Paul64 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Έλα ρε συ... (πλακίτσα) Προφανώς "χάθηκε η μετάφραση" με τα κόμματα και τις τελείες, για τα δεκαδικά και τις χιλιάδες. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η προσφορά υποτίθεται ότι ήταν για τους κατοίκους της Ισλανδίας. Αυτό δε βλέπω να έχει θυμηθεί κανείς να το αναφέρει σε σχέση με το μπλέξιμο που δημιουργήθηκε, αλλά προφανώς σχετίζεται άμεσα. φίλε μου εσύ ξέχασες να αναφέρεις το γεγονός ότι πρώτα προσπαθεί να τραβήξει περισσότερα χρήματα και μετά αφού βλέπει ότι σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχουν "συμβιβάζεται" με τα λιγότερα χρήματα που υπάρχουν στην κάρτα και περνάει κανονικά την συναλλαγή! αυτό τώρα τι είναι καινούριο φρούτο από πλευράς microsoft; εγώ θα έλεγα να ενημερωθεί η εταιρία μήπως έχουμε να κάνουμε με τίποτα "κακά" παιδιά που υπάρχουν στην ισλανδική microsoft Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από Paul64 1
Rattlehead Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Paul64 είπε φίλε μου εσύ ξέχασες να αναφέρεις το γεγονός ότι πρώτα προσπαθεί να τραβήξει περισσότερα χρήματα και μετά αφού βλέπει ότι σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχουν "συμβιβάζεται" με τα λιγότερα χρήματα που υπάρχουν στην κάρτα και περνάει κανονικά την συναλλαγή! αυτό τώρα τι είναι καινούριο φρούτο από πλευράς microsoft; εγώ θα έλεγα να ενημερωθεί η εταιρία μήπως έχουμε να κάνουμε με τίποτα "κακά" παιδιά που υπάρχουν στην ισλανδική microsoft Δεν μπορούν να επικαλεστούν σε καμμία περίπτωση ότι προσπαθήσατε να κάνετε "παράκαμψη" του συστηματος.δεν χρησιμοποιήσατε vpn και κάνατε login με τον κανονικό σας microsoft λογαριασμό.θα επικαλεστούν στα ticket ότι αφορούσε μόνο Ισλανδία.
infin1tyGR Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 28 minutes ago, DownUNDERground said: Το λάθος έγινε λογικά στη μετάφραση των σημείων στίξης από τις ελληνικές τράπεζες. H Revolut είναι ελληνική τράπεζα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 39 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Το λάθος έγινε λογικά στη μετάφραση των σημείων στίξης από τις ελληνικές τράπεζες. Προσωπικα εχω κανει αγορες τα τελευταια 20 περιπου χρονια απο το εξωτερικο απο αρκετα καταστηματα και χωρες με "τελεια" για "κομμα" και παντα μεσω ελληνικων τραπεζων, ποτέ δεν εχει συμβει κατι τετοιο, λαθος δηλαδη στην "μεταφραση" απο την πλευρα της οποιας τραπεζας. Εδω ο κοινος παρονομαστης δεν ειναι η τραπεζα αφου εγινε οπως διαβαζουμε μεσω πολλων. Το μαγαζι ομως δεν ειναι ενα; Αγορασατε απο διαφορους αυτο που λεει ο τιτλος; Δε νομιζω, μαλλον απο εναν.
dimitris234 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Παρατηρησα οτι η προσφορα 3 μηνες με 1 ευρω ειναι διαθεσιμη και σε αλλες χωρες (Μαλτα,Κροατια). Εχει προσπαθησει καποιος να κανει αγορα απο εκει? Πιστευω οτι θα υπαρχουν λιγοτερα προβληματα αφου η χρεωση θα ειναι σε ευρω. Εγω εχω ενεργη ultimate οποτε δεν δοκιμασα. 2
teosard Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Καλησπέρα έγινε επιστροφή σε κανέναν τα 96,84€
spigias Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε μένα όχι ακόμα έχει κολλήσει στην έγκριση αν δεν προχωρήσει μετά τον μήνα θα απελευθερωθούν και θα τα πάρω πίσω. Από χθες εχω πάρει refund και έχω κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής. υπομονή Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από spigias
user2163 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Αν δεν έχει περάσει η συναλλαγή και είναι προ-έγκριση τότε δεν ξέρετε πόσα σας έχουν χρεώσει αφού δεν τα έχουν πάρει. Ίσως να μείνουν unclaimed και άρα να λήξει η δέσμευση του ποσού και να αποδεσμευτεί. 2
Boubis1411 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, user2163 είπε Αν δεν έχει περάσει η συναλλαγή και είναι προ-έγκριση τότε δεν ξέρετε πόσα σας έχουν χρεώσει αφού δεν τα έχουν πάρει. Ίσως να μείνουν unclaimed και άρα να λήξει η δέσμευση του ποσού και να αποδεσμευτεί. Την περίπτωση μου την είδες μήπως; ανέβασα φωτο. Ψάχνω στις συναλλαγες και μλθ χρέωσε τελικά 2 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση να χρεώσει κ άλλα δηλαδή στο μέλλον;
user2163 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Την περίπτωση μου την είδες μήπως; ανέβασα φωτο. Ψάχνω στις συναλλαγες και μλθ χρέωσε τελικά 2 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση να χρεώσει κ άλλα δηλαδή στο μέλλον; Να χρεωθεί στο μέλλον όχι, μην ξεχάσεις να βγάλεις την αυτόματη ανανέωση. Η εθνική συγκεκριμένα κρατάει 1 ευρώ και σου τα στρογγυλοποίησε προς τα πάνω για να προστατευτεί από μεταβολές στις ισοτιμίες μέχρι η microsoft να πάρει τα χρήματα. Λογικά η χρέωση που θα σου περάσει θα είναι περίπου 1.90, 0.90 θα πάνε στη microsoft και 1.00 στην Εθνική έτσι γιατί μπορούν. 1
Boubis1411 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, user2163 είπε Να χρεωθεί στο μέλλον όχι, μην ξεχάσεις να βγάλεις την αυτόματη ανανέωση. Η εθνική συγκεκριμένα κρατάει 1 ευρώ και σου τα στρογγυλοποίησε προς τα πάνω για να προστατευτεί από μεταβολές στις ισοτιμίες μέχρι η microsoft να πάρει τα χρήματα. Λογικά η χρέωση που θα σου περάσει θα είναι περίπου 1.90, 0.90 θα πάνε στη microsoft και 1.00 στην Εθνική έτσι γιατί μπορούν. Ώραια ελπίζω να την γλυτώσω... Την έβγαλα την αυτόματη ανανέωση ναι.. Στην Apple tv είχα ξεχάσει και ευτυχώς έστειλαν μήνυμα σήμερα και το πρόλαβα.
xartemporas Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μόλις έβαλα και εγώ την συνδρομή με μια prepaid που είχα μέσα ένα μικρό ποσό, όλα καλά. Αυτό που παρατήρησα ειναι ότι πέραν των 0.99€ ευρώ που με χρέωσε, προσπαθησε να με χρεώσει αλλά 9.6€, αλλά έφαγε πακέτο . Όλα καλά πάντως με την συνδρομή, ενεργή μέχρι 19/7, ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση της προσφοράς. 2 1
omegals Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 On 18/04/2023 at 18:34, dimitris234 said: Παρατηρησα οτι η προσφορα 3 μηνες με 1 ευρω ειναι διαθεσιμη και σε αλλες χωρες (Μαλτα,Κροατια). Εχει προσπαθησει καποιος να κανει αγορα απο εκει? Πιστευω οτι θα υπαρχουν λιγοτερα προβληματα αφου η χρεωση θα ειναι σε ευρω. Εγω εχω ενεργη ultimate οποτε δεν δοκιμασα. Πολύ καλή ιδέα. Μόλις ενεργοποίησα την συνδρομή από αυτό το link https://www.xbox.com/hr-HR/games/store/game-pass/CFQ7TTC0KGQ8 με χρέωση 1€ . Ενεργή συνδρομή μέχρι 21/7/2023. Thanks TS και @dimitris234 4 2
Boubis1411 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, omegals είπε Πολύ καλή ιδέα. Μόλις ενεργοποίησα την συνδρομή από αυτό το link https://www.xbox.com/hr-HR/games/store/game-pass/CFQ7TTC0KGQ8 με χρέωση 1€ . Ενεργή συνδρομή μέχρι 21/7/2023. Thanks TS και @dimitris234 Με ποια τράπεζα φίλε πλήρωσες;
Ravager Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Το εκανα και εγω, Με χρέωσε κανονικά χωρίς προβλήματα 0,97 € με Revolut. Χθες το βραδύ μου ήρθε refund τα λεφτά αλλά ο λογαριασμος δουλεύει κανονικά. Χωρίς να ζητήσω το Refund. Η συνδρομή μου λήγει στης 20/07/2023
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα