TitanX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Τέλος και από μένα, όχι 100% ίσως σε δευτερο playthrough. Ενταξει τι παιχνιδαρα ήταν αυτή, και δεν είμαι της σχολής Nintendo . Στους τόπ 3 τίτλους σε ότι έχω παίξει έως τώρα. Τώρα με έψησε να ξανά τελειώσω το botw. 2
broxopios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, TitanX είπε Τέλος και από μένα, όχι 100% ίσως σε δευτερο playthrough. Ενταξει τι παιχνιδαρα ήταν αυτή, και δεν είμαι της σχολής Nintendo . Στους τόπ 3 τίτλους σε ότι έχω παίξει έως τώρα. Τώρα με έψησε να ξανά τελειώσω το botw. Χαίρομαι που ακούω απ όλους τα καλύτερα μιας ακόμη είμαι δεν έχω τελειώσει το botw. Πραγματικά παιχνιδάρα και ανυπομονώ να ασχοληθώ κάποια στιγμή και με το totk. Nintendo εγγύηση πάντως... 2
Vagosman Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 https://gamerant.com/zelda-voice-actors-nintendos-rules-voice-recordings/
Bourdoulas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 31/8/2024 στις 12:07 ΜΜ, Malthador είπε Η ιστορία του franchise είναι πιο μπερδεμένη και από τον Τράκη του βαζελου. Τώρα μας λένε ότι αυτα ανήκουν σε νέο timeline; 1
cubilone Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Και όχι μόνο αυτό, επιβεβαιώνει αυτό που υποψιαζόμασταν: ότι το TotK και το BotW δεν συνδέονται χρονικά!
Charismo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 On 31/08/2024 at 12:07, Malthador said: New goal unlocked. Να παίξω κάθε timeline ξεχωριστά. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Zelda: Tears of the Kingdom was almost named "Tears of the Dragon" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα