dbrillis Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, mants118 είπε Η είδηση εδώ που δεν το πρόσεξε κανείς είναι ότι η εταιρεία σίγουρα πλήρωσε κάποιον να κάνει brainstorming και να σκεφτεί να αλλάξει το όνομα από HBO max σε "σκέτο max"... 😛 Ή δεν πλήρωσαν καθόλου κανένα και απλώς έσβησαν το HBO! 😉 Σιγουρα καποιος εχει παρει bonus και προαγωγη για αυτο το ονομα. Και σε 6-8 μηνες θα παει σε αλλη εταιρεια ως "πετυχημενος". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Privacy3571 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 payne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Για πολλοστή φορά να ξαναπώ ότι το HBO MAX είναι και μέσα στο στρέμιο... Μόνος μου τα γράφω μόνος μου τα διαβάζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Για πολλοστή φορά να ξαναπώ ότι το HBO MAX είναι και μέσα στο στρέμιο... Μόνος μου τα γράφω μόνος μου τα διαβάζω Streamio Max;;;; 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mants118 είπε Streamio Max;;;; 😛 Και όχι μόνο… Disney plus - Apple TV - Amazon Prime….(Και πολλά άλλα) Τώρα εσείς πάλι κλασικά σκοτωθείτε για τις συνδρομές και τι το ένα και ποσό το άλλο… Σε κάθε αντίστοιχη ανάρτηση τέτοιων θεμάτων (Netflix κ.λ.π κ.λ.π) Τα ίδια και τα ίδια… Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από kostasfalcon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Με ΜΑΧιμαλιστικές φιλοδοξίες που μακάρι να περιλαμβάνουν και άλλες, μελλοντικές "συγχωνεύσεις".. Γιατί κάπου πρέπει να τελειώσει (περιοριστεί;..) κι αυτο το αστείο με τις άπειρες διαφορετικές συνδρομές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα