Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια χάκαραν το facebook του αδερφού μου Πήγε χθες το πρωί να μπει και δεν τον άφηνε. Προσπάθησε απο αρκετές συσκευές. Έβαζε το mail του  και τον κωδικό, αλλά δεν τον άφηνε . Έβαζε το τηλ του πάλι τίποτα. Πατούσε οτι  ξέχασε τον κωδικό και ζητούσε έρθει ο  κωδικός, αλλά δεν έρχονταν κωδικος.Το facebook του υπάρχει κανονικά , εμείς το βλέπουμε δεν έκλεισε αλλά αυτός δεν έχει πρόσβαση. Δοκίμασε απο το firefox να μπει και είδε ότι αντι για το δικό του mail είναι ενα άγνωστο mail και δεν μπορεί με τίποτα να το αλλάξει.

Τι μπορεί να κάνει ;;; σας παρακαλώ πείτε μας τι να κάνουμε 😢😢😢😢

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Ίσως να κοιτάξει για προσπάθειες ανάκτησης κωδικού. 

Πάντως άμα σας έρθει κανένα μήνυμα σε κινητά, σε άλλα δικά σας προφίλ η σε κανένα email για επενδύσεις, πληρωμές με κάρτες, απατες κτλ μην στείλετε στοιχεία και τίποτε άλλο. 

Μετα θα ανοίγετε thread στο insomnia ότι μου έκλεψαν / τους έδωσα 1000 ευρώ κτλ. 

Δημοσ.

Εκανε πολλες προσπάθειες ανακτησης κωδικου 

Το θεμα είναι ότι μονο στο αγνωστο mail του δινει την δυνατοτητα να σταλει ο κωδικος 

Παταει αλλος τροπος και δεν τον αφήνει να κανει τιποτα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε

Εκανε πολλες προσπάθειες ανακτησης κωδικου 

Το θεμα είναι ότι μονο στο αγνωστο mail του δινει την δυνατοτητα να σταλει ο κωδικος 

Παταει αλλος τροπος και δεν τον αφήνει να κανει τιποτα 

Προφανώς ο αδερφός σου έχει χάσει και την πρόσβαση στο e-mail του:

Σημείωση: Αν το email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Facebook έχει αλλάξει, μπορείτε να αναιρέσετε αυτή την αλλαγή. Όταν αλλάζει μια διεύθυνση email, στέλνουμε στην προηγούμενη διεύθυνση email ένα μήνυμα με έναν ειδικό σύνδεσμο. Μπορείτε να πατήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να αναιρέσετε την αλλαγή της διεύθυνσης email και να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας.

Καλό θα ήταν να αλλάξει κωδικό και εκεί. Αν δεν έχει βάλει το κινητό του, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει. 

Δημοσ.

Εχει δηλωσει αριθμο τηλεφωνου. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως μπορω να αναιρεσω αυτο το άγνωστο mail που μου εμφανιζει και να ξαναβαλλω το mail που ειχα, ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε

Εχει δηλωσει αριθμο τηλεφωνου. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως μπορω να αναιρεσω αυτο το άγνωστο mail που μου εμφανιζει και να ξαναβαλλω το mail που ειχα, ; 

Δεν μπορείς :) Όταν ουσιαστικά έγινε η αλλαγή, στάλθηκε κάποιο λινκ για επιβεβαίωση στο Mail. Εφόσον ο τρίτος είχε πρόσβαση και πάτησε στο λινκ, δεν μπορείς να το αλλάξεις. 

Δοκίμασε από εδω: https://www.facebook.com/login/identify, από ένα κινητό ή υπολογιστή που είχε πρόσβαση στον λογαριασμό και χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου (δοκίμασε και με 0030 μπροστά). 

Επεξ/σία από TuXaKoS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...