηματικος?Εισαι μαθητης?Εισαι φοιτητης σε μαθηματικο τμημα?Πιστεψε πολυς κοσμος τα βρισκει μπαστουνια με τα μαθηματικα..Ειναι χρησιμο το forum.Αν εχεις καμια απορια με τα μαθηματικα καποιος θα σου τη λυσει..Απλα πραματα.οκ? Καλά όλα αυτά' date=' το πρόβλημα σου δεν ξέρω το πώς λύνετε, αλλά έχω μια απορία... Το λινκ για το φορουμ (σου; τι σχέση έχει;[/quote']
ntsili Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Galois se auto pou les gia tin xwroxrewsi(mallon xronoxrewsi thes na peis) min anisixeis...gia na ginei auto tha prepei o allos na exei ton kwdiko sou, opote xlwmo to kovw...pantws auto me ta mail ginetai dystyxws oti kai na kaneis...
madsc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Αν αποκλείσουμε την εκδοχή του να χρησιμοποιεί κάποιος την σύνδεση σου, 3 είναι τα τινά. α. Έχεις κάποιον ιό που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Στέλνει τον εαυτό του στις διευθύνσεις που βρίσκει στο pc σου. β. Το ίδιο το mail περιέχει είναι ιός και στο έστειλαν με αυτό τον τρόπο (με τη μέθοδο που προαναφέρθηκε) με κάποιο κακόβουλο σκοπό. γ. Κάποιος έστειλε ιό με μασκαρεμένη την address σου κάπου κ ήρθε reply σε σένα. /sc
wizard Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 β. Το ίδιο το mail περιέχει είναι ιός και στο έστειλαν με αυτό τον τρόπο (με τη μέθοδο που προαναφέρθηκε) με κάποιο κακόβουλο σκοπό. Αυτό θεωρώ πιο πιθανό!!!! Εμένα μου έρχονται στο mail της σχολής καθημερινά 2-4 τέτοια!!!! Το γμμν το ΕΜΠ είναι γεμάτο με ιό αλλά κανείς δεν το φτιάχνει!
galois Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 kala to eipa file mou...OGOXREWSH legetai.An steilw kapou ena munhma kai autos exei kanena io o opoios to stelnei kamia 200ria fores to mail se sigekrimenouis apodektes...ti ginete tote???h an ton exw egw ton io kai kmapoios mou steilei minima kai to mhnuma er8ei polles fores...thn exw patisei en olighs?? Galois se auto pou les gia tin xwroxrewsi(mallon xronoxrewsi thes na peis) min anisixeis...gia na ginei auto tha prepei o allos na exei ton kwdiko sou' date=' opote xlwmo to kovw...pantws auto me ta mail ginetai dystyxws oti kai na kaneis...[/quote']mipws na allaksw mail??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.