specre Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Για όποιον "καίγεται"... SSD KINGSTON SKC3000D/2048G KC3000 2TB M.2 2280 NVME PCIE GEN4 X4 128.90€ (crazysundays) https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-skc3000d-2048g-kc3000-2tb-m2-2280-nvme-pcie-gen4-x4-p-PER.346319 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από specre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, anashario είπε Kingston NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD 1TB Τι λές τώρα ρε φίλε, δώσε πόνο! 🙏❤️ Με το χέρι στην καρδιά, που αντιλαμβάνεσαι διαφορά; Φαντάζομαι σε boot των Windows σίγουρα ποιο γρήγορο. Σε αντιγραφή αρχείου επίσης. Κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Innersense είπε Κάτι άλλο; Φαντάζομαι σε loading παιχνιδιών (δεν εννοώ του pac-man) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anashario Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Innersense είπε Τι λές τώρα ρε φίλε, δώσε πόνο! 🙏❤️ Με το χέρι στην καρδιά, που αντιλαμβάνεσαι διαφορά; Φαντάζομαι σε boot των Windows σίγουρα ποιο γρήγορο. Σε αντιγραφή αρχείου επίσης. Κάτι άλλο; Επειδή κράτησα 2 μέρες στην αρχή τον CYX και έπειτα τον άλλαξα, πραγματικά δεν έχω αντιληφθεί πουθενά καμιά διαφορά, μόνο τα νούμερα στα benchmarks αλλάζουν, το μάτι δεν καταλαβαίνει κάτι, όλα marketing είναι μάλλον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, specre είπε SSD KINGSTON SKC3000D Όπως είπαμε, είναι σίγουρα καλή επιλογή ο συγκεκριμένος, καθότι παρουσιάζονται σταθερές επιδόσεις σε όλα τα review, παρόλα αυτά ας δώσουμε λίγο χρόνο γιατί η αγορά έχει πάρει την κατρακύλα. Off topic εντελώς, περιττό να σας πω ότι έχω αναστατωθεί λίγο με του NVMe και έριξα μια ματιά σε δυο Laptop Thinkpad που έχω για αναβάθμιση. Το ένα παίρνει μόνο M.2 Sata και το άλλο μόνο M.2 NVMe 2242! (Δεν χωράει 2280 που είναι η πλειονότητα στις μέρες μας). Εκεί να δείτε πόσο δυσεύρετοι είναι 😔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 @Innersense συμφωνώ και για αυτό έγραψα 'Για όποιον "καίγεται"...' Κάποτε βάζαμε μια δισκέτα ή ένα cd στον υπολογιστή, φτιάχναμε καφέ, κάτι να φάμε μέχρι να φορτώσει/κάνει εγκατάσταση τα Windows, τα παιχνίδια. Πολλές φορές το αφήναμε να κάνει load και παίζαμε ποδόσφαιρο στην αλάνα. Γυρνούσαμε και ακόμα έκανε load ( τα είχε "παίξει" η δισκέτα ). Εντάξει τα δραματοποιώ . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι φτάσαμε στο σημείο να μετράμε το millisecond στο "φόρτωμα" των Windows ή των παιχνδιών. Και φυσικά να τα σκάμε χοντρά για αυτό το μέτρημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Off topic Φίλε πιστέψτε με, έχω την ηλικία μου και έχω μεγαλώσει με Commodore 64 του αδερφού μου που φόρτωνε τα παιχνίδια με Κασσέτες. Έκανε μισή ώρα και στο τέλος μπορεί και να μη φόρτωνε Και να ήθελε ξανά από την αρχή. Τα αντιγράφαμε σε διπλό κασετόφωνο... Και τώρα έχουμε ένα πράγμα σε μέγεθος πακέτου τσιγάρων και συζητάμε αν παίζει καλά 1080 στα 60 fps με AAA 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Παιδιά όσο αφορά στην κατανάλωση: ~11W σε standby που τρέχει esxi και πάνω του ένα ubuntu server VM. Σύνδεση μέσω ethernet και έναν εξωτερικό δισκο ssd σε usb-c. Σβηστό έχει κατανάλωση ~2 W. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 έχει κανείς keyboard, mouse bt πάνω; έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά παρόλα αυτά μετά από πολλές ώρες μου τα απενεργοποιεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 22 ώρες πριν, marksk είπε έχει κανείς keyboard, mouse bt πάνω; έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά παρόλα αυτά μετά από πολλές ώρες μου τα απενεργοποιεί. Εγώ του έχω βάλει Mx Master mouse με B/T και εχθές που το δούλεψα όλη μέρα δεν αντιλήφθηκα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 το έχω ανοιχτό 24/7 και μπαίνω remote. 2 φορές που πήγα να συνδεθώ κανονικά δεν δούλευε το bt. μετά από 30-40 ώρες χωρίς τοπική σύνδεση η κάρτα wifi υποστήρίζει wifi 6; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2023 στις 1:24 ΜΜ, Innersense είπε Πρόταση αναβάθμισης κάρτας δικτύου WiFi Ιntel και κεραίας @panosss_ https://www.amazon.de/gp/product/B0B39631G1 https://www.amazon.de/gp/product/B07N2SFZPX Ηρθανε και τα έβαλα. Δεν μπορώ να πω τι διαφορά έχει γιατι με την παλια κάρτα δεν το είχα δουλέψει πολύ. Πάντως μπορώ να πω οτι είναι συμβατή αυτή η κάρτα δικτύου. Θέλει πολύ προσοχη γιατί τα καλώδια της κεραίας που έχει μέσα κόβονται πολύ πολύ εύκολα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από panosss_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 38 λεπτά πριν, panosss_ είπε Ηρθανε και τα έβαλα. Πάντως μπορώ να πω οτι είναι σημβατή αυτή η κάρτα δικτύου. Ωραίος, καλορίζικη & καλοδούλευτη! Επειδή δεν έχω ασχοληθεί και ούτε χρησιμοποιώ το WiFi, ξέρουμε αν αυτή που έχει όπως ήρθε υποστηρίζει WiFi 6 που ρωτησε το παιδι; Αυτή που πήρες υποστηρίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 λογικά δεν είναι, έχω wifi 6 router αλλά δεν συνδέεται παρά μόνο σε wifi 5 ή4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, marksk είπε λογικά δεν είναι, έχω wifi 6 router αλλά δεν συνδέεται παρά μόνο σε wifi 5 ή4 👍 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα