Προς το περιεχόμενο

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [Switch]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

Εγώ από you.gr προπαραγγελία από Μάρτη παρέλαβα χθες πρωί πρωί στην επαρχία. Είχα ενδιασμούς για το πότε θα το στείλουν αλλά τελικά όλα καλά.

Οκ αρα μαλλον δεν παιζει ρολο η ημερομηνία παραγγελίας. Οτσν λες επαρχια , που αν επιτρέπεται. 

Εγω ειμαι Πατρα. 

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dream21 είπε

Στην τηλεοραση ξεχνατο θα φρικάρεις αλλα εαν εχεις monitor 28-32' ειναι φανταστικό μεσω dock.

στην C2 42" μια χαρά φαίνεται πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, metallica 13 είπε

Στα τεχνικά παιδιά μια ερώτηση! Σε 4κ τηλεόραση πως δείχνει? Όλα τα παιχνίδια του switch από τότε που πήρα το oled τα παίζω φορητά αλλά το zelda σκεφτόμουν να το παίξω στην tv! Δείχνει καλό ή καλύτερα σε handheld mode? 

Δείχνει "οκ" αλλά μη φανταστείς.. δεν φαίνεται να έχει τα θέματα performance που είχε στην αρχή το προηγούμενο πάντως φαίνεται σιδερωμένο από την αρχή.

Εγώ πάντως το αγόρασα με voucher μαζί με το Xenoblade 3 (περίμενα να βγει το ζελντα για να τα πάρω μαζί) για να μου βγουν 50+50€

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Daredevil είπε

στην C2 42" μια χαρά φαίνεται πάντως

Στην δική μου C1 χαλια τελειως το εστησα στην οθονη του PC

• Moderators
Δημοσ.

Σε 48ρα μια χαρα παίζει παντως. Ειναι επος παντως ε, και ειμαι στην αρχη μοναχα!

Η εισαγωγή παρεμπιπτόντως μια χαρα story μου εδωσε, καταλαβα ο,τι ηταν να καταλάβω και ξεκινάμε δυναμικά 😁😁

• Like 4
Δημοσ.

Παρομοίως, μια χαρά μου φαίνεται σε OLED 48 LG C1, ακριβώς όπως και το Breath of the Wild.

Επίσης, επειδή σημειώθηκε από κάποιους, το performance φαίνεται πολύ σταθερό, δε βλέπω το λόγο να μην το πιάσει κάποιος τώρα και να περιμένει μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως όταν λέμε μια χαρά δεν εννοούμε μια χαρά ps5/series x, εννοούμε μια χαρά για switch και ο,τι αυτό μπορεί να κάνει.

Εμένα πάντως επειδή από άποψη σχεδιασμού και γενικά "καλλιτεχνική" η αισθητική και αυτού και του botw μου φαίνεται υπέροχη, προτιμώ να το παίζω σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη.

Δεν είναι παιχνίδι που θα παίξω κυρίως handheld (γενικά παίζω 50-50 handheld/docked όπως μου στέλνει κάθε χρόνο η Nintendo στα στατιστικά μου)

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.

Κει εδώ σε oled 55αρα c1 φαίνεται μια χαρά. Το ‘χω λιώσει από χθες παίζει να ‘χω ρίξει καμία 10αρια ώρες. Σχεδόν νιώθω ότι τρέχει στα 60fps, φαίνεται παρά πολύ smooth. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω σε 77αρα C1 τεραστια δεν εχω κανενα θεμα! Εχω χαθει στον μαγικο κοσμο του! Απλα παω απο εδω κι απο εκει και μαζευω πραγματα και χαζευω...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα το πρώτο νησί πριν από λίγο, κατέβηκα στο Hyrule και προς έκπληξη μου το είδα πιο ζωντανό με περισσότερους npcs, αυτό δηλαδή που μου έλειπε από το προηγούμενο ένας πιο ζωντανός κόσμος.

Οι νέοι μηχανισμοί φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντες, χρειάζεται να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και μου φαίνεται ότι δεν θα προσεγγίσουμε όλοι το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο.

Τα κουλά που έκανα εγώ για παράδειγμα ήδη από το tutorial να ενώνω 5-6 κορμούς για να κόβω δρόμο και να τους τοποθετώ σε ένα άκυρο μέρος κάποιος πολύ πιθανόν θα το έκανε εντελώς διαφορετικά, ακόμα και στο συγκεκριμένο "ελεγχόμενο" περιβάλλον.

Φαίνεται να έκαναν καλή δουλειά στο να μην μας δώσουν μια από τα ίδια και φαίνεται ότι έχουν προσπαθήσει στο να είναι το παιχνίδι διαφορετικό αν και σε πολλά σημεία ίδιο (γιατί δεν θα υπήρχε και λόγος να εγκαταλείψουν όλα αυτά που έκαναν το botw να είναι και μετά από τόσα χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό)

Είναι νωρίς ακόμα αλλά φαίνεται ότι μιλάμε για goty με τα μπούνια, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορέσει να το ανταγωνιστεί στο άμεσο μέλλον, ειδικά στο είδος των open world όπου ο κορεσμός έχει χτυπήσει κόκκινο και ο κόσμος θέλει πιο γραμμικά παιχνίδια με σενάριο από το να υπάρχει ένας ανοικτός κόσμος δίχως νόημα (πχ αυτοί της Ubisoft). Η Nintendo έρχεται να δώσει σεμινάριο στο πώς ένα single player sandbox μπορεί να σου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο για ώρες.

Ελπίζω να συνεχίσει να υπάρχει περισσότερο σενάριο σε σχέση με το botw, όχι απαραίτητα να γίνει γραμμικό απλά να μη νιώθεις την απέραντη μοναξιά του πρώτου.

Είχε νόημα στο πρώτο ως προς αυτό που ήθελαν εκείνη τη στιγμή να αναδείξουν, απλά τώρα θα ήθελα να συνεχίσει να είναι όπως είναι αυτές τις πρώτες ώρες που το έπαιξα και φυσικά ελπίζω να διατηρήσει ως ένα βαθμό και την ελευθερία του πρώτου ως προς το πώς θα προχωρήσεις εσύ το παιχνίδι (με ποια σειρά κτλ), ώστε να είναι διαφορετική εμπειρία για τον καθένα μας.

Αν ισορροπήσουν αυτά τα δύο το παιχνίδι θα είναι αριστούργημα, αλλά είναι και λίγο κρίμα που δεν το έχουμε σε πιο ισχυρή κονσόλα, δεν με πειράζει ουσιαστικά αλλά θα άγγιζε το τέλειο.

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Κει εδώ σε oled 55αρα c1 φαίνεται μια χαρά. Το ‘χω λιώσει από χθες παίζει να ‘χω ρίξει καμία 10αρια ώρες. Σχεδόν νιώθω ότι τρέχει στα 60fps, φαίνεται παρά πολύ smooth. 

Είπαμε να υπερβάλλουμε αλλά κάπου ώπα 🤣🤣🤣

Το παιχνίδι έχει frame drops και stuttering που λύνονται ως έναν βαθμό με το patch αλλά μέχρι εκεί.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, xristakos95 είπε

Οκ αρα μαλλον δεν παιζει ρολο η ημερομηνία παραγγελίας. Οτσν λες επαρχια , που αν επιτρέπεται. 

Εγω ειμαι Πατρα. 

Αγρίνιο φίλε μου. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αφού τερμάτισα για ακόμα μια φορά το ΒotW, αύριο θα ξεκινήσω το TotK και θα γράψω πιο αναλυτικά τις σκέψεις μου στις επόμενες μέρες.

Ερώτηση: τα amiibos που έπαιζαν στο ΒotW, παίζουν και τώρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...