Προς το περιεχόμενο

Έμπορος αυτοκινήτων.

stayrakos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,καλό Πάσχα και καλή ανάσταση.

Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος αν συνηθίζεται ή όχι.

Ενδιαφέρθηκα για ένα αυτοκίνητο και ο έμπορος μου ζήτησε το σύνολο των χρημάτων μπροστά και να πάρω το αμάξι μετά από δύο μέρες που θα είναι έτοιμα τα διαδικαστικά.

Θα μου δώσει απόδειξη ότι έδωσα τα λεφτά για το τάδε αμάξι!!!

Συνηθίζεται;;

Οι πληροφορίες που παίρνω για τον έμπορο είναι ότι είναι αξιόπιστος,πάνω από 30 χρόνια στην αγορά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, stayrakos3 είπε

Ενδιαφέρθηκα για ένα αυτοκίνητο και ο έμπορος μου ζήτησε το σύνολο των χρημάτων μπροστά και να πάρω το αμάξι μετά από δύο μέρες που θα είναι έτοιμα τα διαδικαστικά.

Συνηθίζεται;;

Οι πληροφορίες που παίρνω για τον έμπορο είναι ότι είναι αξιόπιστος,πάνω από 30 χρόνια στην αγορά!!!

Αν ειναι ετσι και σου δωσει αποδειξη μικρο το ρισκο αν υπαρχει .Το προβλημα θα ειναι μηπως σε παει μερα με τη μερα και εξαφανιστει 

Εγω προσωπικα εδωσα προκαταβολη 3χιλ για να το κλεισω και αφου ετοιμασε τα παντα, πηρε και τα υπολοιπα…

Μηπως το αγοραζει απο αλλου και δεν εχει τα χρηματα??

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Μηπως το αγοραζει απο αλλου και δεν εχει τα χρηματα??

Σωστα... Το έχει δει το αυτοκίνητο ο TS στα χέρια του εμπόρου και ότι είναι δικό του; 

Συμφωνώ για προκαταβολή μόνο. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

20 λεπτά πριν, stayrakos3 είπε

Συνηθίζεται;;

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά κάτι μυρίζει.

Για τι ποσό μιλάς;

7 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Πως αλλιως να γινει δηλαδη? θα σου κανει μεταβιβαση αυτοκινητο που δεν ειναι εξοφλημενο ?

Μπορει να το εξωφλησει κατ την παραλαβη και ο εμπορος να του κανει εξουσιοδοτση να τα παρει στο ονομα του .Επισης να του κοψει τιμολογιο πωλησης 

18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μπορει να το εξωφλησει κατ την παραλαβη και ο εμπορος να του κανει εξουσιοδοτση να τα παρει στο ονομα του .Επισης να του κοψει τιμολογιο πωλησης 

Δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα. Ακου εκει "εξουσιοδοτηση". Σιγα μην του δώσει και τα χαρτια να παει στο ΚΕΠ.

Τα αυτοκινητα εξοφλουνται, μεταβιβαζονται, και παραλαμβανονται.

Τιμολογιο προφανως και θα κοψει στο συμφωνημενο ποσο. Εξαιρετικα σπανια, μεταχειρισμενα αυτοκινητο κοβονται με φουλ τιμολογιο. 

Μετά από δύο μέρες είναι λίγο περίεργο... Φυσικά και υπάρχουν αξιόπιστες μάντρες αλλά μην περιμένετε να βρείτε τσάμπα αυτοκίνητο... Έτσι το έκανα και εγώ πριν 2 χρόνια, άφησα τα χρήματα, έκανα και κάποια γραμμάτια και την επόμενη μέρα είχα την άδεια στο όνομα μου.

• Like 1

5 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Μην αγοράσεις απο έμπορο είναι η πιο σωστή απάντηση 

Ναι.. να αγορασει απο ιδιώτη. Που εβαζε φιλτρα και τακακια του 10ευρου και λάδια απο το Lidl, στον ηλεκτρολόγο της γειτονιας. 

Περασαν αυτα. Τα πιο σιγουρα αυτοκινητα που μπορεις να παρεις σημερα ειναι leasing. Ειδικα απο leasing που τα συντηρούν σε αντιπροσωπειες. Έχουν κανει επακριβως τα σερβις που πρέπει σε αντιπροσωπεια, και τα χιλιομετρα τους ειναι αυτα που λενε.

εε αυτα τα αυτοκινητα θα τα βρεις μονο σε εμπόρους.

Εκτος και αν μιλαμε για κανενα χρεπι με 200.000χλμ, 20ετιας, που εκει... δεν παιζει και ρολο απο που θα αγορασεις.

• Like 3
  • Confused 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα. Ακου εκει "εξουσιοδοτηση". Σιγα μην του δώσει και τα χαρτια να παει στο ΚΕΠ.

Κι όμως είχε έρθει από Θήβα στην Αθήνα κάποιος κάναμε υπεύθυνες δηλώσεις στην αστυνομία και του έκανα εξουσιοδότηση να το μεταβίβασει στον εαυτό του μου έδωσε τα λεφτά το πήρε και εφυγε. 

Την άλλη μέρα διέκοψα την ασφάλεια του αυτοκινήτου 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Κι όμως είχε έρθει από Θήβα στην Αθήνα κάποιος κάναμε υπεύθυνες δηλώσεις στην αστυνομία και του έκανα εξουσιοδότηση να το μεταβίβασει στον εαυτό του μου έδωσε τα λεφτά το πήρε και εφυγε. 

Την άλλη μέρα διέκοψα την ασφάλεια του ιχ 

Ειχε ερθει ενας ιδιωτης και κανατε μια κλασσικη παλια διαδικασια η οποια ειναι αθλια. Ανετα δεν το μεταβιβαζει ποτε στο ονομα του. Ουτε καν στο ΚΕΠ να πατε μαζι δεν ειναι σωστη διαδικασια. 
Τελος παντων. Εδω μιλαμε για εμπορο. Η διαδικασια ειναι αυτη που περιέγραψα.

21 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ειχε ερθει ενας ιδιωτης και κανατε μια κλασσικη παλια διαδικασια η οποια ειναι αθλια. Ανετα δεν το μεταβιβαζει ποτε στο ονομα του. Ουτε καν στο ΚΕΠ να πατε μαζι δεν ειναι σωστη διαδικασια. 
Τελος παντων. Εδω μιλαμε για εμπορο. Η διαδικασια ειναι αυτη που περιέγραψα.

Δεν το μεταβιβάζει στον εαυτό του και δεν έχει ένα αμάξι που έχει πληρώσει;;; 

26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Την άλλη μέρα διέκοψα την ασφάλεια του αυτοκινήτου 

Και αν στον γυρισμό έχει ατύχημα; Και αν το χρησιμοποιήσει για παράνομους σκοπούς; Τι γίνεται τότε;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...