NoJobs Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλος ειχε για τους γονεις του ενα παλιο dell laptop το οποιο ξαφνικα δεν ετρχε τον δισκο. ετρεξα διαγνωστικο και εβγαζε ερρορ στον δισκο. τον εβγαλα απο πανω και τον συνδεσα σαν external σε αλλο λαπτοπ και σε σταθερο και τον βρισκει αλλα δεν τον διαβαζει| ο δισκος ειναι Sandisk SSD Plus και εχει αρχεια που χρειαζονται. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από NoJobs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, NoJobs είπε τον εβγαλα απο πανω και τον συνδεσα σαν external σε αλλο λαπτοπ και σε σταθερο και τον βρισκει αλλα δεν τον διαβαζει| ο δισκος ειναι Sandisk SSD Plus και εχει αρχεια που χρειαζονται. απο την περιγραφη που εχεις κανει, δειχνει χαλασμενο αποθηκευτικο μεσο. Σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν και στην χωρα μας εταιρειες που αφαιρουν τα ολοκληρωμενα απο τους ssd και με ειδικες τεχνικες διαβαζουν ... οτι καταφερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 η επάνω φώτο από το dashboard έδειχνε 0 data used, σαν κενός δίσκος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Φαίνεται σα να έχει χαθεί το partition table. Ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, φρόντισε από πριν να πάρεις ένα complete disk image. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoJobs Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 εαν θελετε πειτε μου προγραμματα που μπορω να δω αν ζει η οχι ο δισκος και αν τα δεδομενα ειναι μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, NoJobs είπε εαν θελετε πειτε μου προγραμματα που μπορω να δω αν ζει η οχι ο δισκος και αν τα δεδομενα ειναι μεσα Δωρεάν προγράμματα για τέτοια δουλειά χωρίς περιορισμό αρχείων (ή επαναφοράς) δεν ξέρω να υπάρχουν. Εμπορικά όμως είναι αρκετά, αλλά κοστίζουν περισσότερο από το να πας σε εταιρία ανάκτησης. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Στις 14/4/2023 στις 9:19 ΠΜ, NoJobs είπε εαν θελετε πειτε μου προγραμματα που μπορω να δω αν ζει η οχι ο δισκος και αν τα δεδομενα ειναι μεσα Ξεκίνα από εδώ. Μέσα θα βρεις αρκετά δωρεάν (με κάποιους περιορισμούς) προγράμματα για ανάκτηση, αντίγραφα ασφαλείας, imaging κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα