mariannna Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, liakinen είπε @mariannna Έχεις δώσει σε ένα συνεργείο 1200€ το οποίο σου έδωσε με το στόμα εγγύηση 1 έτος. Η λογική λέει ότι θα ξεκινήσεις από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Φιλικά ρωτάω μην παρεξηγηθώ αλλά δεν έχεις κάποιο κύκλο; φίλους, γνωστούς, συγγενείς να σε στείλουν κάπου αν δεν βγάλεις άκρη με τον πρώτο. Η αδελφή μου με έστειλε σε αυτόν είναι λέει ο καλύτερος πηγαίνουν εκεί οι συνάδελφοι τις ο άντρας της μπνο εγώ έχω πρόβλημα με αυτόν
liakinen Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, mariannna είπε Η αδελφή μου με έστειλε σε αυτόν είναι λέει ο καλύτερος πηγαίνουν εκεί οι συνάδελφοι τις ο άντρας της μπνο εγώ έχω πρόβλημα με αυτόν Ωραία πάρε παρέα την αδερφή σου ή και τον γαμπρό σου που είναι πελάτες και πες του ότι φίλε ο κινητήρας καίει την μάνα του και τον πατέρα του και εσύ μου είπες ότι έχει μόνο 40.000 χλμ. Τι μπορούμε να κάνουμε;
mariannna Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Ωραία πάρε παρέα την αδερφή σου ή και τον γαμπρό σου που είναι πελάτες και πες του ότι φίλε ο κινητήρας καίει την μάνα του και τον πατέρα του και εσύ μου είπες ότι έχει μόνο 40.000 χλμ. Τι μπορούμε να κάνουμε; Μα το ξέρει είδη και μου λέει αλλαγή βαλβίδας και τσιμούχας. Δεν χάνει από κάπου άλλου μετά μου λέει
liakinen Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, mariannna είπε Μα το ξέρει είδη και μου λέει αλλαγή βαλβίδας και τσιμούχας. Δεν χάνει από κάπου άλλου μετά μου λέει Κάτσε γιατί έχω μπερδευτεί τώρα. Τα τσιμουχάκια των βαλβίδων (έτσι λέγονται) αναλαμβάνει να τα αλλάξει μέσα στην εγγύηση;
imr Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Σου ζητησε λεφτα για αυτο? Πιεσε τον για δωρεαν η τουλαχιστον καλη τιμη
mariannna Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, liakinen είπε Κάτσε γιατί έχω μπερδευτεί τώρα. Τα τσιμουχάκια των βαλβίδων (έτσι λέγονται) αναλαμβάνει να τα αλλάξει μέσα στην εγγύηση; Όχι έξτρα θα το πλήρωσω 51 λεπτά πριν, imr είπε Σου ζητησε λεφτα για αυτο? Πιεσε τον για δωρεαν η τουλαχιστον καλη τιμη Μου λέει από 200 θα στα φτιάξω στα 100 ευρώ
liakinen Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Άρα με 100€ θα ανοίξει μηχανή θα αλλάξει τσιμουχάκια και θα το στείλει για πλανάρισμα. Στα λεφτά αυτά περιλαμβάνονται και τα νέα λάδια, αντιψυκτικό, φίλτρα κτλ; Λίγο έως πολύ μπακάλικα τα διαβάζω αυτά. Για 100€ δεν χάνεις τίποτα. Όμως τέτοια απώλεια λαδιού από τσιμουχάκια και μόνο σχεδόν αποκλείεται. Ο κινητήρας έχει πρόβλημα και στα ελατήρια και αποκλείεται να έχει μόνο 40.000 χλμ. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από liakinen 1
mechpanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, liakinen είπε Άρα με 100€ θα ανοίξει μηχανή θα αλλάξει τσιμουχάκια και θα το στείλει για πλανάρισμα. Στα λεφτά αυτά περιλαμβάνονται και τα νέα λάδια, αντιψυκτικό, φίλτρα κτλ; Λίγο έως πολύ μπακάλικα τα διαβάζω αυτά. Για 100€ δεν χάνεις τίποτα. Όμως τέτοια απώλεια λαδιού από τσιμουχάκια και μόνο σχεδόν αποκλείεται. Ο κινητήρας έχει πρόβλημα και στα ελατήρια και αποκλείεται να έχει μόνο 40.000 χλμ. Προφανώς το 40 είναι λάθος, 400 ίσως. Αν και σε αυτά, ποτέ δεν ξέρεις πόσα πραγματικά μπορεί να έχει. Έστω δηλαδή ότι έλεγε, 140k... Τον πιστεύεις;;; Δεν υπάρχει κάτι, που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
liakinen Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, mechpanos είπε Προφανώς το 40 είναι λάθος, 400 ίσως. Αν και σε αυτά, ποτέ δεν ξέρεις πόσα πραγματικά μπορεί να έχει. Έστω δηλαδή ότι έλεγε, 140k... Τον πιστεύεις;;; Δεν υπάρχει κάτι, που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εκ του αποτελέσματος δεν πιστεύω ότι είχε μόνο τόσα. 1
mechpanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, liakinen είπε Στην συγκεκριμένη περίπτωση εκ του αποτελέσματος δεν πιστεύω ότι είχε μόνο τόσα. Σίγουρα! Για αυτό εγώ σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση, επέλεξα να επισκευάσω. 1
paraskevas111 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Στις 13/4/2023 στις 10:16 ΜΜ, mariannna είπε Καλησπέρα έχω ένα seat Ibiza 2004. Λόγο νοθευμένης βενζίνης τον Αύγουστο του 2022 αλλαξαμε μηχανή μεταχειρισμένη επειδή οι 2 κύλινδροι είχαν χαλάσει. Μετά από αλλαγή μηχανής και μετά από 4 μήνες άρχισε να χάνει λάδια δεν χάνει από κάτω δεν έχουμε δει να χάνει από κάπου. Επίσης μόλις χάσει λάδια βγάζει λευκό καπνό. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ;;; Ο μηχανικός λέει να αλλάξουμε βαλβίδα και τσιμουχα αλλά φοβάμαι μην συνεχίζει να χάνει. Γενική επισκεύη στο καπάκι θέλει να κάνει Αστον να το κάνει...και αν βρει κατι παραπανω εκει μεσα? τώρα γιατί σε φορτωσε με μια τετοια μηχανή κανένας δεν αναλαμβανει την ευθυνη Αν και οι μάντρες δίνουν εγγύηση μερικών ημερών ή μηνων(?),ο μηχανικός δεν θα δωσει καν σημασία Οτι βγει έγω στα λεφτά είμαι,σκεφτεται....ο επομενος Τωρα για γνώμες περι νοθευμενης βενζινης και αν χανει ή καιει λάδια σε μια μηχανη με πολλα χιλιομετρα .... Αν τους πληρώσεις λίγο ακόμα θα μάθεις πολλά btw αλλαξε και μηχανικό,δεν χρωστας σε κανέναν τιποτα και αυτος πληρωθηκε Ποσα έδωσες?
mariannna Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, paraskevas111 είπε Γενική επισκεύη στο καπάκι θέλει να κάνει Αστον να το κάνει...και αν βρει κατι παραπανω εκει μεσα? τώρα γιατί σε φορτωσε με μια τετοια μηχανή κανένας δεν αναλαμβανει την ευθυνη Αν και οι μάντρες δίνουν εγγύηση μερικών ημερών ή μηνων(?),ο μηχανικός δεν θα δωσει καν σημασία Οτι βγει έγω στα λεφτά είμαι,σκεφτεται....ο επομενος Τωρα για γνώμες περι νοθευμενης βενζινης και αν χανει ή καιει λάδια σε μια μηχανη με πολλα χιλιομετρα .... Αν τους πληρώσεις λίγο ακόμα θα μάθεις πολλά btw αλλαξε και μηχανικό,δεν χρωστας σε κανέναν τιποτα και αυτος πληρωθηκε Ποσα έδωσες? 1.200 έδωσα για μηχανή. Απλά δεν υπάρχουν στην Αθήνα καλοί επαγγελματίες μηχανικοί όλοι απατεώνες είναι
mechpanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, mariannna είπε 1.200 έδωσα για μηχανή. Απλά δεν υπάρχουν στην Αθήνα καλοί επαγγελματίες μηχανικοί όλοι απατεώνες είναι Δεν έχει να κάνει με την Αθήνα. Αν ο άλλος είναι αντιεπαγγελματίας, Αθήνα - επαρχία ένα και το αυτό. Απλά επαρχία μετράει λίγο και το όνομα και βγαίνει γρήγορα η κακή φήμη, είναι μικρός ο κόσμος οπότε δεν μπορεί να σου την κάνει τόσο εύκολα. Αθήνα άντε βγάλε άκρη.
paraskevas111 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, mariannna είπε 1.200 έδωσα για μηχανή. Απλά δεν υπάρχουν στην Αθήνα καλοί επαγγελματίες μηχανικοί όλοι απατεώνες είναι Δεν θα συμφωνήσω Πρέπει να το δείτε και από την μεριά του ελ επαγγελματία Δεν είναι δουλειά του να γίνεται προστάτης του κάθε πικραμμένου Παρουσιάζει κάποιες λύσεις απο τη δική του σκοπιά Ποιος κινητήρας είναι δεν διαβασα όλο το post Ακριβός ακουγεται Μαζι με την εργασία ήταν τόσα?
thanasisxask Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, paraskevas111 είπε Δεν θα συμφωνήσω Πρέπει να το δείτε και από την μεριά του ελ επαγγελματία Δεν είναι δουλειά του να γίνεται προστάτης του κάθε πικραμμένου Παρουσιάζει κάποιες λύσεις απο τη δική του σκοπιά Ποιος κινητήρας είναι δεν διαβασα όλο το post Ακριβός ακουγεται Μαζι με την εργασία ήταν τόσα? Μηχανή 600€ και άλλα τόσα εργασία σε ένα ibiza που πέρασε πανεπιστήμιο τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα