carolosjk Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δίνει το fanatical δωρεάν steam key για το Peaky Blinders: Mastermind Απλά θέλει login/register με λογαριασμό και μέτα το βάζετε στο καλάθι και είναι δωρεάν, δε θέλει κάποια κάρτα. Edit: Από οτι φαίνεται πρέπει να κάνεις και link το steam σου στο fanatical που για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις κάνει αγορά στο steam 5€+ τις περασμένες 365 μέρες. https://www.fanatical.com/en/game/peaky-blinders-mastermind https://store.steampowered.com/app/1013310/Peaky_Blinders_Mastermind/ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από carolosjk 13 6
Boubis1411 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) το βαλαμε και αυτο......μετα το 2200 ισως τα παιξω ολλααα αυτα ! thanks TS Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από Boubis1411 2
bonorov Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, carolosjk είπε Δίνει το fanatical δωρεάν steam key για το Peaky Blinders: Mastermind Απλά θέλει login/register με λογαριασμό και μέτα το βάζετε στο καλάθι και είναι δωρεάν, δε θέλει κάποια κάρτα. https://www.fanatical.com/en/game/peaky-blinders-mastermind https://store.steampowered.com/app/1013310/Peaky_Blinders_Mastermind/ Δεν είναι ακριβώς δωρεάν. Για να κάνεις link το fanatical στο steam πρέπει να έχεις unlimited steam λογαριασμό που σημαίνει και καλά να έχεις ξοδέψει 5€. Προσπάθησα να το κάνω λινκ στον λογαριασμό μου αλλά δεν γινόταν. Τελευταία φορά είχα ξοδέψει το 2021 60€ οποτε φαντάζομαι θα πρεπει να έχεις ξοδέψει φέτος αυτά τα 5€. 1
carolosjk Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, bonorov είπε Δεν είναι ακριβώς δωρεάν. Για να κάνεις link το fanatical στο steam πρέπει να έχεις unlimited steam λογαριασμό που σημαίνει και καλά να έχεις ξοδέψει 5€. Προσπάθησα να το κάνω λινκ στον λογαριασμό μου αλλά δεν γινόταν. Τελευταία φορά είχα ξοδέψει το 2021 60€ οποτε φαντάζομαι θα πρεπει να έχεις ξοδέψει φέτος αυτά τα 5€. Δεν το γνώριζα αυτό. Λογικά έχω κάνει από παλιά link τους 2 λογαριασμούς και δεν το θυμάμαι
bonorov Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, bonorov είπε Δεν είναι ακριβώς δωρεάν. Για να κάνεις link το fanatical στο steam πρέπει να έχεις unlimited steam λογαριασμό που σημαίνει και καλά να έχεις ξοδέψει 5€. Προσπάθησα να το κάνω λινκ στον λογαριασμό μου αλλά δεν γινόταν. Τελευταία φορά είχα ξοδέψει το 2021 60€ οποτε φαντάζομαι θα πρεπει να έχεις ξοδέψει φέτος αυτά τα 5€. Διορθώνω την παρατήρηση μου. Τελικά αν έχεις ξοδέψει οποτεδήποτε 5€, οχι μόνο φέτος,στον λογαριασμό σου στο steam σου προσθέτει το παιχνιδι κανονικά. Αν δεν έχεις ξοδέψει τίποτα,δυστυχώς δεν προσθέτει το παιχνδι.
e-tic Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, bonorov είπε Διορθώνω την παρατήρηση μου. Τελικά αν έχεις ξοδέψει οποτεδήποτε 5€, οχι μόνο φέτος,στον λογαριασμό σου στο steam σου προσθέτει το παιχνιδι κανονικά. Αν δεν έχεις ξοδέψει τίποτα,δυστυχώς δεν προσθέτει το παιχνδι. Στον λογαριασμό του ανιψιού μου όπου του προσθέτω μόνο τα δωρεάν παιχνίδια που έχουν δοθεί κατά καιρούς και δεν έχει ξοδέψει ούτε γρόσι για να αγοράσει κάτι, μια χαρά του το δέχθηκε.
bonorov Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, e-tic είπε Στον λογαριασμό του ανιψιού μου όπου του προσθέτω μόνο τα δωρεάν παιχνίδια που έχουν δοθεί κατά καιρούς και δεν έχει ξοδέψει ούτε γρόσι για να αγοράσει κάτι, μια χαρά του το δέχθηκε. Για να συνδέσεις τώρα το fanatical με το steam πρέπει ο λογαριασμός steam να είναι unlimited που σημαίνει πρέπει να έχεις ξοδέψει 5€. Ειδάλλως σου βγάζει μήνυμα ότι ο λογαριασμός steam είναι limited και δεν γίνεται να συνδεθεί με το fanatical.
e-tic Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, bonorov είπε Για να συνδέσεις τώρα το fanatical με το steam πρέπει ο λογαριασμός steam να είναι unlimited που σημαίνει πρέπει να έχεις ξοδέψει 5€. Ειδάλλως σου βγάζει μήνυμα ότι ο λογαριασμός steam είναι limited και δεν γίνεται να συνδεθεί με το fanatical. Δεν πρόσεξα οτι ανέφερες σύνδεση των λογαριασμών. Εγώ πήρα το κλειδί που μου έδωσε στο fanatical και πήγα στο steam όπου το έκανα redeem. Έτσι μου το δέχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα