Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά έχω δυσάρεστα νέα μου κάηκε η μητρική μου, σκοπεύω να αγοράσω άλλη, πιο συγκεκριμένα κάηκαν οι δύο από τις τέσσερις σειρές των RAM, έτσι επειδή θέλω να κρατήσω τον ίδιον nvme ssd που έχει περασμένα windows και αρκετά σημαντικά αρχεία, Θέλω να μάθω επειδή δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό στο google αν απλά βγάζοντας τον SSD από τη μία μητρική και τοποθετώντας τον στην άλλη αν θα ανάψει και θα λειτουργήσει κανονικά όπως ήταν πριν δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσω νέα windows και τα αρχεία μου από την αρχή. Όποιος ξέρει σας παρακαλώ να μου πει γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα και πρέπει να ξέρω αν θα χρειαστεί να να περάσω νέα windows ή μπορώ να συνεχίσω έτσι όπως είμαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Επεξ/σία από Otoulhs
  • Λύση
Δημοσ.

Εφόσον μιλάμε για win 10 τότε στο 99% των περιπτώσεων το μηχάνημα θα εκκινήσει κανονικά.

Παρόλα αυτά, μετά από τόσο μεγάλες αλλαγές σε hardware πάντα προτείνεται fresh install.

Κάποια κλειδιά windows είναι κλειδωμένα με τη μητρική και υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς νέο κλειδί.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Εφόσον μιλάμε για win 10 τότε στο 99% των περιπτώσεων το μηχάνημα θα εκκινήσει κανονικά.

Παρόλα αυτά, μετά από τόσο μεγάλες αλλαγές σε hardware πάντα προτείνεται fresh install.

Κάποια κλειδιά windows είναι κλειδωμένα με τη μητρική και υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς νέο κλειδί.

Έχω τα windows με ένα τυχαίο κλειδί που βρήκα στο ίντερνετ, και ναι έχω windows 11, και σκοπεύω να κάνω ένα clean install αλλά θέλω για αρχή να βεβαιωθώ ότι όλα βαίνουν καλώς και μετά να προχωρήσω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα, το 2017 είχα έναν q9400 και πήγα σε Ryzen, που σημαίνει ότι αλλάχτηκαν τα πάντα.

Δεν είχα θέμα με το digital key που είχα.

Από τότε έχω αλλάξει το pc ολοκληρωτικά άλλες 2 φορές με την πιο πρόσφατη, 4 μήνες πριν.

Εξακολουθώ να έχω το ίδιο key.

Θα σου γράψει σίγουρα activate windows και ιστορίες και απλά θα πατήσεις activate και θα ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου βγάλει ώστε να τα ενεργοποιήσεις ξανά.

Σε κάθε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις, απλά αγόρασε ένα κλειδί. Tσάμπα είναι πλέον :P 

Επεξ/σία από HateMe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...