Προς το περιεχόμενο

AceMagician AMR5 AM06 Pro Mini PC

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, marksk είπε

αν δουλεύει τέρμα το fan δεν είναι καλό. 

Έχω την εντύπωση ότι το κάνει επειδή είναι σα να μένει στους αρχικούς ελέγχους του boot και να κολλάει εκεί. Δεν είναι από υπερθέρμανση. Πότε να προλάβει άλλωστε.

Επεξ/σία από Basketikos_
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θέλω να πώ πως τρώει κάποιο σκάλωμα και δεν συνεχίζει το boot, γιατί διαφορετικά θα κατέβαζε στροφές. όχι πως ανεβάζει θερμοκρασία. κανονικά τερματίζει μια στροφές και τις κατεβάζει όπως είπες 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Δεν είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω. Πρέπει να το δω.

1ο βήμα: δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλες τις non-essential συσκευές που έχεις πάνω (εξωτερικούς HDD, webcamera, εκτυπωτές κτλ)
2ο βήμα: τσέκαρε και σε άλλη οθόνη (άμα δεν έχεις, στην TV)
3ο βήμα: τσέκαρε όπως είπανε άλλο είδος σύνδεσης (DP/C) / ακόμα και άλλο καλώδιο HDMI
4ο βήμα: προσπάθησε να μπεις στο BIOS (πατώντας το DEL κατά το boot) και άμα μπεις, ρίξε ένα restore settings
5o βήμα: δοκίμασε να κάνεις boot από ένα bootable στικάκι με W10/11 πάνω
6ο βήμα: ξεβίδωσε το καπάκι και αποσύνδεσε τυχόν 2ο δίσκο αν έχεις βάλει, βάλε τις μανίσιες RAM άμα έχεις αλλάξει RAM

Επεξ/σία από anashario

3 λεπτά πριν, anashario είπε

1ο βήμα: δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλες τις non-essential συσκευές που έχεις πάνω (εξωτερικούς HDD, webcamera, εκτυπωτές κτλ)
2ο βήμα: τσέκαρε και σε άλλη οθόνη (άμα δεν έχεις, στην TV)
3ο βήμα: τσέκαρε όπως είπανε άλλο είδος σύνδεσης (DP/C) / ακόμα και άλλο καλώδιο HDMI
4ο βήμα: προσπάθησε να μπεις στο BIOS (πατώντας το DEL κατά το boot) και άμα μπεις, ρίξε ένα restore settings
5o βήμα: δοκίμασε να κάνεις boot από ένα bootable στικάκι με W10/11 πάνω
6ο βήμα: ξεβίδωσε το καπάκι και αποσύνδεσε τυχόν 2ο δίσκο αν έχεις βάλει, βάλε τις μανίσιες RAM άμα έχεις αλλάξει RAM

Δεν του έχω αλλάξει τίποτα, ούτε του έχω βάλει πάνω συσκευές ακόμα.

Οθόνη, καλώδιο είναι ελεγμένα.

BIOS δε φτάνει να μπει.

Θα επανέλθω αργότερα που θα πάω σπίτι. Πρέπει να δοκιμάσω το DP όπως ειπώθηκε πιο πριν (3ο βήμα).

Δε βγαίνει και πολύ εύκολα η μητρική από το κουτί ρε γμτ για να κάνω reset τη μπαταρία του CMOS. Προσπάθησα αλλά δεν ήθελα να το ζορίσω και αποκτήσω κανένα άλλο θέμα σε τυχόν refund ή αντικατάσταση που μπορεί να χρειαστεί.

5 ώρες πριν, Basketikos_ είπε

Δεν του έχω αλλάξει τίποτα, ούτε του έχω βάλει πάνω συσκευές ακόμα.

Οθόνη, καλώδιο είναι ελεγμένα.

BIOS δε φτάνει να μπει.

Θα επανέλθω αργότερα που θα πάω σπίτι. Πρέπει να δοκιμάσω το DP όπως ειπώθηκε πιο πριν (3ο βήμα).

Δε βγαίνει και πολύ εύκολα η μητρική από το κουτί ρε γμτ για να κάνω reset τη μπαταρία του CMOS. Προσπάθησα αλλά δεν ήθελα να το ζορίσω και αποκτήσω κανένα άλλο θέμα σε τυχόν refund ή αντικατάσταση που μπορεί να χρειαστεί.

δίπλα στον ssd εχει κατι κόκκινα pins να κανεις reset cmos . δοκιμασε και αυτο .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι δουλεύει ο ανεμιστήρας του σε υψηλές στροφές, δεν είναι καλό σημάδι. Στο δικό μου που έχω 2 οθόνες πάνω, αναγνωρίζει σαν 1η αυτή από το DP. Στην 2η (hdmi) δεν βγάζει το bios αν έχω συνδεμένη και την DP.  Ίσως "έφαγε σκάλωμα". Αν έχεις DP οθόνη, δοκίμασε την.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα:

m2sata.jpg.4df67235bc214fb054f4f423a5755717.jpg

Εμένα δεν είχε το κατσαβίδι μέσα :P

Επεξ/σία από specre
  • Like 1

Στις 4/5/2023 στις 7:01 ΜΜ, specre είπε

Εμένα δεν είχε το κατσαβίδι μέσα :P

Κατι κερδίζεις, κάτι χάνεις σ' αυτή τη ζωή...

Να στο δανείσω αν χρειάζεσαι 🍻

Off topic παλι, αλλα μολις ειδα σε διαφήμιση του FB την προπώληση για το νεο AM08

https://www.acemagic.eu/products/am08pro-66925913

Πολύ τσαμπουκαλεμενη την βλέπω την AceMagician, βγάζει ωραία μηχανάκια 

• Like 2

Παιδες θελω λιγο βοηθεια σχετικά με την αλλαγή σκληρου σε mini pc και μιας και υπηρχε σχετικη κουβεντα μερικες σελιδες πριν, ειπα να ρωτησω.

Για αρχη, εχω άλλο mini pc εγώ. συγκεκριμενα το trigkey G2. ειχε εναν 256gb και αγόρασα τον 2tb samsung 970 evo plus και μια εξωτερικη θηκη. εκανα με το data migration της samsung, κλώνο του αρχικου δίσκου.

όταν βαζω ομως πανω τον 970evo  δεν βλέπω να τον αναγνωριζει στο bios. στο nvme settings παραμενει κενο, δεν τον εμφανιζει ουτε στους σκληρους (στην θεση που εμφανιζε τον 256αρη). ειναι θεμα bios ή πρεπει να κανω κάποια ρυθμιση;

Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κουλά και ακούγεται ο ανεμιστήρας του με ελαφριά σχετικά χρήση.
Έχουμε βρει εργαλείο για έλεγχο θερμοκρασίας και στροφών κλπ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...