Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Max (πρώην ΗΒΟ Max) ανακοίνωσε τη σειρά Harry Potter με πλάνο 10 σεζόν, η οποία θα καλύψει και τα επτά βιβλία. Νέο καστ, ίδιο σενάριο δηλαδή.

Θα κυκλοφορήσει 2025/2026 αλλά είπα να δημιουργήσω το thread για όλα τα νέα/ανακοινώσεις μέχρι τότε.

Σχετικό άρθρο:

https://deadline.com/2023/04/harry-potter-tv-series-max-release-date-cast-1235323284/

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάμικτα συναισθήματα.

Από την μια, τα βιβλία είχαν τεράστιο βάθος που οι ταινίες δεν μπόρεσαν να δείξουν ποτέ. Άρα μια σειρά θα βοηθούσε πολύ σε αυτό κομμάτι.

Από την άλλη, μιλάμε λίγο πολύ για την ίδια ιστορία, πρωταγωνιστές, κατάληξη ιστορίας κτλ. κτλ. Πάνω από όλα είμαι λίγο αρνητικός γιατί στο μυαλό μου δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος να μπορεί να αντικαταστήσει το αρχικό Cast.

Ποιος θα πάρει την θέση του Richard Harris ως Dumbledore; Της Maggie Smith ως Mcgonagall; Alan Rickman ως Snape; Gary Oldman ως Sirius; Και δεν συμμαζεύεται το πράγμα. Για εμένα απλά δεν είναι εφικτό να φτιάξεις ένα αντίστοιχου επιπέδου Cast για την νέα σειρά.

Επίσης το λέω από τώρα να μείνει. Πολύ πιθανό Αφρικανικής καταγωγής Harry Potter και ένας ακόμα από τους πρωταγωνιστές Transexual. 

Επεξ/σία από BlueBlade
  • Like 7
  • Sad 2
Δημοσ.

Αν θέλουν 10 σεζόν και με το κλασικό δίχρονο αναμονής για κάθε σεζόν θα πρέπει να αλλάξουν το καστ 3-4 φορές μέχρι να τελειώσει. 😅

Δημοσ.
Στις 13/4/2023 στις 3:15 ΜΜ, BlueBlade είπε

Επίσης το λέω από τώρα να μείνει. Πολύ πιθανό Αφρικανικής καταγωγής Harry Potter και ένας ακόμα από τους πρωταγωνιστές Transexual. 

Don't worry, σιγά μην αφησει η JKR να περασουν κατι τέτοια. Και οι woke θα μας λενε να κανουμε πάλι μποικοτάζ οποτε εγώ προφανώς αντί να πειρατεύσω τη σειρά θα αγορασω 2-3 hbo συνδρομες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/4/2023 στις 8:40 ΜΜ, BlueBlade είπε

Μεγάλη ζημιά θα κάνει πάλι το woke κίνημα, όπως και με το παιχνίδι που έσπασε όλα τα ταμεία.

Η δυσφήμηση αποδείχτηκε διαφήμιση.

Σε σχέση με το περιεχόμενο είναι η Rowling executive producer οπότε δεν ανησυχώ.

Δοκίμασα να δω τις ταινίες του Harry Potter πρόσφατα ξανά και νομίζω ότι ειδικά οι πρώτες δεν έχουν γεράσει τόσο καλά. Δεν θα ήταν άσχημο να δούμε ένα reboot. Απλώς είναι μεγάλο εγχείρημα και υπάρχουν πολλά που μπορούν να πάνε στραβά σε 10+ χρόνων σειρές.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω η Rowling να περιοριστεί στον ρόλο του παραγωγού, γιατί απέδειξε ότι το screenwriting δεν το έχει ιδιαίτερα

Δημοσ.

ειναι τοσο iconic το καστ των ταινιων του harry potter, που μου φαινεται εντελως παραλογο το reboot του franchise.

ηθελε τουλαχιστον 20 χρονια για να βγαζει νοημα κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xavier είπε

ειναι τοσο iconic το καστ των ταινιων του harry potter, που μου φαινεται εντελως παραλογο το reboot του franchise.

ηθελε τουλαχιστον 20 χρονια για να βγαζει νοημα κατι τετοιο.

Αν βγει το 2026 θα είναι 15 χρόνια από την τελευταία ταινία και 25 από την πρώτη 😛

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Speculoos said:

Αν βγει το 2026 θα είναι 15 χρόνια από την τελευταία ταινία και 25 από την πρώτη 😛

Dafuq, πως πέρασαν έτσι τα χρόνια?!

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Speculoos είπε

εννοουσα το 2043

Δημοσ.

Το Diversity θα βελτιώσει τη σειρά σίγουρα.

Να θυμήσω πως το βιβλίο και οι ταινίες γράφτηκαν μερικές δεκαετίες πριν όπου η ατζέντα δεν ασχολούνταν με το diversity και με το τι γουστάρει ο καθένας στο κρεβάτι του σε ταινίες για παιδιά.

Αν νομίζετε πως η Rowling είναι εγγύηση, αρκεί να δούμε τις τελευταίες ταινίες με το Fantastic Beasts. Προσωπικά περιμένω τέτοιο μπαστάρδεμα , τέτοια μπούρδα που μόνο με Hate Hype θα τραβήξουν θεατές από το ώριμο κοινό. Τα παιδάκια θα το δουν.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...