harisnikolop Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Έχω καταλήξει ( και έχω δώσει προκαταβολή για παραγγελία ) στο Renault Captur. Δυστυχώς δεν υπάρχει εργοστασιακός συναγερμός ( ούτε σαν έξτρα). Ο Σφακιανάκης μου είπε ότι τον κάνουν δώρο εκείνοι. Τρεμω στην ιδέα να βάλει κάποιος ( εκτός της μαμάς Renault) στα ηλεκτρολογικά ενός καινούριου αμαξιού. Ποια είναι η γνώμη σας; Ανησυχώ δικαιολογημένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Ρώτησε ποιον θα βάλουν και αν χρειαστεί να πληρώσεις ένα ποσό για να βάλουν καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Έχω καταλήξει ( και έχω δώσει προκαταβολή για παραγγελία ) στο Renault Captur. Δυστυχώς δεν υπάρχει εργοστασιακός συναγερμός ( ούτε σαν έξτρα). Ο Σφακιανάκης μου είπε ότι τον κάνουν δώρο εκείνοι. Τρεμω στην ιδέα να βάλει κάποιος ( εκτός της μαμάς Renault) στα ηλεκτρολογικά ενός καινούριου αμαξιού. Ποια είναι η γνώμη σας; Ανησυχώ δικαιολογημένα; Από την στιγμή που δεν είναι εργοστασιακός ο συναγερμός χέρι θα μπει (ελπίζω να μην είναι τόσο κατσαπλιας) από ηλεκτρολόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisnikolop Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Το θέμα μου δεν είναι η ποιότητα του συναγερμού. Είναι ότι γενικά κάποιος πέραν του εργοστασίου που θα κατασκευαστεί το όχημα, θα βάλει χέρι στα ηλεκτρολογικά του οχήματος για να βάλει συναγερμό. Μόλις τώρα, thanasisxask είπε Από την στιγμή που δεν είναι εργοστασιακός ο συναγερμός χέρι θα μπει (ελπίζω να μην είναι τόσο κατσαπλιας) από ηλεκτρολόγο. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ανησυχώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, harisnikolop είπε Το θέμα μου δεν είναι η ποιότητα του συναγερμού. Είναι ότι γενικά κάποιος πέραν του εργοστασίου που θα κατασκευαστεί το όχημα, θα βάλει χέρι στα ηλεκτρολογικά του οχήματος για να βάλει συναγερμό. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ανησυχώ. Και πολύ καλά κάνεις και ανησυχείς, στην θέση σου θα τους έλεγα να μου κάνουν άλλο δώρο και αν ήθελα συναγερμό να τον έβαζα εκεί που ήθελα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 εχεις μεινει καμια 30αρια χρονια πισω. Ο συναγερμος που θα σου βαλει, οτι και αν ειναι αυτος, μια φυσα θα κουμπωσει επανω στο canbus. Ρωτα ποιος ειναι, μπας και ειναι κανενα κινεζικος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μια χαρά υπάρχουν οι γνήσιοι συναγερμοί (Μade by Meta System), απλά επιλέγουν να μην τους φέρνουν λόγω κόστους και να βάζουν κάποιον Universal Can-Bus τον οποίο αγοράζουν φθηνά. Για το Captur (φαντάζομαι εννοείς το Phase II) υπάρχουν δυο συναγερμοί ανάλογα των έξτρα που έχει ή δεν έχει το αυτοκίνητο (τους φοράει και το Clio V) με τους κωδικούς 8201719566 & 8201719567. Παρακάτω και οι οδηγίες εγκατάστασης για τον κάθε συναγερμό... https://www.tech-accessoires.renault.com/renault-techaxs/search?access=searchText&q=HJB&metaSearch=_&fq=facet:_famille_daccessoire.EN:Transport+-+protection+>+Security+-+Surveillance Εγώ για το Megane Grandtour που αγόρασα τον Ιανουάριο, βρήκα τον γνήσιο στο Γερμανικό eBay και μου βγήκε 200€ με τα μτφ (ακόμα δεν έχω προλάβει να τον βάλω λόγω καιρού). Κανονικά έχει 280€ από Renault. Έρχεται κομπλέ και κουμπώνει κατευθείαν σε υπάρχουσες αναμονές χωρίς να χρειάζεται κόψιμο καλωδίων. Μόνο δυο τρύπες χρειάζονται στην κεντρική πλαφονιέρα (έχει πατρόν στις οδηγίες) για να μπουν τα ογκομετρικά ραντάρ. Ο ξάδερδος μου που πήρε πρόσφατα το καινούργιο 408, ναι μεν του έβαλαν Meta System Can-Bus, αλλά ήδη έχει θέματα με το κλείδωμα / ξεκλείδωμα του Hands Free κλειδιού συν το ότι τα έξτρα ραντάρ και το λαμπάκι του συναγερμού είναι τέρμα αντιαισθητικά... Ο γνήσιος συναγερμός... Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Αφού στον κάνει δώρο μια χαρά μη μπλέξεις με άλλα και τρέχεις! Καλορίζικο καλοτάξιδο με το καλό να το παραλάβεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, harisnikolop είπε Το θέμα μου δεν είναι η ποιότητα του συναγερμού. Είναι ότι γενικά κάποιος πέραν του εργοστασίου που θα κατασκευαστεί το όχημα, θα βάλει χέρι στα ηλεκτρολογικά του οχήματος για να βάλει συναγερμό. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ανησυχώ. Όλοι οι συναγερμοί είναι canbus , το χέρι που μπαίνει είναι κυρίως για να περαστούν οι καλωδιώσεις μέσα απο ταπετσαρίες/ταμπλο. Και στο δικό μου εκεί το βάλανε κανένα πρόβλημα δεν είχα. 1 ώρα πριν, SaFiS είπε Μια χαρά υπάρχουν οι γνήσιοι συναγερμοί (Μade by Meta System), απλά επιλέγουν να μην τους φέρνουν λόγω κόστους και να βάζουν κάποιον Universal Can-Bus τον οποίο αγοράζουν φθηνά. Για το Captur (φαντάζομαι εννοείς το Phase II) υπάρχουν δυο συναγερμοί ανάλογα των έξτρα που έχει ή δεν έχει το αυτοκίνητο (τους φοράει και το Clio V) με τους κωδικούς 8201719566 & 8201719567. Παρακάτω και οι οδηγίες εγκατάστασης για τον κάθε συναγερμό... https://www.tech-accessoires.renault.com/renault-techaxs/search?access=searchText&q=HJB&metaSearch=_&fq=facet:_famille_daccessoire.EN:Transport+-+protection+>+Security+-+Surveillance Εγώ για το Megane Grandtour που αγόρασα τον Ιανουάριο, βρήκα τον γνήσιο στο Γερμανικό eBay και μου βγήκε 200€ με τα μτφ (ακόμα δεν έχω προλάβει να τον βάλω λόγω καιρού). Κανονικά έχει 280€ από Renault. Έρχεται κομπλέ και κουμπώνει κατευθείαν σε υπάρχουσες αναμονές χωρίς να χρειάζεται κόψιμο καλωδίων. Μόνο δυο τρύπες χρειάζονται στην κεντρική πλαφονιέρα (έχει πατρόν στις οδηγίες) για να μπουν τα ογκομετρικά ραντάρ. Ο ξάδερδος μου που πήρε πρόσφατα το καινούργιο 408, ναι μεν του έβαλαν Meta System Can-Bus, αλλά ήδη έχει θέματα με το κλείδωμα / ξεκλείδωμα του Hands Free κλειδιού συν το ότι τα έξτρα ραντάρ και το λαμπάκι του συναγερμού είναι τέρμα αντιαισθητικά... Ο γνήσιος συναγερμός... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Της Meta βάζει και ο σφακιανάκης εδώ ( τουλαχιστον στις AR ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisnikolop Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, andreaspA είπε εχεις μεινει καμια 30αρια χρονια πισω. Ο συναγερμος που θα σου βαλει, οτι και αν ειναι αυτος, μια φυσα θα κουμπωσει επανω στο canbus. Ρωτα ποιος ειναι, μπας και ειναι κανενα κινεζικος. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω. Γι'αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Προσωπικά αρνήθηκα , έχω δει παρατράγουδα με τα δώρα έναν αισθητήρα παρκαρίσματος μου βάλανε και πρώτα ακούς το μπαμ και μετά το συνεχόμενο μπιπ 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, korakios είπε Προσωπικά αρνήθηκα , έχω δει παρατράγουδα με τα δώρα έναν αισθητήρα παρκαρίσματος μου βάλανε και πρώτα ακούς το μπαμ και μετά το συνεχόμενο μπιπ 😁 Κάμερα οπισθοπορειας και τέλος. Ούτε μπιμ, ούτε μπαμ. Έχει σταματήσει να μου ζαλίζει το κεφάλι μου. Για τους αισθητήρες, σε ένα Fiesta που είχα και είχα κάνει ένα βάψιμο στον προφυλακτήρα, τα μαστορια που τον έβαψαν, έβγαλαν αισθητήρες και τους ξαναέβαλαν χωρίς ρύθμιση και δεν δούλευαν όπως πρέπει. Πήγα το αυτοκίνητο, τους ρύθμισαν σωστά και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, james01gr είπε Κάμερα οπισθοπορειας και τέλος. Ούτε μπιμ, ούτε μπαμ. Έχει σταματήσει να μου ζαλίζει το κεφάλι μου. Για τους αισθητήρες, σε ένα Fiesta που είχα και είχα κάνει ένα βάψιμο στον προφυλακτήρα, τα μαστορια που τον έβαψαν, έβγαλαν αισθητήρες και τους ξαναέβαλαν χωρίς ρύθμιση και δεν δούλευαν όπως πρέπει. Πήγα το αυτοκίνητο, τους ρύθμισαν σωστά και τέλος. Η κάμερα πίσω λερώνει πολύ εύκολα γιαυτό έχουν παράλληλα και τους αισθητήρες για μεγαλύτερη ασφάλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, andreas-d είπε Η κάμερα πίσω λερώνει πολύ εύκολα γιαυτό έχουν παράλληλα και τους αισθητήρες για μεγαλύτερη ασφάλεια Επειδή έχω, μόνο 2-3 φορές σε 5 χρόνια μου έχει τύχει να μην βλέπω καλά και αυτό ήταν λόγω βροχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/4/2023 στις 8:42 ΜΜ, andreas-d είπε Η κάμερα πίσω λερώνει πολύ εύκολα γιαυτό έχουν παράλληλα και τους αισθητήρες για μεγαλύτερη ασφάλεια Στι δικό μου πάντως αν ρίξεις νερό στο πίσω τζάμι για να καθαρίζει , ψεκάζει νερό και στην κάμερα. Αλλά γενικά ναι, λερώνει εύκολα ειδικά σε βροχή. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2023 από achilles_g_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα