Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ανοίξει ένα μαγαζί  και έχω χωρίσει το κατάστημα σε βιτρινα και πίσω είναι το εργαστήριο που φτιάχνω τα προιοντακτλ και  η αποθήκη. Ήθελα να ρωτήσω επειδή περνάω αρκετές ώρες στην μερια εργαστηριο/αποθήκη θα μπορούσα να βάλω πχ καμια tv εκει περα που τον έχω από το σπίτι μου ? Ή και γενικα κάτι.. που έχω από σπίτι μου ηδη? Πχ η tv να μην είναι από τιμολόγιο, το xbox να μην είναι με τιμολόγιο γιατί ήδη τα έχω στην κατοχή μου πριν το μαγαζι. Μπορώ νόμιμα να τα έχω? Ο χώρος χωρίζεται με μια βιβλιοθήκη και κουρτινα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manthos91 είπε

Καλησπέρα έχω ανοίξει ένα μαγαζί  και έχω χωρίσει το κατάστημα σε βιτρινα και πίσω είναι το εργαστήριο που φτιάχνω τα προιοντακτλ και  η αποθήκη. Ήθελα να ρωτήσω επειδή περνάω αρκετές ώρες στην μερια εργαστηριο/αποθήκη θα μπορούσα να βάλω πχ καμια tv εκει περα που τον έχω από το σπίτι μου ? Ή και γενικα κάτι.. που έχω από σπίτι μου ηδη? Πχ η tv να μην είναι από τιμολόγιο, το xbox να μην είναι με τιμολόγιο γιατί ήδη τα έχω στην κατοχή μου πριν το μαγαζι. Μπορώ νόμιμα να τα έχω? Ο χώρος χωρίζεται με μια βιβλιοθήκη και κουρτινα. 

Ρώτησε λογιστή γιατί οι καταστάσεις είναι περίεργες. 

Συμβάντα που έχω ακούσει από λογιστές σε παλιές εποχές που έκανε ελέγχους το ΣΔΟΕ, έμπαιναν στο γραφείο και όταν δεν έβρισκαν κάποια παράβαση, έπαιρναν πχ ένα στυλό που υπήρχε και ρωτούσαν τον ιδιοκτήτη αν για το στυλό υπήρχε τιμολόγιο και ήταν δηλωμένο, αν όχι τότε έπεφτε πρόστιμο. 

Υπάρχει και το αντίστροφο, πράγματα που τα έχεις αγοράσει με τιμολόγιο και τα έχεις περάσει στα έξοδα για μείωση, πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην επιχείρηση όταν έρθουν για έλεγχο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...