Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζω PUBG & League of Legend τα έχω εξαντλήσει, έχετε να μου προτείνεται κάνα καλό παιχνίδι να περνάει η ώρα μας?? 

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Παίζω PUBG & League of Legend τα έχω εξαντλείσει έχετε να μου προτείνεται κάνα καλό παιχνίδι να παίρνει η ώρα μας?? 

Γ. Μπαμπινιώτη Λεξικό για το Σχολείο και το Γραφείο

Εφαρμογή για smartphones & tablets

Επεξ/σία από iml
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τίποτα κανένας ούτε ένας? :( 

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Raylan είπε

Παίζω PUBG & League of Legend τα έχω εξαντλήσει, έχετε να μου προτείνεται κάνα καλό παιχνίδι να περνάει η ώρα μας?? 

Παίξε candy crush

Δημοσ.

Παιχνιδάρες και βάζει μέσα το PUBG;; Ήρθε η παρασκευή νωρίς...

Ψάξε κανένα COD, Teamfight Tactics κτλ αλλιώς πές κάποιο genre (Shooters, Arcade, Strategy κτλ) να ψάξουμε έτσι

Δημοσ.

Emulator για PS1 και ξεκινάς: parasite eve 1-2 , ff, mgs, soul river, the legend of dragoon, silent hill, re, Chrono cross, alundra, tenchu.

Αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Υπάρχουν άλλες 200 παιχνιδαρες στο ps1. Hell , ακόμα και GBA emulator να κατεβάσεις, τα παιχνίδια που έχει είναι 500 φορές καλύτερα από τα σάπια mobile games.

Όπως είπαν και παραπάνω, mobile gaming και παιχνιδαρες, δεν πάνε μαζί.

Δημοσ.
Στις 12/4/2023 στις 5:21 ΜΜ, Raylan είπε

Call of duty mobile

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού σου αρέσει το pubg παίξε και το New State.Εγώ αυτό παίζω.Δυστυχώς το Apex Legends το έκλεισαν.Ήταν καλύτερο και από την έκδοση για pc.Το New State είναι το καλύτερο battle royale αυτή τη στιγμή για κινητά.Και έχουν προσθέσει και καινούργιους χάρτες και modes.Αν θες κάτι σε rpg και mmo τότε κατεβάζεις και Diablo Immortal.Πάρα πολύ καλό.Είναι καθαρό grind στο pve και στο pvp δεν έχω ιδέα γιατί είναι pay to win και δεν αξίζει να ασχοληθείς.Δοκίμασα pvp δεν είχε πλάκα και απλά παίζω μόνο pve(680 paragon έχω φτάσει).Το Call of Duty επίσης καλό αλλά το σταμάτησα.Έπαιζα κάθε σεζόν legendary rank αλλά έχει μείνει στάσιμο.Προφανώς γιατί ετοιμάζονται για το Warzone που θα γίνεις της τρελής όταν βγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...