Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ακόμα δεσμευμένο είναι το ποσό 96,80 από την Τράπεζα Πειραιώς και το email που ήρθε από την Microsoft με τ refund ήταν 16 Απριλίου. Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό θα πάρει για να μας αποδεσμεύσουν τα χρήματα?

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ThanosFtw-3- είπε

Ρε παιδιά ακόμα δεσμευμένο είναι το ποσό 96,80 από την Τράπεζα Πειραιώς και το email που ήρθε από την Microsoft με τ refund ήταν 16 Απριλίου. Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό θα πάρει για να μας αποδεσμεύσουν τα χρήματα?

Τα ίδια και εγώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThanosFtw-3- είπε

Μπορεί και 5-7 εργάσιμες.

Δημοσ.

Εμένα στην ανάλυση φαίνεται αγορα-εγκριση 96.80. Αυτό είναι δεσμευμένο πόσο η όντως τα έχει τραβήξει η Microsoft.

Χθες μίλησα μαζί τους chat και ισχυρίζονται (η Microsoft) ότι το σύστημα τους χρέωσε 143.99 ISK και ότι αυτό είναι το ποσό που έκαναν refund. Ρίχνουν το μπαλάκι στην τράπεζα. Πολύ φοβαμαι ότι θα μου γυρίσουν πίσω 1 ευρώ αντί για τα 100. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, EvilEyes είπε

Εμένα στην ανάλυση φαίνεται αγορα-εγκριση 96.80. Αυτό είναι δεσμευμένο πόσο η όντως τα έχει τραβήξει η Microsoft.

Χθες μίλησα μαζί τους chat και ισχυρίζονται (η Microsoft) ότι το σύστημα τους χρέωσε 143.99 ISK και ότι αυτό είναι το ποσό που έκαναν refund. Ρίχνουν το μπαλάκι στην τράπεζα. Πολύ φοβαμαι ότι θα μου γυρίσουν πίσω 1 ευρώ αντί για τα 100. 

1. νομίζω ότι το ποσό δεν το έχει πάρει η microsoft απλά έχει δεσμευτεί(έχει πάρει έγκριση) μέχρι να ολοκληρωθεί η χρέωση απο την πλευρά της microsoft.

2. ειδικά στην περίπτωση σου που δεν σου έχουνε πάρει καν τα λεφτά θεωρώ απίθανο να προχωρήσει η χρέωση και μετά να σου επιστρέψουν απλά 1 ευρώ, το πιθανότερο είναι ότι απλά δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ η συναλλαγή.

3. με το chat  χάνεις τον χρόνο σου δεν μπορούν να δούνε τίποτα πέραν από το αρχική χρέωση που βλέπουνε στο σύστημα, θα σε πάνε μέχρι το refund και τέλος, δυο μέρες πάλευα μαζί τους με screenshots από winbank τα πάντα όλα.

4.ενδεχομένως μετά από κάποιες μέρες αδράνειας από μέρους της microsoft τα λεφτά να αποδεσμευτούν και να είναι ξανά διαθέσιμα αλλά πόσες μέρες θα πάρει, αυτό δεν το ξέρω.

5. Αν έχεις κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου ίσως να είναι ο λόγος που αργεί το ξεπάγωμα των χρημάτων, εικασία πάντα.

εγώ έχω πάρει refund απο 18 του μήνα ,κατέθεσα αμφισβήτηση συναλλαγής και ακόμα περιμένω την ακύρωση της έγκρισης.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spigias είπε

1. νομίζω ότι το ποσό δεν το έχει πάρει η microsoft απλά έχει δεσμευτεί(έχει πάρει έγκριση) μέχρι να ολοκληρωθεί η χρέωση απο την πλευρά της microsoft.

2. ειδικά στην περίπτωση σου που δεν σου έχουνε πάρει καν τα λεφτά θεωρώ απίθανο να προχωρήσει η χρέωση και μετά να σου επιστρέψουν απλά 1 ευρώ, το πιθανότερο είναι ότι απλά δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ η συναλλαγή.

3. με το chat  χάνεις τον χρόνο σου δεν μπορούν να δούνε τίποτα πέραν από το αρχική χρέωση που βλέπουνε στο σύστημα, θα σε πάνε μέχρι το refund και τέλος, δυο μέρες πάλευα μαζί τους με screenshots από winbank τα πάντα όλα.

4.ενδεχομένως μετά από κάποιες μέρες αδράνειας από μέρους της microsoft τα λεφτά να αποδεσμευτούν και να είναι ξανά διαθέσιμα αλλά πόσες μέρες θα πάρει, αυτό δεν το ξέρω.

5. Αν έχεις κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου ίσως να είναι ο λόγος που αργεί το ξεπάγωμα των χρημάτων, εικασία πάντα.

εγώ έχω πάρει refund απο 18 του μήνα ,κατέθεσα αμφισβήτηση συναλλαγής και ακόμα περιμένω την ακύρωση της έγκρισης.

Εγώ βλέπω ότι από το λογαριασμό μου λείπουν 96,80 ευρώ, οπότε η χρέωση έγινε κανονικά. Μίλησα με τράπεζα για να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής και μου πρότειναν να περιμένω μέχρι τη νέα εβδομαδα και μετά να την κάνω. 

Δημοσ.

Προσοχή θέλει στο ότι το διαθεσιμο υπόλοιπο μπορεί να δείχνει τα λεφτα να λειπουν αλλά εαν το λογιστικό είναι κατά 96 ευρώ υψηλότερο αυτό σημαίνει ότι είναι απλώς δεσμευμένα χωρίς να τα έχουν πάρει.

(Σε καποιες τράπεζες π.χ. εθνική το λογιστικό υπόλοιπο είναι ολίγον κρυμμένο, τουλαχιστον στο app τους)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Engimek είπε

Προσοχή θέλει στο ότι το διαθεσιμο υπόλοιπο μπορεί να δείχνει τα λεφτα να λειπουν αλλά εαν το λογιστικό είναι κατά 96 ευρώ υψηλότερο αυτό σημαίνει ότι είναι απλώς δεσμευμένα χωρίς να τα έχουν πάρει.

(Σε καποιες τράπεζες π.χ. εθνική το λογιστικό υπόλοιπο είναι ολίγον κρυμμένο, τουλαχιστον στο app τους)

Σε Εθνικη πως ανακαλύπτω αν έχουν τραβήξει δηλαδή τα 96; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Engimek είπε

Έχεις δίκιο, τώρα που το έψαξα λίγο περισσότερο το διαθέσιμο είναι 100 ευρώ λιγότερο από το λογιστικό. 

• Like 1
Δημοσ.

μιλησα με Τράπεζα Πειραιώς και με ενημέρωσαν ότι σε 15 μέρες ή 10 εργάσιμες μπορεί να αποδεσμευτεί το ποσό αλλά αυτό μου είπαν δεν είναι ασφαλές γιατί μπορεί αύριο μεθαύριο η microsoft να επανέλθει με νέα δέσμευση-χρέωση όποτε καλό είναι να έρθει το refund στην τράπεζα(ηλεκτρονικά) το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα ή να το λύσει το θέμα η τράπεζα μεσώ την αμφισβήτησης συναλλαγής . ρώτησα αν την καθυστέρηση την προκάλεσε η αμφισβήτηση συναλλαγής και μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι η Microsoft εχει δεσμευσει το ποσο. Αποτι καταλαβα σε ολες τις περιπτωσεις ηταν pending η πληρωμη. Νομιζω οτι ολοι οσοι την πατησαμε μεσω ρεβολουτ εχουμε λαβει το ποσο πισω στον λογαριασμο.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Σε Εθνικη πως ανακαλύπτω αν έχουν τραβήξει δηλαδή τα 96; 

Αν έχεις το app της εθνικής κάνεις κλικ στο λογαριασμό σου και πάνω πάνω έχει μια κατηγορία "εκκρεμείς συναλλαγές". Αυτές δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα. Δεν θυμάμαι αν και στο web τα δείχνει γιατί έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Engimek είπε

Αν έχεις το app της εθνικής κάνεις κλικ στο λογαριασμό σου και πάνω πάνω έχει μια κατηγορία "εκκρεμείς συναλλαγές". Αυτές δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα. Δεν θυμάμαι αν και στο web τα δείχνει γιατί έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω.

Την έχω ναι φυσικά, το έψαξα και τελικά έχω χρεωθεί 2 ευρώ. Νομίζω την γλύτωσα. 

Δημοσ.

πραγματικά ότι να ναι είναι αυτή η υπόθεση, η συναλλαγή των 97 λεπτών που ήταν υπό έγκριση όλον αυτόν τον καιρό τελικά ακυρώθηκε προφανώς απ'την τράπεζα και τελικά δεν χρεώθηκα τίποτα αλλά η τρίμηνη συνδρομή συνεχίζει να ισχύει κανονικά!

Δημοσ.

Επιτέλους μόλις αποδεσμεύτηκαν τα χρήματα από την Τράπεζα και μεταφέρθηκαν στον λογαριασμό μου!

Θα είμαι πολύ πιο προσεκτικός από εδώ κ πέρα!😅

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...