Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, Ravager είπε Το εκανα και εγω, Με χρέωσε κανονικά χωρίς προβλήματα 0,97 € με Revolut. Χθες το βραδύ μου ήρθε refund τα λεφτά αλλά ο λογαριασμος δουλεύει κανονικά. Χωρίς να ζητήσω το Refund. Η συνδρομή μου λήγει στις 20/07/2023 Η MS θα μπορουσε να πει καποιος δηλαδη οτι λειτουργει σαν τον πυραυλο του Ελον που εσκασε στον αερα χθες. 😄 (τουλαχιστον ο Ελον προσπαθει για εξελιξη, οποτε οι οποιες δοκιμες ακομα και οι αποτυχιες ειναι με σκοπο την βελτιωση, αυτοι...; )
EvilEyes Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Έγινε σε κανέναν refund; Εγώ ακόμα περιμένω.
Ravager Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 57 λεπτά πριν, EvilEyes είπε Έγινε σε κανέναν refund; Εγώ ακόμα περιμένω. Ναι και χωρίς να το ζητήσω.
gianniz_k Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, EvilEyes είπε Έγινε σε κανέναν refund; Εγώ ακόμα περιμένω. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν έχει πέσει χρέωση, το ποσό φαίνεται ακόμα δεσμευμένο στην κάρτα μου ενώ έχουν περάσει και 4 εργάσιμες. Ενδεχομένως να πιστωθεί αυτόματα σε λίγο καιρό και να κλείσει.
teosard Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν έχει πέσει χρέωση, το ποσό φαίνεται ακόμα δεσμευμένο στην κάρτα μου ενώ έχουν περάσει και 4 εργάσιμες. Ενδεχομένως να πιστωθεί αυτόματα σε λίγο καιρό και να κλείσει. Τα ίδια και σε εμένα, φαίνεται το ποσό 96,84EUR δεσμευμένο στην κάρτα μου στην Πειραιώς απο την Δευτέρα.
SnakeMJK Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Σε ρεβολουτ μόλις ήρθε η επιστροφή των 96 €. 5
Rattlehead Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, SnakeMJK είπε Σε ρεβολουτ μόλις ήρθε η επιστροφή των 96 €. Καλό νέο αυτό!άρα από ότι καταλαβαίνω λέτε ότι πιο safe είναι η δεύτερη μεθοδος https://www.xbox.com/hr-HR/games/store/game-pass/CFQ7TTC0KGQ8 Που πρότεινε ο @dimitris234
futureshock Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, SnakeMJK είπε Σε ρεβολουτ μόλις ήρθε η επιστροφή των 96 €. τι κινησεις ειχες κανει; Εστειλες μηνυμα στην microsoft ? η απαντηση που μου εστειλαν... Αναφορά σε κείμενο Γεια σας, Επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το πρόβλημα της συνδρομής PC 1 month. Θα θέλαμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζα σας και να ζητήσετε ένα επίσημο έγγραφο που να φαίνεται σαν χρέωση στον λογαριασμό σας, διότι εμείς το βλέπουμε σαν κράτηση χρημάτων. Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το email
user2163 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, futureshock είπε τι κινησεις ειχες κανει; Εστειλες μηνυμα στην microsoft ? η απαντηση που μου εστειλαν... Έχουν χρεωθεί τα χρήματα ή είναι απλώς δεσμευμένα;
SnakeMJK Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Η ρέβο αρχικά μου είχε απαντήσει να μιλήσω με MS και μέχρι να γίνει το clearing δε μπορούν να κάνουν κάτι. Στην MS είχα κάνει refund request μέσα από το support τους, όπου περιέγραφα το φέσι που χρέωσαν. 3 ημέρες μετά μου απάντησε η MS ότι έγινε refund. Στις 22/4 που έληγε το "pending" της κίνησης στη revolut, ήρθε το refund. 2
Shyn Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Επιστραφηκε το ποσο και στην δικη μου περιπτωση (97,61€) στην Ρεβολουτ. 1
futureshock Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Εμενα η Microsoft περιμενει να κλεισει η εκκρεμότητα που ειναι ανοιχτη στην τραπεζα. Απο τις 18/4 ακομα εκκρεμότητα φαινεται. Ξερετε σε ποσο καιρο γινεται απορριψη ή κατι τετοιο?
spook Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Στις 21/4/2023 στις 8:33 ΜΜ, omegals είπε Πολύ καλή ιδέα. Μόλις ενεργοποίησα την συνδρομή από αυτό το link https://www.xbox.com/hr-HR/games/store/game-pass/CFQ7TTC0KGQ8 με χρέωση 1€ . Ενεργή συνδρομή μέχρι 21/7/2023. Thanks TS και @dimitris234 Το έκανα και εγώ μέσα από αυτό το σύνδεσμο. 1€ χρέωση. Ευχαριστώ. 1
gianniz_k Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Επιβεβαιώνω ότι η (δεσμευμένη) χρέωση εξαφανίστηκε από το ebankingκαι η συνδρομή μου είναι ενεργή χωρίς να έχω χρεωθεί μέχρι στιγμής το ευρουλακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα