paraskevas111 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Μηχανή 600€ και άλλα τόσα εργασία σε ένα ibiza που πέρασε πανεπιστήμιο τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. οχι fsi κυβικα? 1,4 πχ αυτος λεει για 2 μηνες εγγυηση https://www.car.gr/parts/view/28690610-mixani-vw-polo-14-16v-75hp-99-01-kwdikos-akq-antallaktika-katsaitis μεσα σ αυτους τους δυο μηνες δεν επρεπε να το ξαναδει ο μηχανικος? δεν χαλανε οι μηχανες μεσα σε 4.... Καλη συνεχεια παντως Επεξ/σία 15 Απριλίου 2023 από paraskevas111 καταλαβα λανθασμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, mariannna είπε 1.200 έδωσα για μηχανή. Απλά δεν υπάρχουν στην Αθήνα καλοί επαγγελματίες μηχανικοί όλοι απατεώνες είναι Και αυτος απατεωνας ειναι γιατι αυτα τα 1200ευρω θα μπορουσες να τα χωσεις στο υπαρχον μοτερ και με την σωστη εργασια/καλα ανταλλακτικα θα ειχες ενα καινουργιο μοτερ!!! Εγω τωρα θα του ελεγα αλλαξε μου αυτα που μου λες.. αλλα αν μου καιει παλι λαδια,σου σπαω το κεφαλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Άλλαξε τα τσιμουχάκια που σου λέει μπα και στρώσει. Δεν είναι μεγάλη δουλειά. (σε PSA κα παλιά Fiat τουλάχιστον που ξέρω). Και τα 100 που σου είπε, αν είσαι 8βάλβιδος, μάλλον πολλά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariannna Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Κάναμε διάδρομη και δεν έπεσαν τα λάδια απλά μαύρισαν γιατί μαυρίζουν ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, mariannna είπε Κάναμε διάδρομη και δεν έπεσαν τα λάδια απλά μαύρισαν γιατί μαυρίζουν ;; Πότε μπήκαν; τι μάρκα λάδια; τι ιξώδες; τι διαδρομή έκανες; Έφυγες με τα λάδια στο Max της βέργας και μετά από πόσα χλμ τα κοίταξες. Το ότι μαυρίζουν μπορεί να σημαίνει περιέχουν συστατικά που καθαρίζουν την βρωμιά - μάκα που έχει μέσα ο κινητήρας από τα προηγούμενα σκατόλαδα που του έβαζαν. Λογικά πρέπει να μαύρισαν μετά από τα 1500 - 2000 χλμ που τα έχεις μέσα. Κανονικά στην δική σου περίπτωση πρέπει να μπαίνουν ξανθά να γίνονται μελί και μετά να μαυρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, mariannna είπε Κάναμε διάδρομη και δεν έπεσαν τα λάδια απλά μαύρισαν γιατί μαυρίζουν ;; Eτσι πρέπει,δείχνει ότι δουλευουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariannna Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Στις 19/4/2023 στις 10:21 ΜΜ, liakinen είπε Πότε μπήκαν; τι μάρκα λάδια; τι ιξώδες; τι διαδρομή έκανες; Έφυγες με τα λάδια στο Max της βέργας και μετά από πόσα χλμ τα κοίταξες. Το ότι μαυρίζουν μπορεί να σημαίνει περιέχουν συστατικά που καθαρίζουν την βρωμιά - μάκα που έχει μέσα ο κινητήρας από τα προηγούμενα σκατόλαδα που του έβαζαν. Λογικά πρέπει να μαύρισαν μετά από τα 1500 - 2000 χλμ που τα έχεις μέσα. Κανονικά στην δική σου περίπτωση πρέπει να μπαίνουν ξανθά να γίνονται μελί και μετά να μαυρίζουν. Καλησπέρα έχω βάλει λάδια τις εταιρείας liqui moli. Στα 1,5 χιλιόμετρο τα έχασε. Πριν πάμε ταξίδι ήταν στο μαξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, mariannna είπε Καλησπέρα έχω βάλει λάδια τις εταιρείας liqui moli. Στα 1,5 χιλιόμετρο τα έχασε. Πριν πάμε ταξίδι ήταν στο μαξ. Σε 1500 μέτρα;Θα πρέπει να έχεις μια γραμμή απο λάδι στο οδόστρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 @mariannna Επειδή καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις πολλά για τα αυτοκίνητα καλό θα ήταν με κάποιον που γνωρίζει να πας σε ένα συνεργείο. Αυτοκίνητο που στο 1.5 χιλιόμετρο χάνει τα λάδια δεν υπάρχει. Εκτός αν δεν έχει σφίξει η βίδα στο κάρτερ που όπως λέει ο φίλος από πάνω θα άφηνες γραμμή στον δρόμο. Σε προηγούμενο post έγραψες ότι έκανες διαδρομή και δεν έπεσαν. Τι ακριβώς ισχύει; μιλάς στον πληθυντικό. Οδηγάς εσύ το αυτοκίνητο και εσύ κάνεις τον έλεγχο ή κάποιος άλλος; γνωρίζεις να μετράς τα λάδια; (ίσιο έδαφος και για την περίπτωση σου κρύα η μηχανή). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα