jerry banana Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Πιο ηθοποιοί ταιριάζουν γάντι ειδικά ο πιγκουίνος 🐧 1
achileesxi Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάλο θα'ναι αν είναι σαν την ταινία.. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από achileesxi
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Ουάου, μια ιστορία για ένα χοντρό προβληματικό μαφιόζο? Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Είμαι σίγουρος θα είναι πολύ καλό 1
achileesxi Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Ουάου, μια ιστορία για ένα χοντρό προβληματικό μαφιόζο? Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Είμαι σίγουρος θα είναι πολύ καλό (Καλύτερη σειρά όλων τον εποχών, παρεμπιπτόντως..) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από achileesxi 1
mike299 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Καλά ρε παιδιά, βαθμός του IGN είναι. Δεν πρέπει να υπάρχει πιο αναξιόπιστο μέσο στις βαθμολογίες του. Μεγάλοι βαθμοί σε μέτρια παιχνίδια και μικροί σε αυτά που άξιζαν πολύ περισσότερο. Δεν λέω ότι θα είναι αριστούργημα αλλά δίνω όση βάση θα έδινα στην ανάλυση αστροφυσικής από ταξιτζή 1
john1987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Από το trailer μου φάνηκε εντελώς αντιγραφή Tony Soprano. Ξαναζεσταμενο φαγητό δηλαδή με noir ύφος.
Bourdoulas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Το να θυμίζει Σοπράνο μόνο θετικό μπορεί να είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Πρεμιέρα σήμερα...
panagiotis54 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 88% σε imdb και rotten whatever that means to u...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα