mansa2k Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 54 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ο ισοτοπος παντως ειναι το enternity.gr Το είδα, τραγικοί απλά. Κρίμα που δεν είχα κάνει screenshots κάποτε στο nintendo.gr όταν ο Πππλου έγραφε για την "δημοσιογραφική ορθότητα". Είχε γίνει ρόμπα τότε αλλά δεν θυμάμαι την ακριβή ροή για να γράψω αναλυτικά. 2
xavier Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 παντως για να ειμαστε δικαιοι στο gameover ασχολουνται αρκετα με το switch. ο χασαπης και ο παπαμητρου ειναι πολυ καλοι γνωστες της nintendo. 1
dekulinkgr Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 To παιχνιδι εχει γινει leaked οποτε προσοχη για spoilers.Εγω θα προσπαθησω να αποφυγω πλεον τα παντα σχετικα με το παιχνιδι μεχρι να κυκλοφορησει.Μονο με τα reviews θα ασχοληθω την αλλη εβδομαδα ετσι για το χαβαλε.
xristakos95 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Προσπαθω να μην δω τπτ απο leaks αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξω. Βρηκα και το game επισης αλλα σκεφτομαι 10 μερες εμειναν ας περιμενω να το απολαυσω οπως του αξιζει. Ελπιζω να κρατηθώ!
Basilisc Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Έχω προπαραγγελια το zelda oled καθώς και το παιχνίδι από το γιαπωνέζικο eshop. Παρόλα αυτά δεν κρατήθηκα. Το παιχνίδι είναι ήδη εγκατεστημένο στο μπαναρισμενο v1 της γυναίκας. Είπα να το βάλω μόνο για την εισαγωγή. Τελικά το έκλεισα στο τετράωρο. 🤣 1
xristakos95 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Και εγω αυτο σκεφτομαι οτι δεν θα κρατηθω αμα το ανοιξω και θα παρασυρθω. Υπομονη!
Basilisc Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Έχεις δίκιο. Το ξαναέβαλα πάλι σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι το έχω πάει λίγο τρέχοντας για να δω όσα πιο πολλά καινούργια πράγματα μπορώ. Πήρα τη δόση μου. Νομίζω ότι μπορώ να κρατηθώ 10 μέρες ακόμα. 😅
Choronzoon Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 δεκα μερες ειναι παιδια , εγω εβαλα εδω και δυο μηνες μπρος το backlog μου κυριως απο μικρα σε διαρκεια παιχνιδια ακριβως γιαυτο το λογο, να μην μπλεξω με κανα μεγαλο παιχνιδι και το παρατησω μετα Την αλλη βδομαδα μαζι το amiibo, το σκ ελευθερο παρεα με ψειρες στα αυτια για να μην ξυπνισω την κορη μου, θα παει το ξενυχτι συννεφο. Δεν εχω καν μπει στη διαδικασια να δω τα gameplay video απο τα official 75 λεπτα hands on.
sariyong Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) En tant que fan depuis les années 80 c'est un plaisir incomparable de regarder cette série à son apogée. SHAREit Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από sariyong 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Τελειωσα μόλις το Luigi, το πηγα σε turbo fast mode και αναμενω να κυκλοφορήσει το επος για λιωσιμο😅
Basilisc Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Το κινητό μου με ενημέρωσε ότι το παιχνίδι έχει γίνει preload στην κονσόλα. Παίζεις με τον πόνο μας ρε νιντεντο.
Skywalker333 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) To τελικο preview και πρωτες εντυπωσεις, πριν το επίσημο review σε λίγες μέρες! edit: Μιας και το εθεσε ο φίλτατος @dekulinkgr γραφω εδω οτι στο κειμενο υπαρχουν αναφορες για το gameplay υλικο του τιτλου, περιφεριακες δραστηριοτητες, δυνάμεις και καποιες περιοχες. Δεν υπαρχει τιποτα για την ιστορια. Για όποιον δεν θελει καμια αναφορα για το υλικο του παιχνιδιου πριν το παιξει, προφανως κανει skip previews + reviews και παει ντουγρου στο παιχνιδι οταν βγει Tears of the Kingdom Preview Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από Skywalker333 4
dekulinkgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε To τελικο preview και πρωτες εντυπωσεις, πριν το επίσημο review σε λίγες μέρες! Tears of the Kingdom Preview Εεεε το preview αυτο περιεχει spoilers!Οποτε καλο ειναι να το αναφερεται γιατι καποιοι δεν θελουν να φανε spoils.Βλεπω κιολας οτι βασιζεται σε τελικη εκδοση του παιχνιδιου. Aν και φανταζομαι δεν μπορειτε να πειτε κατι τα reviews λογικα θα βγουνε κλασσικα Τεταρτη? Μονο τις βαθμολογιες θα δω και τιποτα αλλο.Δεν θα κατσω να διαβασω-δω αναλυτικο review για να μην φαω και αλλα spoilers.
Skywalker333 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Εεεε το preview αυτο περιεχει spoilers!Οποτε καλο ειναι να το αναφερεται γιατι καποιοι δεν θελουν να φανε spoils.Βλεπω κιολας οτι βασιζεται σε τελικη εκδοση του παιχνιδιου. Aν και φανταζομαι δεν μπορειτε να πειτε κατι τα reviews λογικα θα βγουνε κλασσικα Τεταρτη? Μονο τις βαθμολογιες θα δω και τιποτα αλλο.Δεν θα κατσω να διαβασω-δω αναλυτικο review για να μην φαω και αλλα spoilers. Spoilers; Δε βλεπω τιποτα για την ιστορια στο κειμενο οποτε δε ξερω σε τι αναφερεσαι. Απο εκει και περα, προφανως υπαρχουν αναφορες για gameplay κ βασικους μηχανισμους οπως κ αναφορες στα επιπεδα (πχ flying islands) αλλα ολα τα εχει πει η Nintendo ετσι κ αλλιως εδω κ καιρο οποτε δε νομιζω οτι μπορουν να θεωρηθουν spoilers αυτα. Αλλα οκ, αν καποιος θελει να μπει με κλειστα ματια στο παιχνιδι κ να μη ξερει απολυτως τιποτα τοτε ναι, προφανως δε διαβαζεις ουτε previews, ουτε reviews και δε βλέπεις κ κανενα trailer Για την ημερομηνια των review embargos, δε μπορουμε να πούμε ακόμα κάτι δυστυχως. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από Skywalker333
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα