pictorino Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 30 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Για την ακρίβεια όταν κάθε άρθρο που διαβάζεις για την sony είναι άλλη μια κωλο τούμπα που αναιρεί όσα έλεγε για το ps5. Δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι ένα από αυτά. Εκτός από αυτό, η εξέλιξη της τεχνολογίας και του ανταγωνισμού είναι τόσο δυναμικά φαινόμενα που δεν πιστεύω πως υπάρχει εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας που μην έχει αναιρέσει προηγούμενες δηλώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios Pappas Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, billyc είπε Πως γίνεται αυτό να μπαίνει ενας φίλος μου (με 700+ αστρα) στο account μου για βοήθεια σε κόλλημα!!! Καλημέρα! Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Θές να μάθεις πώς γίνετε αυτό που είπα? Στείλε μου μήνυμα και θα σου πώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε δεν ειμαι nintendo fun αλλα η nintendo τα εχει πολυ καλα ολα αυτα τα χρονια με τα portables οπως αντιστοιχα η sony και η ms με τις κανονικες κονσολες.και οπως ειπες το psp και ολα αυτα γενικα πιστευω δεν τα προωθησαν οσο θα μπορουσαν.σαν να τα ειχαν λιγο σε δευτερη μοιρα.αντιθετα η nintendo το πηγε δυνατα και βεβαια και με τα αντιστοιχα παιχνιδια που πουλανε. pokemon,mario,zelda. και βεβαια καλο ειναι να μην υπαρχει μονοπωλιο διοτι και η τιμη του switch περα οτι ειναι ακριβη δεν δινει και ποτε τιποτα μεσα.η λεξη προσφορα και εκπτωση απο την nintendo δεν υπαρχει. Εξαρτάται και από το είδος παιχνιδιού. Για τις αλλες κονσόλες μόνο ονόματα όπως COD, Minecraft, Αθλητικά, Gta κλπ μπορούν να συγκριθούν με ή να ξεπεράσουν σε αριθμούς πωλήσεων τα παιχνίδια της Nintendo, αλλά είναι θέμα κατά πόσον είναι διατεθειμένοι οι παίκτες αυτοί να μεταπηδησουν σε φορητή κονσόλα ή streaming χωρίς να επηρεάζονται αρνητικα οι πωλήσεις. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από petran79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandros9019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, petran79 είπε Εξαρτάται και από το είδος παιχνιδιού. Για τις αλλες κονσόλες μόνο ονόματα όπως COD, Minecraft, Αθλητικά, Gta κλπ μπορούν να συγκριθούν με ή να ξεπεράσουν σε αριθμούς πωλήσεων τα παιχνίδια της Nintendo, αλλά είναι θέμα κατά πόσον είναι διατεθειμένοι οι παίκτες αυτοί να μεταπηδησουν σε φορητή κονσόλα ή streaming χωρίς να επηρεάζονται αρνητικα οι πωλήσεις. Όπου μας πάνε, πάμε. Αυτοί (οι όποιοι) έχουν το μαχαίρι, αυτοί και το καρπούζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, pictorino είπε Δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι ένα από αυτά. Εκτός από αυτό, η εξέλιξη της τεχνολογίας και του ανταγωνισμού είναι τόσο δυναμικά φαινόμενα που δεν πιστεύω πως υπάρχει εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας που μην έχει αναιρέσει προηγούμενες δηλώσεις. Δεν διαφωνώ. Η Sony καλά κανει και τα αλλάζει όλα, ακριβως για αυτο που ειπες. Γελάω ομως γιατι οταν βλεπαμε τετοια αρθρα για το xbox ειχαμε 20 σελιδες κραξιμο για καταστροφη του gaming, video club κτλ. Αλλά τώρα που το κανει η Sony ειναι ξαφνικα ολοι ετοιμοι γ΄αυτο 17 ώρες πριν, pictorino είπε Σύμφωνα με το vgchartz το psp πούλησε 80 εκ. κονσόλες. Μπορεί να είναι σχεδόν τα μισά σε σχέση με τα 154 του DS αλλά αν σκεφτούμε ότι ήταν η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας στις φορητές κονσόλες απέναντι στο μονοπώλιο της Nintendo μόνο άσχημα δεν είναι. Για κάποιο λόγο που ποτέ δεν κατάλαβα η Sony αποφάσισε να παρατήσει το εξαιρετικό vita ανακουφιζοντας την σίγουρα όχι αταραχη Nintendo. Κοίτα αποτυχημένο δεν το λες. Αλλά ούτε και επιτυχημενο. Μπορει να πουλησε 80 μυρια αλλά το εκανε σε βαθος 7ετιας (δηλαδη μολις 11 μυρια το χρονο) και μαλιστα με 5 διαφορετικές εκδοσεις (PSP-1000/2000/3000/Go/e1000). Ακόμα και αν προσθεσεις σε αυτες τα 16 μυρια του Vita ειναι και τα 2 μαζι σχεδον 60 μυρια πισω μονο απο το DS. Ε λογικό να το σταματησει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 2 hours ago, petran79 said: Εξαρτάται και από το είδος παιχνιδιού. Για τις αλλες κονσόλες μόνο ονόματα όπως COD, Minecraft, Αθλητικά, Gta κλπ μπορούν να συγκριθούν με ή να ξεπεράσουν σε αριθμούς πωλήσεων τα παιχνίδια της Nintendo, αλλά είναι θέμα κατά πόσον είναι διατεθειμένοι οι παίκτες αυτοί να μεταπηδησουν σε φορητή κονσόλα ή streaming χωρίς να επηρεάζονται αρνητικα οι πωλήσεις. Ισχυει. καποιος μπορει να μην του αρεσει το zelda και να προτιμαει god of war. πχ παροτι το mario και το zelda μαρεσει δεν θα επαιζα pokemon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 19 ώρες πριν, rodosf1 είπε Όλοι οι μεγάλοι προετοιμαζονται πια για την εποχή του Play anywhere... anything! Tv, smartphone, tablet, car screen κλπ. Χωρις κονσόλες αγοράζεις μια συνδρομή κ έχεις άπειρα games. Θες κ άλλα; αγοράζεις κ άλλη συνδρομή. Δεν θα περπατήσει θα πουν πολλοί, αν κ εδω και καιρό λέμε ότι εκεί πάει το πράγμα από Microsoft, NVidia, Sony τώρα και σύντομα Nintendo σίγουρα. Πριν δέκα χρόνια πόσα μέλη είχαν(με) netflix κ τώρα έχουμε netflix, Amazon Prime, Disney+ κλπ κλπ; Κάπως έτσι θα πάει και το gaming, θα γίνει πιο γρήγορο το ίντερνετ έως τότε και θα αλλάξει το τοπίο για πάντα. Μπορεί και να βλέπουμε την τελευταία mass production γενιά κονσολών στα σπίτια μας... Απ το κακό στο χειρότερο δηλαδή.. Αν γινει ποτέ αυτό που λες τότε εγώ απλά αλλάζω χομπι.. Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι και σου φαίνεται "θετικό" όλο αυτό αλλά η γενιά μου το γνώρισε και το αγάπησε αλλιώς το gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 39 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Απ το κακό στο χειρότερο δηλαδή.. Αν γινει ποτέ αυτό που λες τότε εγώ απλά αλλάζω χομπι.. Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι και σου φαίνεται "θετικό" όλο αυτό αλλά η γενιά μου το γνώρισε και το αγάπησε αλλιώς το gaming. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε φίλε μου. Θεμιτό είναι. Μπορεί να είμαι και μεγαλύτερος ηλικιακά από εσένα, που ξέρεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Q-Lite: Σύμφωνα απο τις μέχρι τώρα φήμες λοιπόν, θα αγοράζεις hardware για να streamαρεις cloud υπηρεσίες και αυτό η Sony το ονομάζει gaming, μπορούμε να πιάσουμε μεγαλύτερο πάτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Railyy Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Στις 13/4/2023 στις 10:08 ΠΜ, TutaKachun είπε Για την ακρίβεια όταν κάθε άρθρο που διαβάζεις για την sony είναι άλλη μια κωλο τούμπα που αναιρεί όσα έλεγε για το ps5. Explain? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxos_02 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καποιες φορες πρεπει να τα αφηνουμε στους καλυτετους nintendo be like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα