Προς το περιεχόμενο

Βίδες για Οled48c24la

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από greekfragma,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Συνήθως έχει η βάση τις βίδες, αλλά θέλει προσεκτική ανάγνωση του manual ποιες θα χρησιμοποιήσεις.

Έχω βαση τηλεορασης με ροδες ,έχω ένα μόνιτορ 43 Philips επάνω λίγο λιγότερο από 16 κιλά, η oled είναι 16 κιλά ακριβώς, όταν το είχα πάρει δεν είχε βίδες πάντως 

Επεξ/σία από Arxaiosss
Δημοσ.

Καλημέρα 

Μόνο κάποιες επαγγελματικές monitor έχουν βίδες και βάση τοίχου

Συνήθως έχουν βίδες για την επιτραπέζια βάση 

Για να τη κρεμάσεις θές βάση τοίχου αν έχεις αλλά πέταξες της βίδες που τη συνόδευαν μέσα στο user manual αναφέρει τι βίδες χρειάζεσαι

Βάση τοίχου έχεις;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

Καλημέρα 

Μόνο κάποιες επαγγελματικές monitor έχουν βίδες και βάση τοίχου

Συνήθως έχουν βίδες για την επιτραπέζια βάση 

Για να τη κρεμάσεις θές βάση τοίχου αν έχεις αλλά πέταξες της βίδες που τη συνόδευαν μέσα στο user manual αναφέρει τι βίδες χρειάζεσαι

Βάση τοίχου έχεις;;

Καλημέρα.είναι ίδιο με του τοίχου επάνω  αλλά αυτό που έχω εγώ ειναι με ροδες .. τελικά βρήκα  έχει στο αμαζον σετ με διάφορες βίδες για τηλεοράσεις, από τι κατάλαβα η c2 θέλει  m6  βίδες ,έχει το σετ  m6 σε 3 μεγέθη, άρα θα τα βολεψω , ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arxaiosss είπε

Έχω βαση τηλεορασης με ροδες ,έχω ένα μόνιτορ 43 Philips επάνω λίγο λιγότερο από 16 κιλά, η oled είναι 16 κιλά ακριβώς, όταν το είχα πάρει δεν είχε βίδες πάντως 

Δεν παίζει ρόλο το βάρος της τηλεόρασης αλλά το μήκος της βίδας και το πάχος. Εντάξει το πάχος το καταλαβαίνεις, με το μήκος θέλει προσοχή μη κάνεις ζημιά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Δεν παίζει ρόλο το βάρος της τηλεόρασης αλλά το μήκος της βίδας και το πάχος. Εντάξει το πάχος το καταλαβαίνεις, με το μήκος θέλει προσοχή μη κάνεις ζημιά.

👍

Δημοσ.

Αύριο θα μου την φέρουν ,με μεταφορική , πρέπει να ανοίξω την συσκευασία για να δω ότι είναι όλα οκ πρίν υπογράψω; Πώς πάει δεν γνωρίζω ;

• Λύση
Δημοσ.

Τράβα βίντεο την ώρα που την ανοίγεις ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα οι αποδείξεις παραλαβής και οι κωδικοί στα αυτοκόλλητα της κούτας. Οι μεταφορείς και να τη φέρουν σπασμένη πάλι με την LG και το κατάστημα θα μιλήσεις οπότε θα χρειαστούν αποδεικτικά οτι ήρθε με πρόβλημα.

Τώρα αν δεις οτι η κούτα ήρθε με κοπανήματα ή σκισίματα μπορείς να μην παραλάβεις και να στείλεις φωτογραφίες ΠΡΙΝ το άνοιγμα (αν τελικά το πράξεις)

σε κάθε περίπτωση να φαίνονται καθαρά τα στοιχεία και τα σειριακά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Τράβα βίντεο την ώρα που την ανοίγεις ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα οι αποδείξεις παραλαβής και οι κωδικοί στα αυτοκόλλητα της κούτας. Οι μεταφορείς και να τη φέρουν σπασμένη πάλι με την LG και το κατάστημα θα μιλήσεις οπότε θα χρειαστούν αποδεικτικά οτι ήρθε με πρόβλημα.

Τώρα αν δεις οτι η κούτα ήρθε με κοπανήματα ή σκισίματα μπορείς να μην παραλάβεις και να στείλεις φωτογραφίες ΠΡΙΝ το άνοιγμα (αν τελικά το πράξεις)

σε κάθε περίπτωση να φαίνονται καθαρά τα στοιχεία και τα σειριακά.

Ωραίος 👍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά παίρνει Μ6x10mm ή Μ6x12mm. Παραπάνω δεν θα δοκίμαζα. Επίσης, εκτός από Unboxing Video κοίτα μην τρομάξεις με πιθανές γραμμές που θα δεις κατά το πρώτο άναμμα, ειδικά σε γκρι φόντο. Είναι φυσιολογικό και μετά από λίγες ώρες λειτουργίας, θα εξαφανιστούν...

Επεξ/σία από SaFiS
Δημοσ.
13 ώρες πριν, SaFiS είπε

Λογικά παίρνει Μ6x10mm ή Μ6x12mm. Παραπάνω δεν θα δοκίμαζα. Επίσης, εκτός από Unboxing Video κοίτα μην τρομάξεις με πιθανές γραμμές που θα δεις κατά το πρώτο άναμμα, ειδικά σε γκρι φόντο. Είναι φυσιολογικό και μετά από λίγες ώρες λειτουργίας, θα εξαφανιστούν...

Ναι σωστός για της βίδες.

Το φωτακι της αναμονής στην αρχή ήταν μπλε ,μετά έγινε κόκκινο γιατί;

48 λεπτά πριν, Arxaiosss είπε

Ναι σωστός για της βίδες.

Δεν παρατήρησα γραμμές, πάλι καλά θα είχα χε....😁

Το φωτακι της αναμονής στην αρχή ήταν μπλε ,μετά έγινε κόκκινο γιατί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...