Arxaiosss Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Θέλω να την κρεμάσω Έχει βίδες μέσα η συσκευασία; Αν όχι τη μέγεθος να είναι οι βίδες πως να της ζητήσω;
achilles_g_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Συνήθως έχει η βάση τις βίδες, αλλά θέλει προσεκτική ανάγνωση του manual ποιες θα χρησιμοποιήσεις.
Arxaiosss Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Συνήθως έχει η βάση τις βίδες, αλλά θέλει προσεκτική ανάγνωση του manual ποιες θα χρησιμοποιήσεις. Έχω βαση τηλεορασης με ροδες ,έχω ένα μόνιτορ 43 Philips επάνω λίγο λιγότερο από 16 κιλά, η oled είναι 16 κιλά ακριβώς, όταν το είχα πάρει δεν είχε βίδες πάντως Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από Arxaiosss
bill2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Καλημέρα Μόνο κάποιες επαγγελματικές monitor έχουν βίδες και βάση τοίχου Συνήθως έχουν βίδες για την επιτραπέζια βάση Για να τη κρεμάσεις θές βάση τοίχου αν έχεις αλλά πέταξες της βίδες που τη συνόδευαν μέσα στο user manual αναφέρει τι βίδες χρειάζεσαι Βάση τοίχου έχεις;;
Arxaiosss Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Καλημέρα Μόνο κάποιες επαγγελματικές monitor έχουν βίδες και βάση τοίχου Συνήθως έχουν βίδες για την επιτραπέζια βάση Για να τη κρεμάσεις θές βάση τοίχου αν έχεις αλλά πέταξες της βίδες που τη συνόδευαν μέσα στο user manual αναφέρει τι βίδες χρειάζεσαι Βάση τοίχου έχεις;; Καλημέρα.είναι ίδιο με του τοίχου επάνω αλλά αυτό που έχω εγώ ειναι με ροδες .. τελικά βρήκα έχει στο αμαζον σετ με διάφορες βίδες για τηλεοράσεις, από τι κατάλαβα η c2 θέλει m6 βίδες ,έχει το σετ m6 σε 3 μεγέθη, άρα θα τα βολεψω , ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
achilles_g_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, Arxaiosss είπε Έχω βαση τηλεορασης με ροδες ,έχω ένα μόνιτορ 43 Philips επάνω λίγο λιγότερο από 16 κιλά, η oled είναι 16 κιλά ακριβώς, όταν το είχα πάρει δεν είχε βίδες πάντως Δεν παίζει ρόλο το βάρος της τηλεόρασης αλλά το μήκος της βίδας και το πάχος. Εντάξει το πάχος το καταλαβαίνεις, με το μήκος θέλει προσοχή μη κάνεις ζημιά.
Arxaiosss Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Δεν παίζει ρόλο το βάρος της τηλεόρασης αλλά το μήκος της βίδας και το πάχος. Εντάξει το πάχος το καταλαβαίνεις, με το μήκος θέλει προσοχή μη κάνεις ζημιά. 👍
Arxaiosss Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Αύριο θα μου την φέρουν ,με μεταφορική , πρέπει να ανοίξω την συσκευασία για να δω ότι είναι όλα οκ πρίν υπογράψω; Πώς πάει δεν γνωρίζω ;
Λύση greekfragma Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Λύση Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Τράβα βίντεο την ώρα που την ανοίγεις ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα οι αποδείξεις παραλαβής και οι κωδικοί στα αυτοκόλλητα της κούτας. Οι μεταφορείς και να τη φέρουν σπασμένη πάλι με την LG και το κατάστημα θα μιλήσεις οπότε θα χρειαστούν αποδεικτικά οτι ήρθε με πρόβλημα. Τώρα αν δεις οτι η κούτα ήρθε με κοπανήματα ή σκισίματα μπορείς να μην παραλάβεις και να στείλεις φωτογραφίες ΠΡΙΝ το άνοιγμα (αν τελικά το πράξεις) σε κάθε περίπτωση να φαίνονται καθαρά τα στοιχεία και τα σειριακά.
Arxaiosss Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε Τράβα βίντεο την ώρα που την ανοίγεις ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα οι αποδείξεις παραλαβής και οι κωδικοί στα αυτοκόλλητα της κούτας. Οι μεταφορείς και να τη φέρουν σπασμένη πάλι με την LG και το κατάστημα θα μιλήσεις οπότε θα χρειαστούν αποδεικτικά οτι ήρθε με πρόβλημα. Τώρα αν δεις οτι η κούτα ήρθε με κοπανήματα ή σκισίματα μπορείς να μην παραλάβεις και να στείλεις φωτογραφίες ΠΡΙΝ το άνοιγμα (αν τελικά το πράξεις) σε κάθε περίπτωση να φαίνονται καθαρά τα στοιχεία και τα σειριακά. Ωραίος 👍
SaFiS Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικά παίρνει Μ6x10mm ή Μ6x12mm. Παραπάνω δεν θα δοκίμαζα. Επίσης, εκτός από Unboxing Video κοίτα μην τρομάξεις με πιθανές γραμμές που θα δεις κατά το πρώτο άναμμα, ειδικά σε γκρι φόντο. Είναι φυσιολογικό και μετά από λίγες ώρες λειτουργίας, θα εξαφανιστούν... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από SaFiS
Arxaiosss Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, SaFiS είπε Λογικά παίρνει Μ6x10mm ή Μ6x12mm. Παραπάνω δεν θα δοκίμαζα. Επίσης, εκτός από Unboxing Video κοίτα μην τρομάξεις με πιθανές γραμμές που θα δεις κατά το πρώτο άναμμα, ειδικά σε γκρι φόντο. Είναι φυσιολογικό και μετά από λίγες ώρες λειτουργίας, θα εξαφανιστούν... Ναι σωστός για της βίδες. Το φωτακι της αναμονής στην αρχή ήταν μπλε ,μετά έγινε κόκκινο γιατί; 48 λεπτά πριν, Arxaiosss είπε Ναι σωστός για της βίδες. Δεν παρατήρησα γραμμές, πάλι καλά θα είχα χε....😁 Το φωτακι της αναμονής στην αρχή ήταν μπλε ,μετά έγινε κόκκινο γιατί;
Arxaiosss Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Από εχθές το βράδυ και μέχρι τώρα το φωτακι δεν άλλαξε παρέμηνε μπλέ, μπλέ πρέπει να είναι ; 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα