enable_your_mind Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Ειμαι κοντα στις 3 ωρες , το παιχνιδι μεχρι τωρα μου αρεσει πολυ παραπανω απο το breath of the wild , και θα παρει αποθεωτικες κριτικες 2
cubilone Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ το BotW το τερμάτισα στο WiiU. Έχω ακούσει ότι το Tears of the Kingdom έχει κάποια extra αν δει ότι έχεις save του BotW (στο Switch) κάτι που εγώ δεν έχω, προφανώς. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου «δώσει» το save του σε κονσόλα μη χακαρισμένη, ε; Θα ήθελα να παίξω και κάποια στιγμή το Master Mode στο Switch (δεν έχω πια το WiiU). Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από cubilone
Skywalker333 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Tears of the Kingdom - Review - Gameover Φρεσκο φρέσκο! (υγ: ξεκιναω το παιχνιδι αυριο οποτε δε μπορω να πω κατι για το review, ερωτησεις/comments στο αρθρο για τον συντακτη που το εγραψε ) Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από Skywalker333 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δεν μου αρέσει καθόλου που επιστρέφει πάλι το χαμηλό durability των όπλων. Το βρήκα περισσότερο αγχωτικό και τιμωρητικό μηχανισμό στο BotW παρά δημιουργικό. Θα προτιμούσα να μας ενθάρρυναν με άλλο τρόπο να δοκιμάσουμε διαφορετικά όπλα. 3
dekulinkgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Οπως αναμενοταν βαθμολογιες αντιστοιχιες του botw.Αντε να ερθουν τα μεσανυχτα
Vlad27 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μου ήρθε ειδοποίηση από την κουριερ και μετα τη δουλειά πάω να το παραλάβω. Πάμε για πολύ κάψιμο!!!! 1
xlinger Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μόλις με ενημέρωσαν από το Πλαίσιο ότι θα παραλάβουμε αύριο την collector's, το είχα λίγο αγωνία μη φάμε καμία τάπα και παραλάβουμε από εβδομάδα. Άντε μια μερούλα έμεινε! Ένα μικρό official recap, όχι γιατί δεν τα θυμόμαστε αλλά για λίγο ακόμα ενθουσιασμό:
liakos18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Το ισπανικό MediaMarkt (μένω Ισπανία) ακόμα δεν έχει αλλάξει στάτους στην παραγγελία και αρχίζω να ανησυχώ. Λέει βέβαια παράδοση το αργότερο 12/5 αλλά αυτό το λέει από την ημέρα παραγγελίας. Ελπίζω να ισχύει.
mansa2k Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή με τις βαθμολογίες. Πλέον το μάρκετινγκ έχει μεγαλύτερη σημασία και κατ'επέκταση το word-of-mouth. Μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πως το TotK έχει την μεγαλύτερη προώθηση που έχει κάνει ποτέ η εταιρία σε παιχνίδι της κάτι που είναι καλό δημιουργώντας βάσεις για τα μελλοντικά πλάνα. 1
xristakos95 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε Tears of the Kingdom - Review - Gameover Φρεσκο φρέσκο! (υγ: ξεκιναω το παιχνιδι αυριο οποτε δε μπορω να πω κατι για το review, ερωτησεις/comments στο αρθρο για τον συντακτη που το εγραψε ) Δεν το εχω παιξει ακομα, αλλα γενικα διαβαζα παντου καλα λογια σε οσο πιο spoilet free μερη μπορουσα. Ειμαι στη δουλεια οποτε το διαβασα λιγο βιαστικά, αλλα το πρωτο κομματι με γειωσε αρκετα μου μαυρισε λιγο την ψυχουλα. Και πολυ κράξιμο για το ultrahand απλα επειδη δεν ειναο του γουστου του αρθρογραφου πιστευω. Θα κρινουμε και μονοι μας πολυ συντομα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα