Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, avikenas είπε

Παντα το gaming pc ηταν ακριβο αθλημα αλλα μετα την σειρα 9xx nvidia τα πραγματα ειναι πολυ απλησιαστα για τον περισσοτερο κόσμο. Πολύ φίλοι μου όπως και εγώ εχουμε κανει μετάβαση σε κονσολα αλλος σε playstation αλλος σε xbox. Δεν θα αναφέρω αν ειναι καλύτερα ή χειρότερα αυτό είναι αλλο θέμα με τα καλά του και τα κακά του !!! Αλλά πιστεύω ότι πολύς κοσμάκης εχει στραφεί σε κονσολα καθαρά απο οικονομική σκοπιά...

Έχει ξεφύγει η κατάσταση. 30 χρόνια σε υπολογιστή έπαιζα και τώρα το γύρισα σε PS5. 550€ το μηχάνημα και άλλα 100€ η ετήσια συνδρομή με πολύ μεγάλη συλλογή. Αληθινή Plug & play εμπειρία που πλέον με τα windows κάνεις το σταυρό σου πρώτα κάθε φορά που τα κάνεις update ή βάζεις νέους drivers. Μηδέν κολλήματα, με σταθερό frame rate. Και πλέον τα PC ports είναι γεμάτα bugs και άθλιο optimization. 

• Like 12
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Στο σκρουτζ η 4070 Τi είναι από 860€ και πάνω. Της Gigabyte που είναι καλή εταιρία έχει 880€ περίπου.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn.html?cf=rtx+4070+τι&keyphrase=rtx+4070+ti&order_by=pricevat&order_dir=asc&o=rtx+4070+ti

Το θέμα είναι ότι εκεί που συνηθίσαμε την σειρά 3000 στον θεό, τώρα έρχονται οι 4000 και είναι φτηνότερες και διπλάσια καλύτερες. Φαντάσου έχει ακόμα 3080 κάρτες στο σκρουτς κοντά στα 2000€.

Αν υπήρχε λογική μία 3090 έπρεπε να πωλείται στα 600 ευρώ max. Ήδη η 4070Τi είναι γρηγορότερη σε όλα δίπλα σε μία 3090.

Δεν είπες κάτι διαφορετικό από αυτά που είπα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

" Προσφέρει όλες τις δυνατότητες «Ada Lovelace» ..."

Να πρόσφερε τις δυνατότητες "Linda Lovelace" (αφιερωμένο εξαιρετικά, στους παλιότερους...) να πεις χαλάλι... Αλλά 600 για Ada... Tσουκ...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν video editor και όχι gamer (ιδιαίτερα όχι πάνω από 1080p) οφείλω να πω οτι υπάρχει αγοραστικό κοινό για αυτήν..

Τονίζω το παραπάνω με bold γιατί για gamers ισχύουν αυτά που γράφετε, απλά θέλω να παραθέσω κάτι που δεν έχετε σκεφτεί, οτι ξέρει καλά η nvidia για ποιους την βγάζει και γιατί έχει αυτήν την τιμή.

Αυτό γιατί κατάλαβα πρόσφατα (όταν αγόρασα 3080 από 1080TI και περίμενα x3 διαφορά που δεν έλαβα) οτι δεν είναι τα CUDA cores και η ποσότητά τους που αλλάζουν την ταχύτητα του video rendering αλλά το CUDA capability number

και η συγκεκριμμένη κάρτα είναι η μόνη της νέας σειράς (με 8.9) στην μισή κατανάλωση από την 3080 που δίνει 8.6.

Από 8.6 σε 8.9 δεν αξίζει η αναβάθμιση αν έχεις ήδη 3060+ αλλά αν υπολογίσεις το κόστος καθημερινής της χρήσης είναι πιο συμφέρουσα αγορά από 3080 και άμεση και εν χρόνο χρήσης, εάν -ξαναλέω- δεν την θες για gaming.

Επεξ/σία από Cre3p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, TROIDX είπε

Ελληνικα μαγαζια ''τριφτε τα χερια σας''🤑

Το τρίφτε από το τρίφτης; :D :P

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

Αρχισανε τα οργανα .

Υπομονη παλικαρια και σε κανα τριμηνο προβλεπω καταρευση ,

εν ειδει ναυαρχιδας σμαρτφον  της Xiaomi.

Δημοσ.

Ολοι εσεις που "κλαιγεστε" οτι ειναι ακριβες αν ησασταν στην θεση του Τζεν-Σουν Χουάνγκ a.k.a. "Πετσινου" θα τα κανατε χειροτερα με τις τιμες. Η AMD που ειναι, τι κανει? Η Intel μηπως...?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ICE-T είπε

μια χαρά, απόδοση λίγο καλύτερη από 3080 με προσθήκη 12GB στα 750 ευρώ Ελλάδα, ευχαριστούμε Nvidia 😁.

ΝΑΙΙ αλλα καίει Λίγο ρεύμα!! και το ρεύμα είναι ακριβό!!! ΧΔ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TROIDX είπε

Ελληνικα μαγαζια ''τριφτε τα χερια σας''🤑

και ποιος σου είπε ότι όλοι αγοράζουμε από Ελλαδιστάν

Δημοσ.
22 hours ago, vassilis018 said:

και ποιος σου είπε ότι όλοι αγοράζουμε από Ελλαδιστάν

ΔΕΝ ειπα οτι οσοι ξερουμε αγοραζουμε απο εδω αν και γινεται. Αν κανεις μια βολτα στα γνωστα μεγαλα καταστηματα (που εγω ΔΕΝ περναω ουτε απ εξω αρκετα χρονια θα δεις ποσοι αγοραζουν οτι και οσο τους πουλανε) θα καταλαβεις...ή δεν εχεις δει????

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, TROIDX said:

ΔΕΝ ειπα οτι οσοι ξερουμε αγοραζουμε απο εδω αν και γινεται. Αν κανεις μια βολτα στα γνωστα μεγαλα καταστηματα (που εγω ΔΕΝ περναω ουτε απ εξω αρκετα χρονια θα δεις ποσοι αγοραζουν οτι και οσο τους πουλανε) θα καταλαβεις...ή δεν εχεις δει????

ας πρόσεχαν. Ίσως φοβούνται την αγορά από εξωτερικό, μην τους φάνε τα λεφτά. Δεν με απασχολεί τι κάνουν, εγώ μιλάω προσωπικά πως λειτουργώ και αγοράζω. Κάποια στιγμή θύμησε μου να σου πω για ένα γνωστό που κατέβασε όλη την οικογένεια Αθήνα για να αγοράσει pc, Εκεί να δεις γέλιο :P 

Δημοσ.
Just now, vassilis018 said:

ας πρόσεχαν. Ίσως φοβούνται την αγορά από εξωτερικό, μην τους φάνε τα λεφτά. Δεν με απασχολεί τι κάνουν, εγώ μιλάω προσωπικά πως λειτουργώ και αγοράζω. Κάποια στιγμή θύμησε μου να σου πω για ένα γνωστό που κατέβασε όλη την οικογένεια Αθήνα για να αγοράσει pc, Εκεί να δεις γέλιο :P 

Καταλαβα....τρυπησαν τη τσεπη του😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...