Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ravager είπε

Το εκανα και εγω, Με χρέωσε κανονικά χωρίς προβλήματα  0,97 € με Revolut. Χθες το βραδύ μου ήρθε refund τα λεφτά αλλά ο λογαριασμος δουλεύει κανονικά.  Χωρίς να ζητήσω το Refund. Η συνδρομή μου λήγει στις 20/07/2023

Η MS θα μπορουσε να πει καποιος δηλαδη οτι λειτουργει σαν τον πυραυλο του Ελον που εσκασε στον αερα χθες. 😄

(τουλαχιστον ο Ελον προσπαθει για εξελιξη, οποτε οι οποιες δοκιμες ακομα και οι αποτυχιες ειναι με σκοπο την βελτιωση, αυτοι...; )

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, EvilEyes είπε

Έγινε σε κανέναν refund; Εγώ ακόμα περιμένω.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν έχει πέσει χρέωση, το ποσό φαίνεται ακόμα δεσμευμένο στην κάρτα μου ενώ έχουν περάσει και 4 εργάσιμες. Ενδεχομένως να πιστωθεί αυτόματα σε λίγο καιρό και να κλείσει. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν έχει πέσει χρέωση, το ποσό φαίνεται ακόμα δεσμευμένο στην κάρτα μου ενώ έχουν περάσει και 4 εργάσιμες. Ενδεχομένως να πιστωθεί αυτόματα σε λίγο καιρό και να κλείσει. 

Τα ίδια και σε εμένα, φαίνεται το ποσό 96,84EUR δεσμευμένο στην κάρτα μου στην Πειραιώς απο την Δευτέρα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SnakeMJK είπε

Σε ρεβολουτ μόλις ήρθε η επιστροφή των 96 €.

τι κινησεις ειχες κανει; Εστειλες μηνυμα στην microsoft ? 

η απαντηση που μου εστειλαν... 

Αναφορά σε κείμενο

Γεια σας,

Επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το πρόβλημα της συνδρομής PC 1 month. Θα θέλαμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζα σας και να ζητήσετε ένα επίσημο έγγραφο που να φαίνεται σαν χρέωση στον λογαριασμό σας, διότι εμείς το βλέπουμε σαν κράτηση χρημάτων. Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το email

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, futureshock είπε

τι κινησεις ειχες κανει; Εστειλες μηνυμα στην microsoft ? 

η απαντηση που μου εστειλαν... 

Έχουν χρεωθεί τα χρήματα ή είναι απλώς δεσμευμένα;

Δημοσ.

Η ρέβο αρχικά μου είχε απαντήσει να μιλήσω με MS και μέχρι να γίνει το clearing δε μπορούν να κάνουν κάτι.

Στην MS είχα κάνει refund request μέσα από το support τους, όπου περιέγραφα το φέσι που χρέωσαν. 3 ημέρες μετά μου απάντησε η MS ότι έγινε refund.

Στις 22/4 που έληγε το "pending" της κίνησης στη revolut, ήρθε το refund.

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα η Microsoft περιμενει να κλεισει η εκκρεμότητα που ειναι ανοιχτη στην τραπεζα. Απο τις 18/4 ακομα εκκρεμότητα φαινεται.

Ξερετε σε ποσο καιρο γινεται απορριψη ή κατι τετοιο?

Δημοσ.
Στις 21/4/2023 στις 8:33 ΜΜ, omegals είπε

Πολύ καλή ιδέα. Μόλις ενεργοποίησα την συνδρομή από αυτό το link https://www.xbox.com/hr-HR/games/store/game-pass/CFQ7TTC0KGQ8 με χρέωση 1€ . Ενεργή συνδρομή μέχρι 21/7/2023. Thanks TS και @dimitris234

Το έκανα και εγώ μέσα από αυτό το σύνδεσμο. 1€ χρέωση. Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι η (δεσμευμένη) χρέωση εξαφανίστηκε από το ebankingκαι η συνδρομή μου είναι ενεργή χωρίς να έχω χρεωθεί μέχρι στιγμής το ευρουλακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...