JOHNmar32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας , θέλω να ενημερωθώ σχετικά με την απαλλαγή στράτευσης . Ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω ώστε να απαλλαγώ από αυτήν . Έχω πάρει μια απαλλαγή λόγο σχολειού λήγει το 2024 (είμαι γεννημένος το 2004 Δεκέμβριο και με έβαλαν μια χρόνια μετά στο σχολειό άρα με τα παιδιά του 2005)Τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα ώστε να απαλλαγώ .
Phoenix7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 https://www.stratologia.gr/el/epikoinwnia Ανάλογα την περιοχή σου, θα πάρεις τηλέφωνο την στρατολογική σου υπηρεσία και θα σου πουν ακριβώς την διαδικασία.
JOHNmar32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Συγνώμη δηλαδή να πάρω την στρατολογία και αν τους ρωτήσω πως μπορώ να απαλλαγώ πλήρως . (δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγειάς ώστε να δικαιούμαι απαλλαγή , άπλα ξέρω το ότι αν πληρώσεις ψυχίατρο και σου δώσει χαρτί γίνεται να απαλλαγής κτλ
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, JOHNmar32 είπε Συγνώμη δηλαδή να πάρω την στρατολογία και αν τους ρωτήσω πως μπορώ να απαλλαγώ πλήρως . (δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγειάς ώστε να δικαιούμαι απαλλαγή , άπλα ξέρω το ότι αν πληρώσεις ψυχίατρο και σου δώσει χαρτί γίνεται να απαλλαγής κτλ Θες να κάνεις την παρανομία αλλά θες και βοήθεια.Ελεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις