turbakiasss Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Στις 14/4/2023 στις 8:53 ΜΜ, harisnikolop είπε Το θέμα μου δεν είναι η ποιότητα του συναγερμού. Είναι ότι γενικά κάποιος πέραν του εργοστασίου που θα κατασκευαστεί το όχημα, θα βάλει χέρι στα ηλεκτρολογικά του οχήματος για να βάλει συναγερμό. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ανησυχώ. Να μην δεχτείς το δώρο. Ζήτα έκπτωση. Πήρα αυτοκίνητο το 2018 και η τοποθέτηση είναι ένα μαύρο χάλι. Τα ραντάρ δεν δουλεύουν, τα καλώδια πιασμένα με μονωτικές, ο συναγερμός πεταμένος χύμα στην εσωτερική ασφαλειοθηκη. Εννοείται ότι ο συναγερμός είναι ότι πιο βασικό υπάρχει. Κράτα λεφτά και βάλε έναν σοβαρό με ραντάρ περιμετρικό και καμία τηλεειδοποιηση.
Ducatista Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Στις 15/4/2023 στις 6:08 ΜΜ, korakios είπε Προσωπικά αρνήθηκα , έχω δει παρατράγουδα με τα δώρα έναν αισθητήρα παρκαρίσματος μου βάλανε και πρώτα ακούς το μπαμ και μετά το συνεχόμενο μπιπ 😁 Διαδραστικός αισθητήρας!
korakios Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Στις 15/4/2023 στις 8:38 ΜΜ, james01gr είπε Κάμερα οπισθοπορειας και τέλος. Ούτε μπιμ, ούτε μπαμ. Έχει σταματήσει να μου ζαλίζει το κεφάλι μου. και όμως 2 φορές έτυχε σε όπισθεν να μη δω απο καθρέφτη πεζό και κάνει δουλειά το μπιπ (αν και όντως εκνευριστικό, ειδικά αν έχω ρίξει καθίσματα τρυπάει αυτιά) . Επειδή παίζει κάμερα αφτερμαρκετ σε άλλο αμάξι και το έχω δουλέψει , όντως βοηθά στο παρκάρισμα αλλά θα το συνδύαζα πάλι με αισθητήρες Στο θέμα μας καλύτερα να βάλει συναγερμό aftermarket σε ένα σωστό μαγαζί ή τουλάχιστον να του πούνε ακριβώς μάρκα που θα βάλουν αν πει κάποια έκπτωση αν δε βάλει παίζει να του πούνε και 20€ το πολύ ....
Kingedward Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Καλησπέρα και από μένα! Renault Clio με περασμένο συναγερμό στην αντιπροσωπεία. (med 11,3) χωρίς κανένα πρόβλημα (2 μηνών αμάξι σχεδόν). Τώρα σκέφτομαι να κάνω μια ακόμα επένδυση και να ενισχύσω τον ήδη υπάρχων με ένα immobilizer με κωδικό pin για ακινητοποίηση κινητήρα. Αφενός δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζεται η εγγύηση και αφ' ετέρου αν αξίζει. Διαφορετικά μπορεί να πάω και για κλειδαριά bearlock . Αυτό που σκέφτομαι είναι αυτό : https://www.pancarshop.gr/synagermos-autokinitou-can-bus-plip-rizrak-tec-510/ Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα