liakos18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Το Max (πρώην ΗΒΟ Max) ανακοίνωσε τη σειρά Harry Potter με πλάνο 10 σεζόν, η οποία θα καλύψει και τα επτά βιβλία. Νέο καστ, ίδιο σενάριο δηλαδή. Θα κυκλοφορήσει 2025/2026 αλλά είπα να δημιουργήσω το thread για όλα τα νέα/ανακοινώσεις μέχρι τότε. Σχετικό άρθρο: https://deadline.com/2023/04/harry-potter-tv-series-max-release-date-cast-1235323284/ 2
BlueBlade Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ανάμικτα συναισθήματα. Από την μια, τα βιβλία είχαν τεράστιο βάθος που οι ταινίες δεν μπόρεσαν να δείξουν ποτέ. Άρα μια σειρά θα βοηθούσε πολύ σε αυτό κομμάτι. Από την άλλη, μιλάμε λίγο πολύ για την ίδια ιστορία, πρωταγωνιστές, κατάληξη ιστορίας κτλ. κτλ. Πάνω από όλα είμαι λίγο αρνητικός γιατί στο μυαλό μου δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος να μπορεί να αντικαταστήσει το αρχικό Cast. Ποιος θα πάρει την θέση του Richard Harris ως Dumbledore; Της Maggie Smith ως Mcgonagall; Alan Rickman ως Snape; Gary Oldman ως Sirius; Και δεν συμμαζεύεται το πράγμα. Για εμένα απλά δεν είναι εφικτό να φτιάξεις ένα αντίστοιχου επιπέδου Cast για την νέα σειρά. Επίσης το λέω από τώρα να μείνει. Πολύ πιθανό Αφρικανικής καταγωγής Harry Potter και ένας ακόμα από τους πρωταγωνιστές Transexual. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από BlueBlade 7 2
Millennium Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 https://www.msn.com/en-us/tv/news/harry-potter-tv-series-is-already-controversial-jk-rowling-s-involvement-slammed/ar-AA19Nc1E
BlueBlade Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Millennium είπε https://www.msn.com/en-us/tv/news/harry-potter-tv-series-is-already-controversial-jk-rowling-s-involvement-slammed/ar-AA19Nc1E Μεγάλη ζημιά θα κάνει πάλι το woke κίνημα, όπως και με το παιχνίδι που έσπασε όλα τα ταμεία.
Arkin Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Μακαρι πραγματικα μακαρι δωστε harry potter στον κοσμο. Και απο HBO οτι καλυτερο. Μπραβο.
Speculoos Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Αν θέλουν 10 σεζόν και με το κλασικό δίχρονο αναμονής για κάθε σεζόν θα πρέπει να αλλάξουν το καστ 3-4 φορές μέχρι να τελειώσει. 😅
Engimek Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Στις 13/4/2023 στις 3:15 ΜΜ, BlueBlade είπε Επίσης το λέω από τώρα να μείνει. Πολύ πιθανό Αφρικανικής καταγωγής Harry Potter και ένας ακόμα από τους πρωταγωνιστές Transexual. Don't worry, σιγά μην αφησει η JKR να περασουν κατι τέτοια. Και οι woke θα μας λενε να κανουμε πάλι μποικοτάζ οποτε εγώ προφανώς αντί να πειρατεύσω τη σειρά θα αγορασω 2-3 hbo συνδρομες. 1
Gilmaru Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/4/2023 στις 8:40 ΜΜ, BlueBlade είπε Μεγάλη ζημιά θα κάνει πάλι το woke κίνημα, όπως και με το παιχνίδι που έσπασε όλα τα ταμεία. Η δυσφήμηση αποδείχτηκε διαφήμιση. Σε σχέση με το περιεχόμενο είναι η Rowling executive producer οπότε δεν ανησυχώ. Δοκίμασα να δω τις ταινίες του Harry Potter πρόσφατα ξανά και νομίζω ότι ειδικά οι πρώτες δεν έχουν γεράσει τόσο καλά. Δεν θα ήταν άσχημο να δούμε ένα reboot. Απλώς είναι μεγάλο εγχείρημα και υπάρχουν πολλά που μπορούν να πάνε στραβά σε 10+ χρόνων σειρές. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από Gilmaru 1
mike299 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Ελπίζω η Rowling να περιοριστεί στον ρόλο του παραγωγού, γιατί απέδειξε ότι το screenwriting δεν το έχει ιδιαίτερα
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 ειναι τοσο iconic το καστ των ταινιων του harry potter, που μου φαινεται εντελως παραλογο το reboot του franchise. ηθελε τουλαχιστον 20 χρονια για να βγαζει νοημα κατι τετοιο. 1
PaRaNo1d Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Αν είναι αυστηρά book based...τότε all in! 1
Speculoos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, xavier είπε ειναι τοσο iconic το καστ των ταινιων του harry potter, που μου φαινεται εντελως παραλογο το reboot του franchise. ηθελε τουλαχιστον 20 χρονια για να βγαζει νοημα κατι τετοιο. Αν βγει το 2026 θα είναι 15 χρόνια από την τελευταία ταινία και 25 από την πρώτη 😛 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 1 hour ago, Speculoos said: Αν βγει το 2026 θα είναι 15 χρόνια από την τελευταία ταινία και 25 από την πρώτη 😛 Dafuq, πως πέρασαν έτσι τα χρόνια?! 3
xavier Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Speculoos είπε Αν βγει το 2026 θα είναι 15 χρόνια από την τελευταία ταινία και 25 από την πρώτη 😛 εννοουσα το 2043
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Το Diversity θα βελτιώσει τη σειρά σίγουρα. Να θυμήσω πως το βιβλίο και οι ταινίες γράφτηκαν μερικές δεκαετίες πριν όπου η ατζέντα δεν ασχολούνταν με το diversity και με το τι γουστάρει ο καθένας στο κρεβάτι του σε ταινίες για παιδιά. Αν νομίζετε πως η Rowling είναι εγγύηση, αρκεί να δούμε τις τελευταίες ταινίες με το Fantastic Beasts. Προσωπικά περιμένω τέτοιο μπαστάρδεμα , τέτοια μπούρδα που μόνο με Hate Hype θα τραβήξουν θεατές από το ώριμο κοινό. Τα παιδάκια θα το δουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα