71SPYROS Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα Δοκιμασα να φλασαρω τη stock rom στο ταμπλετ μεσω ενος οδηγου που στο ODIN φλασαρε μονο το AP πεδιο, οχι τα υπολοιπα. Αποτελεσμα ηταν να γινει με επιτυχια το φλασαρισμα απο το AP πεδιο(εβγαλε οκ) αλλα επειδη δεν συμπληρωθηκαν τα υπολοιπα πεδια το φλασαρισμα υποθετω διακοπηκε στη μεση με αποτελεσμα να χω ΜΑΥΡΗ οθονη στο ταμπλετ και να μη αντιδραει σε καμια ενεργεια μου (παρατεταμενα Power+up volume, power+down volume, ή power μονο). Οταν το συνδεω στο Usb στον υπολογιστη δεν εχω καποια ενδειξη εικονιδιου, να φαινεται δηλ. σαν δισκος στο συστημα. Ακουω μονο ηχο συνδεσης και μετα αποσυν δεσης ανα 1 λεπτο περιπου. Μια απο τις πολλες φορες που το συνδεσα στον υπολογιστη εβγαλε στιγμιαια την ενδειξη στο taskbar των windows "PRELOADER". Εχω αρκετες φορες φλασαρει συσκευες μου, τηλ. και ταμπλετ. Αυτη τη φορα ομολογω τη πατησα στο odin οπου ΠΑΝΤΑ συμπληρωνα ολα τα απαιτουμενα πεδια. Αυτη τη φορα ΔΕΝ διασταυρωσα τις οδηγιες του συγκεκριμενου οδηγου και εμπλεξα...... Καμια ιδεα πως να το επαναφερω??? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από 71SPYROS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, 71SPYROS είπε Καλημερα Δοκιμασα να φλασαρω τη stock rom στο ταμπλετ μεσω ενος οδηγου που στο ODIN φλασαρε μονο το AP πεδιο, οχι τα υπολοιπα. Αποτελεσμα ηταν να γινει με επιτυχια το φλασαρισμα απο το AP πεδιο(εβγαλε οκ) αλλα επειδη δεν συμπληρωθηκαν τα υπολοιπα πεδια το φλασαρισμα υποθετω διακοπηκε στη μεση με αποτελεσμα να χω ΜΑΥΡΗ οθονη στο ταμπλετ και να μη αντιδραει σε καμια ενεργεια μου (παρατεταμενα Power+up volume, power+down volume, ή power μονο). Οταν το συνδεω στο Usb στον υπολογιστη δεν εχω καποια ενδειξη εικονιδιου, να φαινεται δηλ. σαν δισκος στο συστημα. Ακουω μονο ηχο συνδεσης και μετα αποσυν δεσης ανα 1 λεπτο περιπου. Μια απο τις πολλες φορες που το συνδεσα στον υπολογιστη εβγαλε στιγμιαια την ενδειξη στο taskbar των windows "PRELOADER". Εχω αρκετες φορες φλασαρει συσκευες μου, τηλ. και ταμπλετ. Αυτη τη φορα ομολογω τη πατησα στο odin οπου ΠΑΝΤΑ συμπληρωνα ολα τα απαιτουμενα πεδια. Αυτη τη φορα ΔΕΝ διασταυρωσα τις οδηγιες του συγκεκριμενου οδηγου και εμπλεξα...... Καμια ιδεα πως να το επαναφερω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
71SPYROS Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, θα αναρτησω εκ νεου στο λινκ που μου εστειλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Κλείνει και συνεχιζουμε στο αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις