Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα να ψάξω μια αυτόματη μηχανή espresso μπας και μειώσω λίγο την κατανάλωση του καφέ από έξω αλλά χάθηκα ανάμεσα σε τόσες που υπάρχουν στην αγορά.

Ουσιαστικά αυτό που ψάχνω είναι μια αυτόματη μηχανή espresso με μύλο άλεσης, προτιμώ να αγοράζω κόκκους καφέ για να έχω ίσως καλύτερο έλεγχο της ποιότητας.

Σε τιμές βλέπω κάποιο μοντέλο στα 300 - 400€, ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Axelq είπε

Μπήκα να ψάξω μια αυτόματη μηχανή espresso μπας και μειώσω λίγο την κατανάλωση του καφέ από έξω αλλά χάθηκα ανάμεσα σε τόσες που υπάρχουν στην αγορά.

Ουσιαστικά αυτό που ψάχνω είναι μια αυτόματη μηχανή espresso με μύλο άλεσης, προτιμώ να αγοράζω κόκκους καφέ για να έχω ίσως καλύτερο έλεγχο της ποιότητας.

Σε τιμές βλέπω κάποιο μοντέλο στα 300 - 400€, ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας!

Sage barista pro αν σε παίρνει να ανεβάσεις το budget.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Finn είπε

Sage barista pro αν σε παίρνει να ανεβάσεις το budget.

Είπαμε να ανεβάσουμε λίγο το budget αλλά όχι και να το διπλασιάσουμε 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Axelq είπε

Η εμπειρία μου με κάποιες μηχανές delonghi πχ των 400€ ήταν τραγική. Είχα επαγγελματική στο μαγαζί la san marco και επειδή τέλειωνε το χρησιδάνειο πήρα μια delonghi για να τελειώσω τον καφέ που μου είχε μείνει και η διαφορα στην ποιότητα ήταν χαοτική, σε φάση δε πίνεται.

Επεξ/σία από Finn
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Axelq είπε

Εχω την Barista pro, και δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο σε combo σε μικρότερη τιμή. Εχει τα προβληματάκια της (διαφημίζει οτι είναι έτοιμη σε 3 δευτερόλεπτα, αλλα φυσικά αν κάνεις καφέ χωρίς να ζεσταθουν τα μέταλλα καλύτερα να μην σου πω τι θα πιεις) αλλά ειναι πολύ καλή και στον μύλο και στην εκχύλιση. 
Το μεγάλο της θέμα είναι οτι δεν ειναι εύκολα upgradeable, αν πάρεις αργότερα ένα καλό μύλο θα έχεις δώσει τζάμπα λεφτά / αν πάρεις μια καλύτερη μηχανή δεν θα έχεις μύλο. 

Προτείνω ή να πας σε κάτι αρκετά φθηνότερο αν απλα θές καφέ,  παρέα με χειροκίνητο μύλο (που είναι εξαιρετικοι για μπαχαρικά, αν πάρεις αναβαθμίσεις σε ηλεκτρικό) ή να πας στην Barista pro αν το hobby σου ειναι ο καφές. 

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα τη Gaggia Magenta Prestige και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος αν και νομίζω πως λίγο το μετάνιωσα που δεν πήρα την Cardona

Αν λοιπόν δε σε ενδιαφέρουν πολύ τα ροφήματα με αφρόγαλα, η απλή της έκδοση, έχει παίξει κάποιες φορές μέσα στο μπάτζετ που θέλεις να διαθέσεις.

Βέβαια, έχω διαβάσει τα καλύτερα για τη Sage που αναφέρει ο @Finn, αλλά νομίζω πως θέλει να βάλεις και λίγο το χεράκι σου στην περίπτωση της, σε αντίθεση με τις υπεραυτόματες που δεν κάνεις τίποτα. Ίσως κάνω και λάθος. 

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, sargus είπε

Delonghi Magnifica S ECAM 22.110.B

Ήμουν στη φάση σου, πήρα αυτή και σώθηκα! 

Κλασικά και εγώ αυτήν είδα πρώτη, λόγω του ότι έχει τις περισσότερες αξιολογήσεις. Γενικά το πολύ να κάνω έναν καφέ την ημέρα και αν, δεν είμαι τίποτα εθισμένος 😄

Δημοσ.

5-10 διπλά εσπρεσσάκια κάθε μέρα εδώ και 4 χρόνια! Σκυλί!

Αν μου χαλάσει, θα πάω την άλλη μέρα το πρωί να πάρω την ίδια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...