Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! 

Ελπίζω να περνάτε όμορφα όλοι με τους αγαπημένους σας. 

Για να μπεις απευθείας στο ψητό πήγαινε στα μπλε γράμματα:

Νοικιάζω ένα νομιμοποιημένο δώμα και μένω με το ήσυχο γιαγιαδοσκυλάκι μου. Περνάω απο την ταράτσα για να μπω/βγω και μπαινοβγαίνω συχνά μέσα στην ημέρα.

Αυτοί απο κάτω "ψήσανε" την πολυκατοικία (και εγώ μαζί τους ήμουν αρχικά αν και θα με ταλαιπωρούσανε) και έβαλαν μία μόνωση με κάποιο άσπρο υλικό για να μην μπαίνουν νερά αλλα και για κρατάνε ζέστη κρύο φαντάζομαι.  Καλά εμένα επιεικώς με τσακίσανε πάνω (ξεσπιτώθηκα και τελικά καναν τη δουλειά όταν γύρισα!! Δεν βάλαν απο πάνω μου όπως συμφωνήσαμε εφόσον και όλοι πληρώσαμε. Εννοείται όσο γινόντουσαν οι δουλειές δεν μπορούσα να βγώ απο το σπίτι, την άκουσα απο τα χημικά κανονικά ζαλιζόμουν εδωμέσα, με κλειδώνανε πάνω άσ'τα που να στα λέω, χαμός κουμπάρε).

Πέρα απο αυτή την καρκινογόνα ίσως φάση για εμένα και το σκυλάκι μου, αυτό το άσπρο πράμα όταν έχει ήλιο αντανακλά το φως και πραγματικα δεν μπορείς να κοιτάξεις έξω, ούτε απο μέσα στο σπίτι... Πραγματικά περνάς ένα δευτερόλεπτο και βλέπεις πουλάκια, αργεί να επανέλθει η όραση ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;;;; ΜΕΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩΠΑΝΩ 

Καλά, ο ιδιοκτήτης αν γκρεμιστεί η πολυκατοικία μπορεί να ασχοληθεί και να δώσε 50 σεντς να πάρουμε χανζαπλαστ....

Επομένως σκέφτομαι να δώσω κανα 20-50 ευρώ και ή να ρίξω μία μπογιά εδώ μπροστά 40-50 τετραγωνικά (αν γινόταν και σε όλη την ταράτσα ακόμη καλύτερα) ή να βάλω κάτι σαν μουσαμά πρόχειρα και να μην ξαναασχοληθώ.

• Το χρώμα φοβάμαι μην μου την πούνε ότι και καλά χαλάει την μόνωση (αν και δεν με νοιάζει εγώ μένω εδώ και δεν είναι βιώσιμο). Και όταν φύγω δεν θα μου μείνει κιόλας.
  • Ο μουσαμάς που έχω βάλει και στο παρελθόν, αν δεν κάθεται καλά και γλυστρέι είναι περίεργο, το καλό είναι ότι καθαρίζει αλλα δεν το χωνεύω πολύ. 
  • Σκεφτόμουν εκείνο το πράσινο με τις τρύπες που βάζουν για τέντες, αλλα δεν καθαρίζει και θα σκίζεται φαντάζομαι
  • Χλοοτάπητα ψιλοκιτσαριό και δεν καθαρίζει εύκολα

Έχετε καμια ιδέα ρε παιδιά;

Θέλω να βάλω κάτι που θα μου μείνει και δεν θα ξαναασχοληθώ

Δημοσ.

Δεν είναι νομιμοποίηση αλλά τακτοποίηση σε σχέση μόνο με υπηρεσίες του κράτους.  Αν καποιος πολίτης βλαπτεται από μια τέτοια τακτοποίηση ( όπως οι άλλοι ένοικοι) μπορούν να κινηθούν εναντίον του τακτοποιητη.  Αν καταλάβουν ότι τους καταστρέφεις τη μόνωση θα κυνηγήσουν τον ιδιοκτήτη κι αυτός εσένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 minutes ago, Cmg__ said:

Καλησπέρα παιδιά! 

Ελπίζω να περνάτε όμορφα όλοι με τους αγαπημένους σας. 

Για να μπεις απευθείας στο ψητό πήγαινε στα μπλε γράμματα:

Νοικιάζω ένα νομιμοποιημένο δώμα και μένω με το ήσυχο γιαγιαδοσκυλάκι μου. Περνάω απο την ταράτσα για να μπω/βγω και μπαινοβγαίνω συχνά μέσα στην ημέρα.

Αυτοί απο κάτω "ψήσανε" την πολυκατοικία (και εγώ μαζί τους ήμουν αρχικά αν και θα με ταλαιπωρούσανε) και έβαλαν μία μόνωση με κάποιο άσπρο υλικό για να μην μπαίνουν νερά αλλα και για κρατάνε ζέστη κρύο φαντάζομαι.  Καλά εμένα επιεικώς με τσακίσανε πάνω (ξεσπιτώθηκα και τελικά καναν τη δουλειά όταν γύρισα!! Δεν βάλαν απο πάνω μου όπως συμφωνήσαμε εφόσον και όλοι πληρώσαμε. Εννοείται όσο γινόντουσαν οι δουλειές δεν μπορούσα να βγώ απο το σπίτι, την άκουσα απο τα χημικά κανονικά ζαλιζόμουν εδωμέσα, με κλειδώνανε πάνω άσ'τα που να στα λέω, χαμός κουμπάρε).

Πέρα απο αυτή την καρκινογόνα ίσως φάση για εμένα και το σκυλάκι μου, αυτό το άσπρο πράμα όταν έχει ήλιο αντανακλά το φως και πραγματικα δεν μπορείς να κοιτάξεις έξω, ούτε απο μέσα στο σπίτι... Πραγματικά περνάς ένα δευτερόλεπτο και βλέπεις πουλάκια, αργεί να επανέλθει η όραση ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;;;; ΜΕΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩΠΑΝΩ 

Καλά, ο ιδιοκτήτης αν γκρεμιστεί η πολυκατοικία μπορεί να ασχοληθεί και να δώσε 50 σεντς να πάρουμε χανζαπλαστ....

Επομένως σκέφτομαι να δώσω κανα 20-50 ευρώ και ή να ρίξω μία μπογιά εδώ μπροστά 40-50 τετραγωνικά (αν γινόταν και σε όλη την ταράτσα ακόμη καλύτερα) ή να βάλω κάτι σαν μουσαμά πρόχειρα και να μην ξαναασχοληθώ.

• Το χρώμα φοβάμαι μην μου την πούνε ότι και καλά χαλάει την μόνωση (αν και δεν με νοιάζει εγώ μένω εδώ και δεν είναι βιώσιμο). Και όταν φύγω δεν θα μου μείνει κιόλας.
  • Ο μουσαμάς που έχω βάλει και στο παρελθόν, αν δεν κάθεται καλά και γλυστρέι είναι περίεργο, το καλό είναι ότι καθαρίζει αλλα δεν το χωνεύω πολύ. 
  • Σκεφτόμουν εκείνο το πράσινο με τις τρύπες που βάζουν για τέντες, αλλα δεν καθαρίζει και θα σκίζεται φαντάζομαι
  • Χλοοτάπητα ψιλοκιτσαριό και δεν καθαρίζει εύκολα

Έχετε καμια ιδέα ρε παιδιά;

Θέλω να βάλω κάτι που θα μου μείνει και δεν θα ξαναασχοληθώ

Αδελφε συγνωμη, αλλα ΓΙΑΤΙ πληρωσες και ΕΣΥ για την μονωση?
Αυτα ειναι 100% εξοδα του ιδιοκτήτη

Ξεκινησες πολυ λαθος... σε ξεσπιτωσανε λες κιολας ... ουτε δουλεια καναν στην ταρατσα του δωματος σου.

Ποσα εδωσες δλδ για την μονωση εσυ!!?!!

Επεξ/σία από alx301
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alx301 είπε

Αδελφε συγνωμη, αλλα ΓΙΑΤΙ πληρωσες και ΕΣΥ για την μονωση?
Αυτα ειναι 100% εξοδα του ιδιοκτήτη

Ξεκινησες πολυ λαθος... σε ξεσπιτωσανε λες κιολας ... ουτε δουλεια καναν στην ταρατσα του δωματος σου.

Ποσα εδωσες δλδ για την μονωση εσυ!!?!!

Νομίζω υπερβάλλει λίγο στο ότι πλήρωσε. Επίσης όπως είπε και ο Maurikycli παραπάνω, αν κάνει οτιδήποτε στην μόνωση δεν θα μείνει για πολύ εκεί. 

Επεξ/σία από TuXaKoS
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Αρχικά ευχαριστώ για τα σχόλια αν και δεν μου δίνετε κάποια απάντηση σχετικά με το τι να βάλω (π.χ. μουσαμά) με αυτά τα δεδομένα.

Για να απαντήσω τις απορίες σας:

1. @alx301 Πλήρωσαμε όλοι στα κοινόχρηστα για την μόνωση που κυρίως βολεύει τους πάνω, περιμένοντας ότι θα βάλουν και σε μένα απο πάνω
2. @Maurikycli Το αν καταστρέφω την μόνωση πως κρίνεται; Εδώ εγώ ζώ και αναπνέω τον καρκίνο τους και τυφλώνομαι. Επίσης κάνεις λάθος, τα δώματα το 70 ήταν νόμιμα αν έπιαναν το 5% του συνολικού εμβαδού της πλάκας, και δεν ΄ταν αυθαίρετα όπως υπονοείς.
3. @TuXaKoS Κάνεις λάθος για τα Τώρα για το αν θα με διώξουν μην παίρνεις και όρκο...

Περιμένω κάποια βοήθεια σχετικά με αυτό, αν κάποιος έχει κάποια ιδέα

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μουσαμάς θα εγκλωβίσει υγρασία και θα ξεφλουδίσει η μόνωση, το χρώμα θα χαλάσει τις ανακλαστικές ιδιότητες της μόνωσης αν αυτά δεν σημαίνουν για εσένα καταστροφή μόνωσης προχώρα.

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Αρχικά ευχαριστώ για τα σχόλια αν και δεν μου δίνετε κάποια απάντηση σχετικά με το τι να βάλω (π.χ. μουσαμά) με αυτά τα δεδομένα.

Για να απαντήσω τις απορίες σας: Πλήρωσαμε όλοι στα κοινόχρηστα για την μόνωση που κυρίως βολεύει τους πάνω. Το αν καταστρέφω την μόνωση πως κρίνεται; Τώρα για το αν θα με διώξουν μην παίρνεις και όρκο...

Περιμένω κάποια βοήθεια σχετικά με αυτό, αν κάποιος έχει κάποια ιδέα

Αν όντως πλήρωσες στα κοινόχρηστα και δεν είσαι ιδιοκτήτης κακώς. Να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Τέτοια έξοδα είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη και μόνο. Ότι και να σου προτείνουν, είτε θα επηρεάσει την απόδοση της μόνωσης είτε θα την καταστρέψει. 

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ οπότε ίσως βάλω κάτι απο πάνω σαν σκίαστρο;

Δεν υπάρχει κάποιο χρώμα που να μην επηρεάζει τη μόνωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η άποψή μας είναι ότι θα κάνεις κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά τη μόνωση και θα δημιουργήσεις στους άλλους αλλά και σε εσένα πρόβλημα οπότε όσοι συμφωνούμε με αυτό δεν σου προτείνουν κάτι σχετικό με το άλλο που σκέφτεσαι να κάνεις.

Επεξ/σία από Maurikycli
  • Like 1
Δημοσ.

@Maurikycli μάλλον είστε όλοι μαζί μαζεμένοι σε ένα δωμάτιο και μου λέτε την άποψή σας όλοι μαζί :P Μάλλον φαίνεται ό,τι έχετε θέμα με κανα δώμα... 

Ακούω αυτό που λες με τη μόνωση αλλά δεν φαίνεται να γίνεται κατανοητό το ότι εδώ ζει ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΖΩΟ, νοικιάζω νόμιμα, πληρώνω τα πάντα και χαλάω την υγεία μου . Ή δεν θα πρέπει να νοικιάζεται, ή θα πρέπει να γίνει για ανθρώπους. Απλά τα πράγματα. Δεν θέλω θεωρίες, αλλα μία πρακτική λύση. 

Επίσης π.χ. αν βάλω αυτό το πράσινο σκίαστρο με τις τρύπες κάτω, που είναι πλαστικό, δεν θερμένεται τόσο, κάνει και έξτρα ίσως μόνωση και έχει τρύπες να περνάει ο αέρας και το νερό.  

Αν υπάρχει κάποια καλύτερη ιδέα ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ θα χαρώ πολύ να την ακούσω

Δημοσ.

Οτι και να σου προτεινουμε πρεπει να εχεις την αδεια του ιδιοκτήτη , ισως και των υπολοιπων ιδιοκτητών. Δεν μπορεις απλα να βαψεις χωρις αδεια του.

Θα προτεινα να το συζητήσεις μαζι του

Δημοσ.

@lector Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι το σκέφτηκα αλλα κόβει πολύ απο πάνω θέα. Αν δεν βρω κάτι άλλο ίσως το κάνω. 

Δημοσ.

Βάλε κανέναν τεχνητό χλοοτάπητα εκεί που σε ενοχλεί, καλύτερα από το να νομίζεις πως μένεις στην σελήνη. Φυσικά μπορείς να ζητήσεις να μπει στα στα κοινόχρηστα το κόστος γιατί έλυσαν το πρόβλημα οι από κάτω αλλά δημιούργησαν πρόβλημα σε εσένα. Επίσης τα δώματα ήταν πλυσταριά, δεν προορίζονταν για να μένει κάποιος, για αυτό με την τακτοποίηση έγινε νόμιμο το δώμα αλλά η υπόλοιπη ταράτσα είναι κοινόχρηστη και όχι αποκλειστικής δικιάς σου χρήσης.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lary7 είπε

Βάλε κανέναν τεχνητό χλοοτάπητα εκεί που σε ενοχλεί, καλύτερα από το να νομίζεις πως μένεις στην σελήνη. Φυσικά μπορείς να ζητήσεις να μπει στα στα κοινόχρηστα το κόστος γιατί έλυσαν το πρόβλημα οι από κάτω αλλά δημιούργησαν πρόβλημα σε εσένα. Επίσης τα δώματα ήταν πλυσταριά, δεν προορίζονταν για να μένει κάποιος, για αυτό με την τακτοποίηση έγινε νόμιμο το δώμα αλλά η υπόλοιπη ταράτσα είναι κοινόχρηστη και όχι αποκλειστικής δικιάς σου χρήσης.

Σωστά τα λές και ευχαριστώ πολύ. Ναι είναι κοινόχρηστη η ταράτσα όπως π.χ. το κοινόχρηστο κομμάτι της οικοδομής που είναι οι σκάλες το ασανσέρ κλπ. Και αυτοί δεν θα μπορούσαν να έχουν έξω απο την πόρτα τους κάτι π.χ. που να κάνει φασαρία ή να είναι καρκινογόνο. Δεν θα έκαναν θέμα; Εγώ θέλω να αποφύγω τη συννενόηση επειδή έχει γίνει χαμός και να κάνω κάτι που να μην τους πολυενοχλεί και να μου λύνει το πρόβλημα.

Ο χλοοτάπηταςμήπως έχει κανα θέμα με τη μόνωση;  Και με το καθάρισμα δύσκολο το βλέπω.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...