achilles_g_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Το ίδιο και σε εμένα. Δυστυχώς περίμενα ότι το shopflix θα είναι σοβαρή πλατφρόρμα. 1η παραγγελία 19/02, φριτέζα ninja AG651. Αντί της AG 651 μου στέλνουν την AG551. Σε επικοινωνία με το κατάστημα μου είπαν ότι πρόκειται για λάθος στον κωδικό και ότι δεν έχουν το AG651. Επιστροφή του προϊόντος την ίδια μέρα και ακόμη περιμένω την πίστωση. Δεν έβαλα μυαλό και την Κυριακή έβαλα νέα παραγγελία. Φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου ctek mxs 10. Ενώ έχουν τον ctek mxs 10, στην περιγραφή λένε 12v 5Ah (που είναι οctek mxs 5) , o ctek mxs 10 είναι ο 12v 10Αh. Ακυρώνω αμέσως μόλις το κατάλαβα, την ίδια ώρα σχεδόν. Η συναλλαγή επίσης απορρίφθηκε από τον πωλητή, αλλά το shopflix έκανε τη χρέωση. Tα λάθη στις περιγραφές των προϊόντων δεν έχουν διορθωθεί ακόμη. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2024 από achilles_g_
Mariaze Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Μακρια!!Σχεδόν παρόμοια εμπειρία. Έκανα παραγγελία την οποία παρέλαβα με ανοιγμένες ταινίες ασφαλείας. 14 ημέρες μετά ακόμα περιμένω να βρουν που είναι το προϊόν ώστε να μου επιστραφούν τα χρήματα. Η shopflix τα ρίχνει στο κατάστημα, το κατάστημα στην shopflix και στο τέλος και οι δύο στην κουριερ που παρέλαβε το προϊόν από το Clever Point. Μετά από 14 ημέρες δεν έχω λάβει καμία απάντηση γιατί δεν γνωρίζουν καν που βρίσκεται το προϊόν, μάλλον παραπεσε στην κουριερ λένε. Αξιοπιστία μηδέν και διαρκώς λένε ψαχνουμε να βρουμε τι έχει συμβεί και θα σας ενημερώσουμε. Αφου πρώτα ειρωνευουνται οτι εγώ φταίω που δεν ακολουθησα την διαδικασία επιστροφής. Να ενημερώσω ότι η πλατφόρμα επιστροφουν δεν λειτουργεί οπότε οι ίδιοι είπαν στον υπάλληλο να κρατήσει στο clever point το προϊόν και μου ζήτησαν να αποστείλω το παραστατικό επιστροφής με email οπως και εκανα.
Alexitos1981 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Καλησπερα σας , κανω τακτικα ηλεκτρονικες αγορες, αλλα αυτο δεν μου χει ξανατυχει. Εκανα παραγγελια στο Shopflix ( καταραμενη ωρα) ενα air condition , πληρωνω σε δοσεις με πιστωτικη, και 5 μερες μετα μου λενε οτι η παραγγελια δεν μπορει να διευθετηθει λογω μη επαρκεια προιοντος περασαν 13 μερες, μιλαω με τραπεζα και εμπορο γιατι τα χρηματα δεν εχουν επιστραφει και μου αναφερουν οτι πρεπει να μιλησω με το shopflix. Στελνω μειλ μιλαω με chatbox δεν απανταει κανενας, τηλεφωνο δεν υπαρχει πουθενα. 350 ευρω στον αερα, καποιος να απευθυνθω δεν υπαρχει κανενας. Επομενη σταση αστυνομια και συνηγορος του καταναλωτη. Την ειχα για σοβαρη επιχειρηση αλλα μακρυα.....
Jojos170304 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Είναι παντελώς ανογράνωτοι, σχεδόν σε επίπεδο λαμογιού, υπό την έννοια ότι γνωρίζουν τα προβλήματα και συνεχίζουν ακάθεκτοι να το κάνουν. Προϊόντα που εμφανίζονται 40-50% κάτω από τη χαμηλότερη τιμή του skroutz από το ίδιο κατάστημα προς άγραν clicks και πληρωμών. Συστηματικά το κάνουν. Βάζεις παραγγελία, πληρώνεις, χρεώνουν την πιστωτική παρανόμως καθώς δεν έχει κοπεί ΔΑ, εν συνεχεία κάνουν κάνα μήνα να επιστρέψουν τα χρήματα. Προσωπικά μου έτυχε σε παραγγελία που έλεγε ότι είναι διαθέσιμο, μπήκα το παρήγγειλα στις 09/11/2024 , έβγαλε παράδοση στις 20/11/2024, στις 13/11/2024 μου έστειλαν email ότι δεν υπάρχει και θα επιστραφεί το ποσό. Εν τω μεταξύ στο κατάστημα φαίνεται άμεσα διαθέσιμο, ενώ και στο skroutz βγαίνει το κατάστημα με διαθεσιμότητα στο προϊόν. Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με το κατάστημα, μου είπαν ότι έχει διαθεσιμότητα, υπάρχουν πολλά τεμάχια. Συνεπώς το πρόβλημα το δημιουργεί το shopflix. Προσωπική μου άποψη μακριά από το shopflix και εάν δείτε ένα προϊόν εκεί που σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε απευθείας με το κατάστημα, δείτε διαθεσιμότητα και παραγγείλτο απευθείας Κάποια λαμογιά κάνει κατ´ επανάληψη το shopflix με πιστώσεις - χρεώσεις και εκμεταλλεύεται με κάποιο τρόπο το ενδιάμεσο διάστημα από την χρέωση μέχρι να επιστραφούν τα χρήματα Μ Α Κ Ρ Ι Α
Jojos170304 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 edit: Διαβάζουν και insomnia φαίνεται οι απίθανοι τύποι και μόλις έκανα άρνηση συναλλαγής στην κάρτα, μέσω της τράπεζας στείλανε και τιμολόγιο για ταχυδρομικά έξοδα 2€ χωρίς να έχουν στείλει τίποτα φυσικά. Λ Α Μ Ο Γ Ι Α. Άλλη μία παραγγελία που είχα κάνει μες το καλοκαίρι, τα δύο από τα τρία ήρθαν ανοιγμένα και ελαττωματικά και δυστυχώς τους την χάρισα γτ βαρέθηκα να τα γυρίσω πίσω. Αλλά όχι πια.
studiosakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Τα ίδια και σε μένα σε διάστημα ενός μήνα σε δύο παραγγελίες. Και το χειρότερο είναι ότι την ακύρωση την κάνουν την μέρα της παραλαβής οι γελοίοι.. ευτυχώς εμένα ήταν με αντικαταβολή...τους ξέχεσα στο τηλέφωνο και ούτε να τους ξέρω δεν θέλω... μακριά οι κοπρίτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα