Προς το περιεχόμενο

Έμπορος αυτοκινήτων.

stayrakos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια Πολλά σε όλους σας

Για την ιστορία...

Όλα τα αμάξια που έχω αγοράσει, 6 τον αριθμό, 5 διαφορετικές μάρκες, σε 4 τοπικούς επίσημους αντιπροσώπους και ένα στο τοπικό παράρτημα του επίσημου εισαγωγέα.... το πρώτο πριν 35 χρόνια και το τελευταίο πριν 4 χρόνια... παραγγέλθηκαν με μια μικρή προκαταβολή,   μετα  απο 15 μέρες μέχρι 1,5 μήνα  ήρθαν στις εγκαταστάσεις  στην πόλη μου του τοπικού εμπόρου / του εισαγωγέα    ελέγχθηκαν  και τότε εξοφλήθηκαν  και μετά 2-3 μέρες τα παρέλαβα έτοιμα με τις πινακίδες.   

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, stayrakos3 είπε

Τελικά εγώ να τα δώσω τα λεφτά μπροστά;;😁😁😁

Εάν το έχεις δει, το έχεις ελέγξει και το θέλεις τότε ναι. Άλλος τρόπος να το παρεις προφανώς δεν υπάρχει. Δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση.

Θα ήταν αν σου ζητούσε τα λεφτά μπροστά χωρίς να έχεις δει το αυτοκίνητο 

Επεξ/σία από zanskou

12 hours ago, stayrakos3 said:

Τελικά εγώ να τα δώσω τα λεφτά μπροστά;;😁😁😁

Αν είναι να πάθεις 2 εγκεφαλικά στις 2 ημέρες που μεσολαβούν άστο καλύτερα 🤣

Μπορείς να του προτείνεις να του δώσεις τη μισή προκαταβολή μπροστά και την υπόλοιπη στην παράδοση (το είχα κάνει μια φορά αγοράζοντας μεταχειρισμένο από μια αντιπροσωπεία στο Χαϊδάρι), πολύ μικρή η πιθανότητα να δεχτεί, δεν χάνεις τίποτα όμως.

Πάντως η default διαδικασία αυτή ακριβώς είναι όταν αγοράζεις από έμπορο, η εξόφληση προηγείται της μεταβίβασης, και σε καινούργια και σε μεταχειρισμένα.

• Like 1

Στις 16/4/2023 στις 11:02 ΜΜ, Ducatista είπε

Δωστα σε εμένα και θα έχεις το αμαξι σου σε 2 μέρες να στο σταυρό που σου κανω μέρες που ειναι

Σκέψου να μην έμπαινα για βοήθεια...

Μέρες που είναι.

20 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αν είναι να πάθεις 2 εγκεφαλικά στις 2 ημέρες που μεσολαβούν άστο καλύτερα 🤣

Μπορείς να του προτείνεις να του δώσεις τη μισή προκαταβολή μπροστά και την υπόλοιπη στην παράδοση (το είχα κάνει μια φορά αγοράζοντας μεταχειρισμένο από μια αντιπροσωπεία στο Χαϊδάρι), πολύ μικρή η πιθανότητα να δεχτεί, δεν χάνεις τίποτα όμως.

Πάντως η default διαδικασία αυτή ακριβώς είναι όταν αγοράζεις από έμπορο, η εξόφληση προηγείται της μεταβίβασης, και σε καινούργια και σε μεταχειρισμένα.

Του είπα να βάλω 5.500 μπροστά για να ξεκινήσει τις διαδικασίες ο διεκπεραίωτής και δεν το δέχτηκε.

Θα δούμε.

Λογικά θα το ρισκάρω γιατί και η εταιρία ελέγχου μου είπε πως είναι  καλό το αμάξι αλλά κ οι πληροφορίες που παίρνω για την εταιρία είναι καλές!!!

23 ώρες πριν, zanskou είπε

Εάν το έχεις δει, το έχεις ελέγξει και το θέλεις τότε ναι. Άλλος τρόπος να το παρεις προφανώς δεν υπάρχει. Δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση.

Θα ήταν αν σου ζητούσε τα λεφτά μπροστά χωρίς να έχεις δει το αυτοκίνητο 

Έστειλα εταιρία που κάνει ελέγχους και το έβγαλε εντάξει το αμάξι.

Λογικά θα το ρισκάρω γιατί και οι πληροφορίες που παίρνω μιλάνε για αξιόπιστη εταιρία..

Ευχαριστώ!!!

Στα 4 τελευταία καινούρια αυτοκίνητα που έχω αγοράσει με το τελευταίο και τωρινό που έχω τον Ιούνιο του 2020, το αυτοκίνητο ήταν στο τελωνείο, το εκτελώνισε η Volvo Hellas, το πήρε η ΒΕΛΜΑΡ (όμιλος Βασιλάκη), πλήρωσα ΟΛΟ το ποσό, και όταν είχαν βγει πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας ταξίδεψα από την επαρχία στην Αθήνα όπου και το παρέλαβα. 

Το αυτοκίνητο δε το είχα δει ποτέ από κοντά, δεν είχα κάνει test drive, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι είχαν κάποια κομμάτια στο τελωνείο που τα είχαν παραγγείλει για αυτούς, και προχωρήσαμε όλες τις διαδικασίες τηλεφωνικά/ηλεκτρονικά μέχρι να παραλάβω (υπήρχε και τραπεζική χρηματοδότηση στη μέση).

7 ώρες πριν, bill_viper είπε

Στα 4 τελευταία καινούρια αυτοκίνητα που έχω αγοράσει με το τελευταίο και τωρινό που έχω τον Ιούνιο του 2020, το αυτοκίνητο ήταν στο τελωνείο, το εκτελώνισε η Volvo Hellas, το πήρε η ΒΕΛΜΑΡ (όμιλος Βασιλάκη), πλήρωσα ΟΛΟ το ποσό, και όταν είχαν βγει πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας ταξίδεψα από την επαρχία στην Αθήνα όπου και το παρέλαβα. 

Το αυτοκίνητο δε το είχα δει ποτέ από κοντά, δεν είχα κάνει test drive, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι είχαν κάποια κομμάτια στο τελωνείο που τα είχαν παραγγείλει για αυτούς, και προχωρήσαμε όλες τις διαδικασίες τηλεφωνικά/ηλεκτρονικά μέχρι να παραλάβω (υπήρχε και τραπεζική χρηματοδότηση στη μέση).

Κάπως έτσι πρέπει να κάνω και εγώ.απλα δεν είναι βελμαρ😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...