Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους και χρόνια πολλά. Πρόσφατα αγόρασα ένα κινητό από έναν κύριο.. Μου είπε ότι το είχε αγοράσει από τον κωτσοβολο κ είχε κ την απόδειξη. Όταν μου έστειλε το κινητό ή απόδειξη δεν ήταν μέσα.. Τον ρώτησα τι απέγινε κ μου είπε ότι τελικά δεν την έβρισκε.. Μετά από πιέσεις μου είπε ότι από άλλον το πήρε κ θα του έλεγε να του τη ξαναστείλει.. Πέρασαν μέρες κ μετά μου είπε ότι κ ο άλλος το είχε πάρει από άλλον.. Έλεος δλδ.. Ρώτησα στον κωτσοβολο κ μου είπαν ότι θέλουν Αφμ για να τη βρουν..με το serial number δεν μπορούν να τη βρουν? Η με το imei? 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Gio6948 είπε

Γειά σε όλους και χρόνια πολλά. Πρόσφατα αγόρασα ένα κινητό από έναν κύριο.. Μου είπε ότι το είχε αγοράσει από τον κωτσοβολο κ είχε κ την απόδειξη. Όταν μου έστειλε το κινητό ή απόδειξη δεν ήταν μέσα.. Τον ρώτησα τι απέγινε κ μου είπε ότι τελικά δεν την έβρισκε.. Μετά από πιέσεις μου είπε ότι από άλλον το πήρε κ θα του έλεγε να του τη ξαναστείλει.. Πέρασαν μέρες κ μετά μου είπε ότι κ ο άλλος το είχε πάρει από άλλον.. Έλεος δλδ.. Ρώτησα στον κωτσοβολο κ μου είπαν ότι θέλουν Αφμ για να τη βρουν..με το serial number δεν μπορούν να τη βρουν? Η με το imei? 

ζητα τα στοιχεια του κυριου η το νουμερο που εχει δωσει για σου βρουν την αποδειξη

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, life is music είπε

ζητα τα στοιχεια του κυριου η το νουμερο που εχει δωσει για σου βρουν την αποδειξη

Αυτού του κυρίου, του άλλου, του παράλλου ή του πάραπάραάλλου;;;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Έμπλεξες τώρα !

5 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Τι μάρκα είναι το κινητό ; 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Gio6948 είπε

Πολλά χέρια έχει περάσει.Ελπίζω το πρώτο χέρι να μην το ψάχνει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/4/2023 στις 11:14 ΜΜ, Gio6948 είπε

Κάπως έτσι πήγα να την πατήσω και εγώ…

Εδώ μέσα από τις αγγελίες και μάλιστα από άτομο με πολλές θετικές αξιολογήσεις για ένα ακριβό κινητό…

Σε ερώτηση πότε αγοράστηκε και αν υπάρχει απόδειξη (είχε πάνω από 1 χρόνο ακόμα εγγύηση), μου έδωσε απάντηση ότι το αγόρασε για συγγενή και ότι έχει απόδειξη…

Τυχαία είδα στις αξιολογήσεις του ότι αγόρασε ένα ίδιο κινητό με αυτό που μου πουλούσε πριν 1 μήνα…

Μίλησα με το παλικάρι που του είχε αφήσει την αξιολόγηση και επρόκειτο για το ίδιο κινητό…

Και μάλιστα ο μπαγάσας τώρα το δεύτερο χέρι κινητό μου το πουλούσε πιο ακριβά και από όσο το είχε αγοράσει…

Είναι να μην μπλέξεις…

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 5
Δημοσ.
Στις 15/4/2023 στις 5:58 ΜΜ, andreas1gr είπε

Κάπως έτσι πήγα να την πατήσω και εγώ…

Εδώ μέσα από τις αγγελίες και μάλιστα από άτομο με πολλές θετικές αξιολογήσεις για ένα ακριβό κινητό…

Σε ερώτηση πότε αγοράστηκε και αν υπάρχει απόδειξη (είχε πάνω από 1 χρόνο ακόμα εγγύηση), μου έδωσε απάντηση ότι το αγόρασε για συγγενή και ότι έχει απόδειξη…

Τυχαία είδα στις αξιολογήσεις του ότι αγόρασε ένα ίδιο κινητό με αυτό που μου πουλούσε πριν 1 μήνα…

Μίλησα με το παλικάρι που του είχε αφήσει την αξιολόγηση και επρόκειτο για το ίδιο κινητό…

Και μάλιστα ο μπαγάσας τώρα το δεύτερο χέρι κινητό μου το πουλούσε πιο ακριβά και από όσο το είχε αγοράσει…

Είναι να μην μπλέξεις…

Φίλε μου εφόσον αγοράζεις μεταχειρισμένο μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη αν είναι πρώτο, δεύτερο η 5ο χέρι. Αν έχει απόδειξη και είναι σε καλή κατάσταση είσαι οκ, και δεν μπορείς να μάθεις κάτι άλλο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/4/2023 στις 1:04 ΜΜ, life is music είπε

Έμπλεξες τώρα !

Τι μάρκα είναι το κινητό ; 

Samsung είναι.. Που να ξέρω κ εγώ ότι είχε ήδη αλλάξει 3 ιδιοκτήτες ένα καινούριο κινητό? Δεν το ανέφερε εξ αρχής. Έλεγε ότι είχε την απόδειξη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gio6948 είπε

Samsung είναι.. Που να ξέρω κ εγώ ότι είχε ήδη αλλάξει 3 ιδιοκτήτες ένα καινούριο κινητό? Δεν το ανέφερε εξ αρχής. Έλεγε ότι είχε την απόδειξη 

Εσύ τι τη θες την απόδειξη δεν έχω καταλάβει. Με το imei πας στην επίσημο service και έχεις εγγύηση για 2 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...