flick Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Επειδή έρχεται Πάσχα και επειδή παρόλο που βρίσκεις παντού γεμιστά τσουρέκια, δύσκολα πλέον βρίσκεις κάποιο που να αξίζει πραγματικά, ξέρεις κανείς κάποιον που να κάνει αξιόλογα, που όμως να πληρούν μια συγκεκριμένη προϋπόθεση, που για μένα κάνει και όλη τη διαφορά; Εκτός από την επικάλυψη και την γέμιση πραλίνας, το τσουρέκι να είναι ΚΑΙ σιροπιαστό εσωτερικά; Είχα φάει ένα που ήταν έτσι από ζαχαροπλαστείο εκτός Αττικής και πίστευα πως είναι το σύνηθες, αλλά γρήγορα διαπίστωσα πως αυτό δεν ισχύει και όλοι απλά τα γεμίζουν με πραλίνα αλλά είναι στεγνά εσωτερικά. Αποτελέσματα από άλλες χρονιές: Ο Κωνσταντινίδης μου είπε πως δεν το κάνει έτσι αλλά και καλά θα έβαζε σιρόπι αφού το ζήτησα (fail, είτε με έγγραψε είτε απλά δεν είναι τόσο απλό όσο το να βάλεις λίγο με τη σπάτουλα και θέλει ειδική τεχνική όταν το φτιάχνεις) και στο Max Perry βάζουν μεν λίγο σιρόπι οπότε δεν είναι εντελώς στεγνό, αλλά για κάποιο λόγο (ποσότητα σιροπιού; ποιότητα τσουρεκιού overall;) απλά δεν πλησίαζε την τελειότητα του άλλου. Ξέρει κανείς κάποιον Αθήνα, ιδανικά να στέλνει μέσω Wolt / e-food κλπ. προς τα Βόρεια; Μπορεί να φαίνεται λίγο αστείο αλλά μόνο αν κάποιος έχει δοκιμάσει καταλαβαίνει... 😀 Καλή Ανάσταση σε όλους!
Grim Ripper Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, flick είπε Επειδή έρχεται Πάσχα και επειδή παρόλο που βρίσκεις παντού γεμιστά τσουρέκια, δύσκολα πλέον βρίσκεις κάποιο που να αξίζει πραγματικά, ξέρεις κανείς κάποιον που να κάνει αξιόλογα, που όμως να πληρούν μια συγκεκριμένη προϋπόθεση, που για μένα κάνει και όλη τη διαφορά; Εκτός από την επικάλυψη και την γέμιση πραλίνας, το τσουρέκι να είναι ΚΑΙ σιροπιαστό εσωτερικά; Είχα φάει ένα που ήταν έτσι από ζαχαροπλαστείο εκτός Αττικής και πίστευα πως είναι το σύνηθες, αλλά γρήγορα διαπίστωσα πως αυτό δεν ισχύει και όλοι απλά τα γεμίζουν με πραλίνα αλλά είναι στεγνά εσωτερικά. Αποτελέσματα από άλλες χρονιές: Ο Κωνσταντινίδης μου είπε πως δεν το κάνει έτσι αλλά και καλά θα έβαζε σιρόπι αφού το ζήτησα (fail, είτε με έγγραψε είτε απλά δεν είναι τόσο απλό όσο το να βάλεις λίγο με τη σπάτουλα και θέλει ειδική τεχνική όταν το φτιάχνεις) και στο Max Perry βάζουν μεν λίγο σιρόπι οπότε δεν είναι εντελώς στεγνό, αλλά για κάποιο λόγο (ποσότητα σιροπιού; ποιότητα τσουρεκιού overall;) απλά δεν πλησίαζε την τελειότητα του άλλου. Ξέρει κανείς κάποιον Αθήνα, ιδανικά να στέλνει μέσω Wolt / e-food κλπ. προς τα Βόρεια; Μπορεί να φαίνεται λίγο αστείο αλλά μόνο αν κάποιος έχει δοκιμάσει καταλαβαίνει... 😀 Καλή Ανάσταση σε όλους! Πήγαινε στα Γιούλια, έχουν τέτοια τσουρέκια.
purif Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, flick είπε Επειδή έρχεται Πάσχα και επειδή παρόλο που βρίσκεις παντού γεμιστά τσουρέκια, δύσκολα πλέον βρίσκεις κάποιο που να αξίζει πραγματικά, ξέρεις κανείς κάποιον που να κάνει αξιόλογα, που όμως να πληρούν μια συγκεκριμένη προϋπόθεση, που για μένα κάνει και όλη τη διαφορά; Εκτός από την επικάλυψη και την γέμιση πραλίνας, το τσουρέκι να είναι ΚΑΙ σιροπιαστό εσωτερικά; Είχα φάει ένα που ήταν έτσι από ζαχαροπλαστείο εκτός Αττικής και πίστευα πως είναι το σύνηθες, αλλά γρήγορα διαπίστωσα πως αυτό δεν ισχύει και όλοι απλά τα γεμίζουν με πραλίνα αλλά είναι στεγνά εσωτερικά. Αποτελέσματα από άλλες χρονιές: Ο Κωνσταντινίδης μου είπε πως δεν το κάνει έτσι αλλά και καλά θα έβαζε σιρόπι αφού το ζήτησα (fail, είτε με έγγραψε είτε απλά δεν είναι τόσο απλό όσο το να βάλεις λίγο με τη σπάτουλα και θέλει ειδική τεχνική όταν το φτιάχνεις) και στο Max Perry βάζουν μεν λίγο σιρόπι οπότε δεν είναι εντελώς στεγνό, αλλά για κάποιο λόγο (ποσότητα σιροπιού; ποιότητα τσουρεκιού overall;) απλά δεν πλησίαζε την τελειότητα του άλλου. Ξέρει κανείς κάποιον Αθήνα, ιδανικά να στέλνει μέσω Wolt / e-food κλπ. προς τα Βόρεια; Μπορεί να φαίνεται λίγο αστείο αλλά μόνο αν κάποιος έχει δοκιμάσει καταλαβαίνει... 😀 Καλή Ανάσταση σε όλους! Πριν 3-4 χρόνια που είχα πάρει από ΜaxPerry ήταν έτσι εσωτερικά. Μπορεί και να το έχουν αλλάξει βέβαια.
Dante80 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Σιροπιαστό εσωτερικά από Τερκενλή το γεμιστό με κάστανο θυμάμαι να μου έχει κάνει καλή εντύπωση. 😍
flick Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Στις 12/4/2023 στις 11:20 ΜΜ, Grim Ripper είπε Πήγαινε στα Γιούλια, έχουν τέτοια τσουρέκια. Πέφτει λίγο μακριά η Ν. Ιωνία και δεν βλέπω να κάνουν παράδοση προς τα εδώ, αλλά φαίνονται ενδιαφέρουσα επιλογή, θα τους έχω υπόψιν μου. Στις 13/4/2023 στις 10:45 ΠΜ, Dante80 είπε Σιροπιαστό εσωτερικά από Τερκενλή το γεμιστό με κάστανο θυμάμαι να μου έχει κάνει καλή εντύπωση. 😍 Μου είπαν στο τηλέφωνο πως δεν τα κάνουν σιροπιαστά. Στις 13/4/2023 στις 10:36 ΠΜ, purif είπε Πριν 3-4 χρόνια που είχα πάρει από ΜaxPerry ήταν έτσι εσωτερικά. Μπορεί και να το έχουν αλλάξει βέβαια. Αν δεν βρω κάτι άλλο, με βλέπω εκεί να καταλήγω πάλι. Όπως είπα δεν είχα τρελαθεί, αλλά τουλάχιστον δεν τα κάνουν εντελώς στεγνά...
Soulis_Maritsas Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 On 12/04/2023 at 21:46, flick said: Επειδή έρχεται Πάσχα και επειδή παρόλο που βρίσκεις παντού γεμιστά τσουρέκια, δύσκολα πλέον βρίσκεις κάποιο που να αξίζει πραγματικά, ξέρεις κανείς κάποιον που να κάνει αξιόλογα, που όμως να πληρούν μια συγκεκριμένη προϋπόθεση, που για μένα κάνει και όλη τη διαφορά; Εκτός από την επικάλυψη και την γέμιση πραλίνας, το τσουρέκι να είναι ΚΑΙ σιροπιαστό εσωτερικά; Είχα φάει ένα που ήταν έτσι από ζαχαροπλαστείο εκτός Αττικής και πίστευα πως είναι το σύνηθες, αλλά γρήγορα διαπίστωσα πως αυτό δεν ισχύει και όλοι απλά τα γεμίζουν με πραλίνα αλλά είναι στεγνά εσωτερικά. Αποτελέσματα από άλλες χρονιές: Ο Κωνσταντινίδης μου είπε πως δεν το κάνει έτσι αλλά και καλά θα έβαζε σιρόπι αφού το ζήτησα (fail, είτε με έγγραψε είτε απλά δεν είναι τόσο απλό όσο το να βάλεις λίγο με τη σπάτουλα και θέλει ειδική τεχνική όταν το φτιάχνεις) και στο Max Perry βάζουν μεν λίγο σιρόπι οπότε δεν είναι εντελώς στεγνό, αλλά για κάποιο λόγο (ποσότητα σιροπιού; ποιότητα τσουρεκιού overall;) απλά δεν πλησίαζε την τελειότητα του άλλου. Ξέρει κανείς κάποιον Αθήνα, ιδανικά να στέλνει μέσω Wolt / e-food κλπ. προς τα Βόρεια; Μπορεί να φαίνεται λίγο αστείο αλλά μόνο αν κάποιος έχει δοκιμάσει καταλαβαίνει... 😀 Καλή Ανάσταση σε όλους! Παρε ενα καφεδακι στο χερι (θα σου χρειαστει) και κατεβα Παγκρατι στο LIDO. Διαπλανητικο τσουρεκι. Αυτες τις μερες εχει μινιμουμ 40-50 ατομα ουρα ανα πασα στιγμη για τσουρεκι...κατι θα ξερουν! Δεν ειναι το σιροπιαστο που γραφεις αλλα αξιζει! 1
fortenick Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Σιροπιαστο τσουρέκι φτιάχνει και το melosa. Έχει μαγαζί σε Χαϊδάρι και Πειραιά σίγουρα 1
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Στις 13/4/2023 στις 10:45 ΠΜ, Dante80 είπε Σιροπιαστό εσωτερικά από Τερκενλή το γεμιστό με κάστανο θυμάμαι να μου έχει κάνει καλή εντύπωση. 😍 Αυτά με το κάστανο είναι από τα κλασσικά τσουρέκια που κάνουν στον Τερκενλη. 1
andreaspA Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Στις 12/4/2023 στις 11:20 ΜΜ, Grim Ripper είπε Πήγαινε στα Γιούλια, έχουν τέτοια τσουρέκια. Δεν μπορω να το φαω αυτο το πραγμα. Ειναι τιγκα στην ζαχαρη. Ναι μεν φτιαχνεις καινουργιους νευρωνες στον εγκεφαλο με την καθε δαγκωματια, αλλα ειναι too much !
Grim Ripper Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 39 λεπτά πριν, andreaspA είπε Δεν μπορω να το φαω αυτο το πραγμα. Ειναι τιγκα στην ζαχαρη. Ναι μεν φτιαχνεις καινουργιους νευρωνες στον εγκεφαλο με την καθε δαγκωματια, αλλα ειναι too much ! Σε νιώθω, μία φορά έχω φάει μόνο και μου ήταν αρκετό. Προσωπικά προτιμώ να τρώω σκέτο το τσουρέκι, χωρίς έξτρα πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα